gbtm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Κόιτα να δεις που κάνω ήδη διατροφή και δεν το ξέρω. Το τελευταίο διάστημα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να φάω σουβλάκια. Νιώθω κομμάτια μετά και έχω δοκιμάσει διαφορετικά σουβλατζίδικα. Ψωμί, δεν έτρωγα και ποτέ για να το φάω τώρα. Τα μόνα που μένει να προσθέσω είναι τα φρούτα, καθώς έτρωγα σπάνια, σε περίπτωση που πεινούσα πολύ και δεν υπήρχε φαγητό σπίτι. Τα σφολιατοειδή τα έκοψα επειδή εξαιτίας τους έγινα έτσι. Το μόνο που δεν μπορώ να κόψω είναι οι τηγανιτές πατάτες, αν και δεν τρώω πολύ συχνά. Τύπου 2 φορές το μήνα. Τα μικρά γεύματα, πρέπει να είναι φαγητό ή μπορώ να φάω 2 μήλα ας πούμε και να θεωρείται γεύμα;
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, gbtm είπε Κόιτα να δεις που κάνω ήδη διατροφή και δεν το ξέρω. Το τελευταίο διάστημα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να φάω σουβλάκια. Νιώθω κομμάτια μετά και έχω δοκιμάσει διαφορετικά σουβλατζίδικα. Ψωμί, δεν έτρωγα και ποτέ για να το φάω τώρα. Τα μόνα που μένει να προσθέσω είναι τα φρούτα, καθώς έτρωγα σπάνια, σε περίπτωση που πεινούσα πολύ και δεν υπήρχε φαγητό σπίτι. Τα σφολιατοειδή τα έκοψα επειδή εξαιτίας τους έγινα έτσι. Το μόνο που δεν μπορώ να κόψω είναι οι τηγανιτές πατάτες, αν και δεν τρώω πολύ συχνά. Τύπου 2 φορές το μήνα. Τα μικρά γεύματα, πρέπει να είναι φαγητό ή μπορώ να φάω 2 μήλα ας πούμε και να θεωρείται γεύμα; Ψωμί είναι καλό να μην τρως καθόλου (αντε κανα μαύρο ). Φρούτα τρώγε νορμαλ μην το παρακάνεις (και καμια μπανάνα πριν το γυμναστήριο). 2 μήλα, ναι, θεωρείται γεύμα (δεκατιανό ας πούμε). Αμα τρως 2 φορές το μήνα τηγ. πατάτες, οκ δεν τρέχει τίποτα ρε συ. Πρόσεξε! Μπορείς να κάνεις τις "ατασθαλίες" σου (κάποιες φορές) και πάλι να μην έχεις κάνει ιδιαίτερη ζημιά στο πρόγραμμά σου. Π.χ.: Αν φας τηγανιτές πατάτες και ξέρεις οτι οι μερίδα σου αυτή ήταν 1000 θερμίδες (δεν ξέρω καθόλου πόσο μπορεί να είναι) τότε την υπόλοιπη μέρα, φάε απλώς μέχρι άλλες 500-700.
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gbtm είπε Είμαι άνεργος σχεδόν ένα χρόνο και επειδή έχω πολλά νεύρα και μάλλον βρίσκομαι στα πρόθυρα κατάθλιψης (μάλλον έχω ήδη..), σκέφτηκα να ξεκινήσω γυμναστήριο μιας και έχω κάποια κιλά παραπάνω. Είμαι 1.80 και σχεδόν 100 κιλά. Να πω εδώ ότι δεν έχω πάει ποτέ γυμναστήριο και τις τελευταίες μέρες έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ. Αυτό που θέλω, είναι να αδυνατίσω χωρίς να γίνω "δίφυλλη ντουλάπα". Οι ερωτήσεις που έχω είναι: Κάνει να πηγαίνεις κάθε μέρα γυμναστήριο; Μπορείς να κάνεις όργανα και αερόβια κάθε μέρα; Οι πρωτείνες που διάβασα σε άλλο θέμα, τι είναι; Θεωρούνται αναβολικά ή καμία σχέση; Είναι απαραίτητο να τις πάρει κάποιος όταν ξεκινά γυμναστήριο; Αν υπάρχει κάποιος σχετικός με το άθλημα, ας απαντήσει. Καλοδεχούμενη και η πλάκα, μπας και γελάσουμε λίγο. Να πας γυμναστηριο. Εχει πολλα οφελη Θα εχεις κατι να σκοτωνεις την ωρα σου Θα φτιαξεις το σωμα σου, και εμφανισιακα και λειτουργικα Θα εκτοξευθει η αυτοπεπειθηση σου Τα γκομενακια θα σου στελνουν συνεχεια "send nudes" Απλα μη νομιζεις οτι αυτο θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη με 1.80 100 κιλα, θες ΧΡΟΝΙΑ για να στρωσεις.
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Η σωστη διατροφη δεν ειναι φρουτα και λαχανικα.Μην το παμε στο αλλο ακρο.,δεν πας και για bodybuilder ,μια διατροφη ψαχνεις που να εχει και νοστιμες τροφες και μπορεις να την διατηρησεις.Γιατι το να κανεις διατροφη αυστηρη και να βασανιζεσαι ,καποια στιγμη θα το βαρεθεις και θα πεσεις παλι στις μπουγατσες.Ρυζι τρωγε συνεχεια,και να βαλεις λιγο τυρακι τριμμενο απο πανω δεν εγινε και κατι,απλα να προσεχεις τις ποσοτητες .Ολα ειναι θερμιδικα ,αν εισαι 100 κιλα ,στο περιπου για να μεινεις σε αυτο το βαρος πρεπει να καταλωνεις 3300 θερμιδες την ημερα[Παρα πολυ τροφη].Ακολουθα μια διατροφη 2000 θερμιδων την ημερα [υπαρχουν απειρες ] και δεν θα σου λειψει τιποτα Συμφωνούμε γενικά αλλά όσο αφορά τις θερμιδικές του ανάγκες πρέπει να βρει ενα calculator για να δει ποιές ακριβώς είναι. Είναι σημαντικό αυτό, θα πρέπει να ξέρει οσο το δυνατόν καλύτερα και όχι χονδρικά 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε με 1.80 100 κιλα, θες ΧΡΟΝΙΑ για να στρωσεις. Σιγά ρε Ντινάρα! Αν δουλέψει σωστά, σε 1 χρόνο δεν θα γνωρίζει τον εαυτό του! Εκτός αν εσύ έχεις στο μυαλό σου τον Dwayne Johnson που λέει ο λόγος.
gbtm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Τι χρόνια Ντινάρα; Λέγε μου τέτοια και πάω αύριο πρωί-πρωί στον φούρνο, να πάρω 2 κασερόπιτες και 1 σαλίγκαρο για πρωινό.. Αυτό που έχω σαν στόχο, είναι να αδυνατίσω μέχρι το καλοκαίρι. Δεν λέω να έχω χάσει και τα 20 κιλά, αλλά να υπάρχει εμφανής διαφορά σε σύγκριση με το τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να γίνω σαν τον rock και γενικά rock.. Το σώμα που θα ήθελα είναι σαν του μακαρίτη Bruce Lee.
basilisgate13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, gbtm είπε Τι χρόνια Ντινάρα; Λέγε μου τέτοια και πάω αύριο πρωί-πρωί στον φούρνο, να πάρω 2 κασερόπιτες και 1 σαλίγκαρο για πρωινό.. Αυτό που έχω σαν στόχο, είναι να αδυνατίσω μέχρι το καλοκαίρι. Δεν λέω να έχω χάσει και τα 20 κιλά, αλλά να υπάρχει εμφανής διαφορά σε σύγκριση με το τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να γίνω σαν τον rock και γενικά rock.. Το σώμα που θα ήθελα είναι σαν του μακαρίτη Bruce Lee. φιλος μου εχασε 50 κιλα απο πασχα μεχρι οκτωβριο.Εσυ πιστευω με -15 κιλα θα εισαι μια χαρα αν το παρεις σοβαρα μεχρι το καλοκαιρι τα χανεις ανετα
gbtm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Πως γίνεται αυτό; Μου φαίνεται τεράστιο νούμερο. Τι γυμναστική έκανε;
basilisgate13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, gbtm είπε Πως γίνεται αυτό; Μου φαίνεται τεράστιο νούμερο. Τι γυμναστική έκανε; μονο αεροβια και διατροφη.
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι τεράστιο νούμερο ρε συ! Το να χάνεις 4 κιλά το μήνα είναι το νορμάλ όταν κάνεις δίαιτα! Αυτό θα σου υποσχόταν/έλεγε και οποιοσδήποτε σχετικός γιατρός. Και παραπάνω μπορείς αλλά 4-5 το μήνα είναι καλά (μην αναλύσουμε τώρα και ποιός αριθμός κιλών ειναι ικανοποιητικός να χάνεται κάθε μήνα). Αρκεί να μείνεις στο πλάνο σου! To 50 κιλά του άλλου είναι σίγουρα υπερβολικό νούμερο (δεν λέω οτι δεν είναι αλήθεια, υπερβολικό με άλλη έννοια) αλλά γενικά σε 4-5 μήνες μπορείς άνετα να χάσεις 15-20 κιλά. Αν όχι, κάτι έκανες πολύ λάθος! Ή... ο οργανισμός σου αντισέκεται για άλλους λόγους και τότε ναι, πρέπει να συμβουλευτείς ειδικό Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Stamer
froyd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Φίλε θα ακούσεις πολλές απόψεις. Να σταθείς κριτικά σε ότι ακούς. Πρώτον, θα σου πρότεινα να κάνεις ποδήλατο και να πας σε ποδηλατικές ομάδες για γυμναστική και γνωριμίες. Θα βρεις στο φέησμπουκ πολλές. Τα γυμναστήρια είναι βαρετά, καθώς είσαι στους τέσσερις τοίχους. Δεύτερον, μιας και δεν έχεις δουλειά θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στο δήμο της περιοχής σου αν έχει δωρεάν γυμναστήριο-κολυμβητήριο κλπ Τρίτον, αν αποφασίσεις το γυμναστήριο, έχε υποψην σου τα εξής: οι μυικές ομάδες είναι στηθος, πλάτη και πόδια οι κύριες, και δικέφαλα, τρικέφαλα και ώμοι οι δευτερεύουσες. Το ιδανικό είναι να πηγαίνεις 3 φορές την εβδομάδα και να κάνεις μία κύρια και μία δευτερεύουσα την κάθε φορα. Λίγα κιλά και πολλές επαναλήψεις για γρήγορη μυϊκή ενδυνάμωση. Από τη στιγμή που γυμνάζεσαι, ξεχνάς τη ζυγαριά καθώς τα κιλά σου θα αυξάνονται, αφού οι μύες είναι βαριοί και θα τους αυξάνεις κι αυτούς Τέταρτον, θα σου πρότεινα πολεμικές τέχνες, μιας και βοηθάνε και στα νεύρα, και στην ενδυνάμωση και στη χαλάρωση. Πέτα την τηλεόραση αν έχεις και βγες από το σπίτι αμεσως!!
momotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gbtm είπε Κάνει να πηγαίνεις κάθε μέρα γυμναστήριο; Μπορείς να κάνεις όργανα και αερόβια κάθε μέρα; Οι πρωτείνες που διάβασα σε άλλο θέμα, τι είναι; Θεωρούνται αναβολικά ή καμία σχέση; Είναι απαραίτητο να τις πάρει κάποιος όταν ξεκινά γυμναστήριο; Spoiler 1)Ναι. 2)Ναι. 3)Αξεσουάρ για ανασφαλείς. 4)Οχι. 5)Οχι. Προσπέρασε τα σεξιστικά σχόλια για γκόμενες κτλ.Περιφρόνησε τους. Μην ξεχνάς το καλό στρέτς και ζέσταμα πριν τις ασκήσεις. Καλές προπονήσεις. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από momotis 1
xaerialtwistx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπελαλίδικα θα πω τα εξης: Λιγότερο φαγητό και αν μπορείς καθόλου βραδινό (ή κάτι τραγικά ελαφρύ), και όχι γυμναστήριο αφού θες απλά να χάσεις κιλά αλλά τρέξιμο. Παλαιότερα που δούλευα σε Unilever και τρώγαμε τα παγωτά με το τσουβάλι είχα πάρει 20 πανέμορφα κιλά τα οποία τα έχασα με 2 μήνες τρεξίματος από μισή ωρα την ημέρα (ξημερώματα πάντα μιας και θεωρώ την πρωινή γυμναστική αναζωογονητική). Βέβαια σε αυτούς τους 2 μήνες η διατροφή μου ήταν κυρίως φρούτα με ένα σχετικά πλούσιο πρωινό. Από εκεί και πέρα δε χρειάστηκε να ξανασχοληθώ. Υποψιν βεβαια πως από μικρος περπατάω τραγικά πολύ (τον Οκτώβριο το Mi Band μου έγραψε 530χλμ περπατήματος), αλλά το περπάτημα δε θεωρώ πως κάνει κάτι σημαντικό στα κιλά. Νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το τρέξιμο για να χάσεις κιλά, εκτός και αν θες να ξεκινήσεις χορό! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από xaerialtwistx
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε τον Οκτώβριο το Mi Band μου έγραψε 530χλμ περπατήματος Ευτυχώς που δε καις βενζίνη! Θα είχες μπει μέσα προ πολλού! 4 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε αν μπορείς καθόλου βραδινό (ή κάτι τραγικά ελαφρύ), και όχι γυμναστήριο αφού θες απλά να χάσεις κιλά αλλά τρέξιμο Συμφωνώ... και εγώ όταν πάω για απώλεια κιλών-λίπους τρώω "κανονικά" έως τις 20:00. Μετά το πολύ κανα γιαουρτάκι με καρύδια (κι αυτό τουλάχιστον 2ωρο πριν τον ύπνο). Κατά τα άλλα, ΝΑΙ στο τρέξιμο όσο αφορά τα αεροβικό αλλά και λίγα βάρη να "τσιτώνει" ωραία και σωστά το δερματάκι, καλό κάνει
xaerialtwistx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ναι μου το είπαν και αυτό, οτι πολλα αμαξια κανουν λιγοτερα χιλιόμετρα : Ρ
Stamer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Ναι μου το είπαν και αυτό, οτι πολλα αμαξια κανουν λιγοτερα χιλιόμετρα : Ρ Πρέπει να σε πάμε για service ρε συ! (καλά σταματάω γιατί του χαλάμε το thread)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα