Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά στους προσέχω τα μούσια μου για να έχω 😎 ! Είχα αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/10924062/Wahl-3615-1016.html και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί.πολυ ευχαριστημένος την ήθελα για να παίρνω κάτω στο λαιμό και πάνω στα μάγουλα για να δώσω σχήμα! Έχει να προτείνει κανείς κάτι αντίστοιχο οικονομικό  το οποίο να ξυρίζει?

Επεξ/σία από dieccast
Δημοσ.
11 ώρες πριν, greekbusters είπε

Λίγες προτάσεις αλλά μπορείς να τσεκάρεις εδώ

σε ευχαριστω φιλε μου αλλα ειδα οτι προτεινουν κυριως κουρετηκες !

Δημοσ.

Γιατι δεν περνεις ενα ξυραφακι; Την ιδια δουλεια κανει και καλυτερα.

Εγω εχω αυτο: https://www.gillette.gr/el-gr/products/razors-trimmers-and-blades/fusion-razors/fusion-proshield-razor

Ειλικρινα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τελειο ειναι😎.

• Thanks 1
Δημοσ.

σωστο το σκεφτηκα να παω σε κατι τετοιο αλλα με ξυραφακι δεν μπορει να γινει σωστα η δουλεια για σχημα στα μουσια! δεν ξυριζομαι απλα ξυριζω σημεια! 

λες να βολεψει? επισης χρειαζεται να παιρνεις λεπιδες οποτε + ευρω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dieccast είπε

σωστο το σκεφτηκα να παω σε κατι τετοιο αλλα με ξυραφακι δεν μπορει να γινει σωστα η δουλεια για σχημα στα μουσια! δεν ξυριζομαι απλα ξυριζω σημεια! 

λες να βολεψει? επισης χρειαζεται να παιρνεις λεπιδες οποτε + ευρω 

Μια χαρα θα εισαι οπως και να ξυριστεις. Ειχα πειραμαστιστει μια μερα και ολα πηγαν μια χαρα.  Επισης βολευει τελεια γιατι παει σε καθε καμπυλη και σημειο του προσωπου πολυ ομαλα. Μια λεπιδα κανει για 15 ξυρισματα και οι 5 κανουν καπου 10-12€ αν θυμαμαι καλα. Τωρα αν ξυριζεσαι καθε μερα, ναι θα καλας λεφτα. Αλλα και παλι καλα ειναι. Θα σε κρατησουν καιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...