Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο

Michelin energy plus και pirelli p1 cinturato

Διαστάσεις 185/65x15. Θα κάνω αρκετά χιλιόμετρα και εθνική οδό. 

Ποια να επιλέξω; 

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω τα pirelli p1 cinturato 185/65x14 εδώ και 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Τα είχα αγοράσει με εξαργύρωση πόντων από την shell smart card και μου βγήκαν και σε καλή τιμή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα ένας οδηγός σαν εμένα που δεν έχω μεγάλη εμπειρία από ελαστικά και γενικά με τα αυτοκίνητα δε νομίζω να καταλάβω κάτι. 

Και γενικά δεν νομίζω να έχουν τεράστιες διάφορες μεταξύ των δύο ελαστικών. 

Απλά θέλω να είναι ποιοτικά και ασφαλέστερα από τα τουρκικά. 

Μεγίστη ταχύτητα θα είναι τα 120-130 σε εθνική. Εντός αστικών δρόμων σαφώς πολύ μικρότερες ταχύτητες. Μετά βίας 70χλμ/ώρα. 

Αξίζει να το ψάχνω τόσο πολύ; 

Από διάφορες αναφορές που έχω διαβάσει στο ίντερνετ από αυτά τα 2 ελαστικά είδα πολλές γνώμες και, θετικά και αρνητικά...κυριως από Ελλάδα μεριά κοιτάω γνωμες κι όχι από ξένα site για ευνόητους λόγους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BloodDonor89 είπε

Πέρα από την πλάκα ένας οδηγός σαν εμένα που δεν έχω μεγάλη εμπειρία από ελαστικά και γενικά με τα αυτοκίνητα δε νομίζω να καταλάβω κάτι. 

Και γενικά δεν νομίζω να έχουν τεράστιες διάφορες μεταξύ των δύο ελαστικών. 

Απλά θέλω να είναι ποιοτικά και ασφαλέστερα από τα τουρκικά. 

Μεγίστη ταχύτητα θα είναι τα 120-130 σε εθνική. Εντός αστικών δρόμων σαφώς πολύ μικρότερες ταχύτητες. Μετά βίας 70χλμ/ώρα. 

Αξίζει να το ψάχνω τόσο πολύ; 

Από διάφορες αναφορές που έχω διαβάσει στο ίντερνετ από αυτά τα 2 ελαστικά είδα πολλές γνώμες και, θετικά και αρνητικά...κυριως από Ελλάδα μεριά κοιτάω γνωμες κι όχι από ξένα site για ευνόητους λόγους. 

Απαντησες μόνος σου. Δεν θα καταλάβεις διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...