Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αλλαγή λογιστή, είναι εφικτή ή και απαραίτητη η αλλαγή κωδικών;

Κάπου διάβασα ότι δεν αλλάζουν οι κωδικοί παρά μόνο με αίτηση, αλλά μου φαίνεται κάπως το να έχουν όλοι οι προηγούμενοι τους κωδικούς.

Τι γίνεται λοιπόν σε αλλαγή λογιστή;

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.

Μια απλή αναζήτηση μπορούσες να κάνεις στο google, η απάντηση ειναι πρώτη πρώτη

• Αν γνωρίζετε τους παλιούς σας κωδικούς username και password,  έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγή κωδικού (password), επιλέγοντας  «ο λογαριασμός μου/διαχείριση λογαριασμού»  και στη συνέχεια «αλλαγή κωδικού».
  • Αν δεν γνωρίζετε τους κωδικούς που χρησιμοποιεί ο λογιστής σας, θα πρέπει, από την ενότητα «εγγραφή νέου χρήστη» να επιλέξετε «επανεγγραφή» όπου θα ορίσετε νέο username και password.
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μια απλή αναζήτηση μπορούσες να κάνεις στο google, η απάντηση ειναι πρώτη πρώτη

• Αν γνωρίζετε τους παλιούς σας κωδικούς username και password,  έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγή κωδικού (password), επιλέγοντας  «ο λογαριασμός μου/διαχείριση λογαριασμού»  και στη συνέχεια «αλλαγή κωδικού».
  • Αν δεν γνωρίζετε τους κωδικούς που χρησιμοποιεί ο λογιστής σας, θα πρέπει, από την ενότητα «εγγραφή νέου χρήστη» να επιλέξετε «επανεγγραφή» όπου θα ορίσετε νέο username και password.

Νίκο πάντα το ψάχνω πριν ποστάρω εδώ. Έπεσα στα forologikanea και έγραφε αυτό που γράφω, ότι δηλαδή θέλει αίτηση στο taxis.

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Δημοσ.

τι αίτηση;

μπες και άλλαξε τους

Login -> Ο λογαριασμός μου -> Διαχείριση Λογαριασμού -> Tab: "Αλλαγή Κωδικού"

Μετα πηγαινε στις εξουσιοδοτήσεις και κάνε ανάκληση στον παλιο λογιστη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, guido είπε

Μετα πηγαινε στις εξουσιοδοτήσεις και κάνε ανάκληση στον παλιο λογιστη

αν είναι φυσικό πρόσωπο είναι περιττό να υπάρχει εξουσιοδότηση, μπορεί βέβαια αλλά μάλλον δεεεν 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...