Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμέρες,

ποστάρω εδώ διότι δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο άλλο καταλληλότερο σημείο. αν υπάρχει ζητώ συγνώμη, και ας μεταφερθεί το θέμα εκεί.

παρήγγειλα λοιπόν μια web camera πρόσφατα και σήμερα που παρέλαβα το πακέτο διαπίστωσα πως αντί της κάμερας ήρθε ένα φορητό ηχείο bluetooth. επικοινώνησα με το κατάστημα και είπαν θα με πάρουν πίσω για να λύσουμε το θέμα.

η απορία μου είναι η εξής: τι προβλέπεται βάσει νόμου σε τέτοιες περιπτώσεις; ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τις έκαστης πλευράς;

αυτά, ευχαριστώ για το χρόνο σας. ^_^

Δημοσ.

Παντα να τραβας βιντεο οταν ανοιγεις το πακετο που σου ερχεται,τωρα τελευταια εχω διαβασει απειρα τετοια περιστατικα,τωρα πως θα αποδειξεις οτι δεν σου ηρθε αυτο που παραγγειλες ? Θα εισαι τυχερος αν βγαλεις ακρη

• Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, metropontikas είπε

καλήμέρες,

ποστάρω εδώ διότι δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο άλλο καταλληλότερο σημείο. αν υπάρχει ζητώ συγνώμη, και ας μεταφερθεί το θέμα εκεί.

παρήγγειλα λοιπόν μια web camera πρόσφατα και σήμερα που παρέλαβα το πακέτο διαπίστωσα πως αντί της κάμερας ήρθε ένα φορητό ηχείο bluetooth. επικοινώνησα με το κατάστημα και είπαν θα με πάρουν πίσω για να λύσουμε το θέμα.

η απορία μου είναι η εξής: τι προβλέπεται βάσει νόμου σε τέτοιες περιπτώσεις; ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τις έκαστης πλευράς;

Νομίζω άτοπο το θέμα.

Λάθη μπορεί να συμβούν ένα πάσα στιγμή.

Εφοσον σου είπαν πως θα επικοινωνήσουν, αναμένεις...

Από ποιο κατάστημα έχει προκύψει το πρόβλημα...;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Παντα να τραβας βιντεο οταν ανοιγεις το πακετο που σου ερχεται,τωρα τελευταια εχω διαβασει απειρα τετοια περιστατικα,τωρα πως θα αποδειξεις οτι δεν σου ηρθε αυτο που παραγγειλες ? Θα εισαι τυχερος αν βγαλεις ακρη

διότι στην παραγγελία έγραφε webcam και τους είπα ότι παρέλαβα ηχείο. και το δέχτηκαν σαν να έχουν ξανακάνει τη μαλακία.

αυτό που θέλω να μάθω ουσιαστικά (για να γίνω πεζός) είναι αν μπορώ να κρατήσω το ηχειάκι και να μου στείλουν και την κάμερα κανονικά.

ευχαριστώ για τη διόρθωση της ενότητας. :D

1 λεπτό πριν, kormos είπε

Νομίζω άτοπο το θέμα.

Λάθη μπορεί να συμβούν ένα πάσα στιγμή.

Εφοσον σου είπαν πως θα επικοινωνήσουν, αναμένεις...

Από ποιο κατάστημα έχει προκύψει το πρόβλημα...;

eurosupplies. :)

Δημοσ.

Να πληρώσεις έξτρα και να κρατήσεις το ηχειάκι φαντάζομαι ότι θα σου πουν και ευχαριστώ. Τώρα αν εννοείς να κρατήσεις το ηχειάκι χωρίς να το πληρώσεις!!! Μάλλον λάθος σκέψη. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, metropontikas είπε

διότι στην παραγγελία έγραφε webcam και τους είπα ότι παρέλαβα ηχείο. και το δέχτηκαν σαν να έχουν ξανακάνει τη μαλακία.

αυτό που θέλω να μάθω ουσιαστικά (για να γίνω πεζός) είναι αν μπορώ να κρατήσω το ηχειάκι και να μου στείλουν και την κάμερα κανονικά.

ευχαριστώ για τη διόρθωση της ενότητας. :D

eurosupplies. :)

Δηλαδή μας ρωτάς αν μπορείς να κοροϊδέψεις το κατάστημα ώστε να βγεις κερδισμένος? καλά κατάλαβα?

Η να πληρώσεις εξτρά το ηχείο?

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ είσαι έξυπνος ε;

Τέλος πάντων εγω μια φορά που έγινε κατι παρόμοιο και ήξερα οτι θα χρειαστεί να το στείλω πίσω δεν άνοιξα κάν την λάθος συσκευασία την άφησα μέσα στην ζελατίνα της μέχρι να στείλουν courier na to παραλάβουν. mediamarkt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, therion13 είπε

Εσύ είσαι έξυπνος ε;

Τέλος πάντων εγω μια φορά που έγινε κατι παρόμοιο και ήξερα οτι θα χρειαστεί να το στείλω πίσω δεν άνοιξα κάν την λάθος συσκευασία την άφησα μέσα στην ζελατίνα της μέχρι να στείλουν courier na to παραλάβουν. mediamarkt

μα αυτο ειναι και το σωστό. λάθη γίνονται. και εφόσον πρέπει να αποδείξεις οτι δε σου ηρθε ελέφαντας το αφήνεις και σφραγισμένο να εισαι καλυμμένος.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

σας παρακαλώ μη με παρεξηγείτε. ρωτάω αν έχω έννομο δικαίωμα να κάνω κάτι τέτοιο. δεν έχω όρεξη να κοροϊδεύω το κατάστημα ούτε να μπλέκω σε ιστορίες. μόνο να ξέρω τι δικαιούμαι και τι όχι.

αν  γνωρίζετε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο πείτε το μου. :)

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, metropontikas είπε

καλήμέρες,

Σαρογλου εσύ είσαι;

25 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Δηλαδή μας ρωτάς αν μπορείς να κοροϊδέψεις το κατάστημα ώστε να βγεις κερδισμένος? καλά κατάλαβα?

Η να πληρώσεις εξτρά το ηχείο?

Σοβαρά τώρα, εσύ κατάλαβες ότι θέλει να πληρώσει;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, metropontikas είπε

σας παρακαλώ μη με παρεξηγείτε. ρωτάω αν έχω έννομο δικαίωμα να κάνω κάτι τέτοιο. δεν έχω όρεξη να κοροϊδεύω το κατάστημα ούτε να μπλέκω σε ιστορίες. μόνο να ξέρω τι δικαιούμαι και τι όχι.

αν  γνωρίζετε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο πείτε το μου. :)

Κρατάς το ηχείο, σου στέλνουν και την κάμερα και μετά κάνεις και μήνυση για ηθική βλάβη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, metropontikas είπε

Μα πως δεν εχεις ορεξη να κοροιδευεις το καταστημα οταν αυτο το πραγμα γραφεις στην ουσια?

Εκανες μια παραγγελια για μια καμερα και σου ηρθε ενα ηχειο και εσυ ρωτας αν γινεται να κρατησεις το ηχειο και να παραγγειλεις να σου ερθει και η καμερα χωρις να το επιστρεψεις πισω.
Ο ορισμος της κοροιδιας ειναι.Για ποιο λογο να εχεις δικαιωμα κιολας να κανεις κατι τετοιο?

48 λεπτά πριν, metropontikas είπε

αν μπορώ να κρατήσω το ηχειάκι και να μου στείλουν και την κάμερα κανονικά.

Σε τετοιες περιπτωσεις παγκοσμιως αυτο που ισχυει(και στεκει και με βαση την λογικη)ειναι να επιστρεψεις πισω το προιον που σου εστειλαν(αθικτο προφανως)και να σου στειλει το καταστημα πισω αυτο που εριξες παραγγελια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...