Προς το περιεχόμενο

Making a murderer


totem_lost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με έκπληξη παρατήρησα οτι δεν υπάρχει νήμα για to true-crime documentary του Netflix σχετικά με την καταδίκη Avery-Dassey για τη δολοφονία της Teresa Halbach και τα αμφιλεγόμενα σημεία της αστυνομικής έρευνας και της μετέπειτα δίκης. Πριν 3 εβδομάδες κυκλοφόρησε και η δεύτερη σεζόν σχετικά με την μετά-καταδίκης εποχή όπου την υπόθεση Avery αναλαμβάνει η Kathleen Zellner γνωστή για άλλες αθωωτικές αποφάσεις που έχει καταφέρει σε καταδίκες.

635826634984121575-netflix-making-a-murd

Η σειρά έχει γίνει από τις πλέον δημοφιλείς στις ΗΠΑ. Τρομερά καλοφτιαγμένο κατά την άποψή μου, παρόλο που η ζυγαριά  γέρνει (άγνωστο το πόσο ακριβώς) προς όφελος του Avery. Παρόλαυτα είναι καθηλωτικό το πως οι αρχές διαχερίζονται ορισμένα ζητήματα, είναι απλά απίστευτο πως κάποιος μπορεί να καταλήξει για όλη του τη ζωή στη φυλακή με τόσο λίγα στοιχεία εναντίον του.

Ποιά η γνώμη σας; Το βλέπει κανείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Making a Murderer[Season 2]

MV5-BMTg4-Mjc1-Nj-E4-Ml5-BMl5-Ban-Bn-Xk-

https://www.imdb.com/title/tt5189670/episodes?season=2

Η συγκεκριμενη σειρα-ντοκιμαντερ του Netflix οπως και στην πρωτη σεζον μπορει να φερει μονο οργη σε οποιον την παρακολουθησει και κατανοησει τι πραγματικα συμβαινει σε αυτο τον κοσμο-βουρκο. 1 ανθρωπος που περασε 18 χρονια στη φυλακη ενω ηταν αθωος και ξανα περναει τα ιδια τα τελευταια 13 χρονια ενω ειναι παλι αθωος. Μαζι ειναι και ο ανιψιος του που στα 16 του χρονια 2 διεφθαρμενοι αστυνομικοι του απεσπασαν ψευδη ομολογια και θα βγει στα 59 του χρονια ενω ειναι αθωος. Η Kathleen Zellner η δικηγορος που εχει τις περισσοτερες αθωωσεις παγκοσμιως για ανθρωπους που περασαν αδικα τη ζωη τους στην φυλακη περναει απο κοσκινο κυριολεκτικα την υποθεση πραγματικα μπραβο της και μας ανοιγει τα ματια τη στιγμη που το 2005 υπηρχε μια τελειως εσφαλμενη παραποιηση-αποκρυψη σημαντικων στοιχειων. Δυστυχως ομως αυτο που συμβαινει η ολη πλεκτανη που εχουν στησει αστυνομικοι-εισαγγελεας οταν εβαλαν 2 αθωους ανθρωπους φυλακη το 2005 κανει την υποθεση πραγματικα δυσκολη. Παραλληλα βλεπουμε και τις οικογενειες τους τι περνανε και την ολη καταστροφη που υπεστησαν εξαιτιας μερικων διεφθαρμενων ανθρωπων[σκουπιδιων της κοινωνιας μας θα γραψω εγω]. Το Netflix μπορει να εχει βγαλει παρα πολλες σειρες εγκληματος σαν την πραγματικοτητα που δειχνει εδω ομως δεν υπαρχει η οποια ειναι 100 φορες χειροτερη. Κριμα που συμβαινουν τετοια πραγματα στον κοσμο το να φυλακιζεται καποιος αθωος και να περναει 20-30-40 χρονια φυλακη ενω οι υπαιτιοι-σκουπιδια που τον εβαλαν μεσα η κυριως ο δολοφονος-αποβρασμα που μπορει να εχει ξανα σκοτωσει ειναι εξω ολα αυτα τα χρονια ολο αυτο ειναι πραγματικα εξοργιστικο. Δειτε την σειρα ειναι μια πολυ εντονη εμπειρια και αναμενω την τριτη σεζον που ελπιζω ολα να ληξουν καλα για τους 2 αθωους και να μπουν μεσα ο πραγματικος δολοφονος οπως και οποιοι αλλοι παραποιησαν αποκρυψαν και φυτεψαν τα στοιχεια. 10/10

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...