greekbusters Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gbtm είπε Τι χρόνια Ντινάρα; Λέγε μου τέτοια και πάω αύριο πρωί-πρωί στον φούρνο, να πάρω 2 κασερόπιτες και 1 σαλίγκαρο για πρωινό.. Αυτό που έχω σαν στόχο, είναι να αδυνατίσω μέχρι το καλοκαίρι. Δεν λέω να έχω χάσει και τα 20 κιλά, αλλά να υπάρχει εμφανής διαφορά σε σύγκριση με το τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να γίνω σαν τον rock και γενικά rock.. Το σώμα που θα ήθελα είναι σαν του μακαρίτη Bruce Lee. Τα κιλά χάνονται εύκολα με την σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την γυμναστική . Σκέψου έχασα 18 κιλά από Μάρτιο έως Ιούλιο . Αλλά το παραεκανα μιας και έκοψα τα πάντα και απέκτησα ζαλαδες, είχα τάσεις λιποθυμίας και απώλεια μνήμης.οπότε εμπειρικά σου λέω μην το παρακανεις. 2-3 κιλά το μήνα είναι ότι πρέπει. Πήγαινε το σιγά σιγά μιας και έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου. Το σώμα σου ναι θα θέλει χρόνια να στρώσει αλλά μην σε πτωει. Σκέψου ήμουν 96 κιλά και τώρα σταθερά 78-82. Το σωσίβιο τώρα αρχίζει να φεύγει μετά από 3 χρόνια. Ανάλογα βέβαια και τον στόχο σου θα βρεις και το πρόγραμμα που θες να ακολουθήσεις. Ψάξου στο ίντερνετ αντί διατροφολογου για αρχή. Εγώ πχ που έλιωσα στο διάβασμα περί διατροφής και έβγαλα μόνος μ πρόγραμμα, όταν πήγα από περιέργεια σε ένα θεωρητικά ( από άλλους) πολύ καλό διατροφολόγο δεν μ είπε τπτ παραπάνω. Όρεξη θέλει και λίγο πειθαρχία.
bluesattack Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Βραδυνο νωρις και λιτο .Το Α και το Ω .Κοψιμο τηγανητα και μπουκες στην σαλατα με μισο κιλο ψωμι.Αναψυκτικα με την μεζουρα.Δηλαδη φυσιολογικη διατροφη με κομμενες τις γνωστες σαχλαμαρες.Μολις ξεμουδιασεις θα ανεβασεις ρυθμους στα οργανα , βαρη κλπ.Μην πορωθεις και παθεις καμμια ζημια.Να ιδρωσεις και να αποκτησεις αυτοπεποιθηση για το σωμα σου πας, οχι να πας νοσοκομειο.Και προφανως θελει καποιους μηνες Και φυσικα αν εχεις κινητρο ακομα καλυτερα.Δεν εννοω βεβαια να κοιτας στο καθρεφτη ποσο εχει φουσκωσει ο μυς μετα την γυμναστικη, εννοοω εξαιρετικα @λαρακια που λικνιζονται στην ιδια αιθουσα .Να εισαι συγκρατημενος ομως, μη τις δεις με τα ροζ βαρακια τους και αμεσως σκασεις ανετος με κανα 10κιλο στο χερι, ουτε το ποντικι δεν θα μπορεις να πιασεις την αλλη μερα 😛
gbtm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας και το χαβαλέ. Θα ξεκινήσω αύριο το πρωί την αναζήτηση γυμναστηρίου.
stefanos_th Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Παρε ενα mac με τόσα προβλήματα που βγαίνουν στις οθόνες θα τρέχεις συνέχεια στο σέρβις, τσάμπα γυμναστική και θα έχεις κάτι να σκέφτεσαι για να σου φύγει η κατάθλιψη. ανεργος ειπαμε. δεν πετας 1-2 χιλιαρικα ετσι . . . .🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, stefanos_th είπε ανεργος ειπαμε. δεν πετας 1-2 χιλιαρικα ετσι . . . .🤣 το κορμι θελει θυσιες 😂 ον τοπικ. οτι ειπαν οι προλαλησαντες, αν και γω πιστευω οτι μια πισινα ή ενας ποδηλατικος συλλογος θα ταν "καλυτερο", αλλα εννοειται οτι κανει να αισθανεσαι καλυτερα ΕΣΕΝΑ. παντως λογικα ο δημις σου θα χει τζαμπα ή πολυ φτηνα πισινα ή κολυμβητηριο, και ποδηλατο εχεις ηδη. οποτε μπορεις να δοκιμασεις ενα μηνα απ το καθενα και οποιο σ αρεσει συνεχιζεις
kokoviosR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Σκοπός σου ειναι να χασεις λίπος(ΟΧΙ να χασεις κιλά) και να προσθεσεις όμορφα σχηματισμένους μυες. ¨Οχι δε θα γινεις τερας και να το θες... Τότε το σωμα σου θα φαινεται ομορφότερο. Αν απλα αδυνατισεις (χασεις κιλα)το αποτελεσμα μπορει να ειναι χαλια γιατι θα χασεις και μυες... Πρεπει να κανεις γυμναστική με βάρη ,αλλά και χωρίς(δηλαδη αεροβικη που διωχνει ευκολοτερα λιπος). Ταυτοχρονα βελτιωσε τη διατροφη σου. 60% του αποτελεσματος ειναι διατροφη και 30-40% γυμναστικη. ΜΗΝ μετρας θερμιδες. Για θερμιδες και κιλα μιλανε συνηθως οι γυναικες που κανουν και τις διαιτες της πλακας χωρις αποτελεσμα. Κοβεις εντελως λιπαρα και γλυκα, τρως λογικη ποσοτητα απο υδατανθρακες(ρυζι ,πατατα,μακαρονια) και πρωτεινη οση θες...(κοτοπουλα ψαρια αυγα γαλατα απαχα κρεατα) Επισης παρε περιοδικα fitness ή bodybuilding να εμβαθυνεις και να μαθεις περισσοτερα...
GothicCrusader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, gbtm είπε Είμαι άνεργος σχεδόν ένα χρόνο και επειδή έχω πολλά νεύρα και μάλλον βρίσκομαι στα πρόθυρα κατάθλιψης (μάλλον έχω ήδη..), σκέφτηκα να ξεκινήσω γυμναστήριο μιας και έχω κάποια κιλά παραπάνω. Είμαι 1.80 και σχεδόν 100 κιλά. Να πω εδώ ότι δεν έχω πάει ποτέ γυμναστήριο και τις τελευταίες μέρες έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ. Αυτό που θέλω, είναι να αδυνατίσω χωρίς να γίνω "δίφυλλη ντουλάπα". Οι ερωτήσεις που έχω είναι: Κάνει να πηγαίνεις κάθε μέρα γυμναστήριο; Μπορείς να κάνεις όργανα και αερόβια κάθε μέρα; Οι πρωτείνες που διάβασα σε άλλο θέμα, τι είναι; Θεωρούνται αναβολικά ή καμία σχέση; Είναι απαραίτητο να τις πάρει κάποιος όταν ξεκινά γυμναστήριο; Αν υπάρχει κάποιος σχετικός με το άθλημα, ας απαντήσει. Καλοδεχούμενη και η πλάκα, μπας και γελάσουμε λίγο. Προσθέτω και εγώ άλλη μία άποψη (disclaimer υποκειμενικότητας μπλα μπλα μπλα) Spoiler Καθοριστικό ρόλο παίζει το αν έχεις να αθληθείς χρόνια (ή π.χ. αν δεν έχεις αθληθεί ποτέ) και επίσης ρόλο παίζει η ηλικία σου και η γενικότερη φυσική κατάστασή σου. Εγώ θεωρώ ότι είσαι τελείως εκτός φόρμας. Πρώτον λοιπόν ξεχνάς πρωτείνες.Δεύτερον ξεχνάς αερόβια κάθε μέρα. Η γνώμη μου είναι λιγότερο αερόβια ή και καθόλου στην αρχή, τα βάρη είναι πιο σημαντικά στην αρχή γιατί είσαι αδύναμος και όσο είσαι αδύναμος είναι εύκολο να τραυματιστείς. Πρέπει όλοι οι μύες να πάρουν μπρος. Οπότε, αρχικά εγώ είμαι εναντίον του τρεξίματος. Το τρέξιμο θα έρθει με το χρόνο του. Αλλά αν είσαι 100 κιλά και είσαι τελείως εκτός φόρμας αν προσπαθήσεις να χάσεις το βάρος με κεντρικό άξονα το τρέξιμο μπορεί να βγάλεις πολλά προβλήματα μέχρι να φτάσεις στο στόχο σου Για εμένα η ορθή πορεία είναι μία αλλαγή τη φορά. Στόχοι: συνέπεια, διατροφή, δύναμη. Μικροί στόχοι κάθε φορά. Ένα πλάνο θα ήταν το εξής: α) πρώτα βάζεις άθληση 3 φορές την εβδομάδα για π.χ. 1 μήνα. 5 φορές είναι υπερβολή για αρχή. Ο μόνος σου στόχος είναι συνέπεια στο γυμναστήριο. Κάνεις full body προγράμματα. Δεν κάνεις υπερβολέςΔεν χρειάζεται να κάνεις πολύ αερόβια. Αν είσαι τελείως αγύμναστος μπορεί να έχεις πόνους και πιασίματα, ξεκινάς χαλαρά και με γνώση ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Σε αυτή τη φάση κρατάς τη διατροφή σου όπως πριν με μικρές βασικές αλλαγές: καθαρίζεις τη διατροφή σου από αναψυκτικά, πίτσες, σουβλάκια κλπ, πάστες, σοκολάτες, τα αυτονόητα. Δεν είναι ανάγκη να κόψεις τίποτα τελείως απλά μείωσέ τα. Αν έτρωγες δύο σοκολάτες την ημέρα, φάε 1. Αν έτρωγες 2 φορές σουβλάκια την εβδομάδα φάε 1 κοκ. Τα άλλα τα αφήνεις ίδια χωρίς να μετράς. Μόνο αυτά να τηρήσεις στην αρχή θα χάνεις βάρος. β) Όταν ολοκληρώσεις 15-20 προπονήσεις έχεις περάσει το πρώτο κρίσιμο στάδιο, τώρα φτιάχνεις διατροφή. Εδώ έχεις δύο επιλογές: β1) παίρνεις το Burn the fat, feed the muscle του Venuto και διαβάζεις πολύ. Υπολογίζεις τις θερμίδες σου και κάνεις ένα πλάνο διατροφής δικό σου. Τίμημα: θέλει διάβασμα και χρόνο. Αμοιβή: θα έχεις πλήρη αυτονομία και μεγάλη δυνατότητα αυτοσχεδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ανάγκη να τρώς κάθε μέρα κάτι συγκεκριμένο που θα σου πουν άλλοι, αλλά μπορείς να συνδυάσεις ό,τι θες. β2) Πας myfitnesspal και για 7-10 μέρες καταγράφεις τα πάντα που καταναλώνεις. Μετράς αναγκαστικά θερμίδες. Παίρνεις τα στατιστικά σου και τα βάζεις στο bodybuilders.gr μαζί με βάρος, ύψος, ηλικία. Ρωτάς τα παιδιά εκεί να σου πούν θερμιδικά πώς να κινηθείς. Υπάρχουν εξαιρετικοί γνώστες. Ακολουθείς αυτά που θα σου πουν και τέλος. Χωρίς όμως υπερβολές, απλά να είσαι σε θερμιδικό έλλειμα. γ) όταν αρχίσουν να ρολλάρουν οι προπονήσεις και σταματήσουν πόνοι και πιασίματα (μπορεί να χρειαστεί και 2-3 μήνες) αλλάζεις το πρόγραμμα απο full body σε ομάδες μυών. Εδώ αν δεν θες να έχεις κόστος τότε δυστυχώς πρέπει να διαβάσεις και να γίνεις προπονητής του εαυτού σου. Η πιο φτηνή λύση είναι είτε τα φόρουμ (τα κατάλληλα) είτε βιβλιογραφία (που επίσης θα βρεις στα φόρουμ) δ) αφού έχεις αλλάξει τη διατροφή σου και έχει στρώσει αυτή, τώρα στόχος είναι δύναμη και αερόβιο. Όσο χάνεις βάρος είσαι οκ, αυξάνεις τα βάρη και προσπαθείς να δουλεύεις όλα τα μέρη του σώματος. Όταν δεις ότι πλησιάζεις σε πλατώ αυξάνεις αερόβιο κοκ. Για εμένα βάρη είναι αναγκαία. Τέλος όταν νιώθεις δυνατός και ελαφρύς (πιθανό κοντά στα 85-90kg) βάζεις HIIT. Με 3 προπονήσεις την ημέρα και καλή διατροφή (χωρίς να πεινάς ποτέ, εννοείται) ενά 0.8-1kg/εβδομάδα είναι ρεαλιστικό στην αρχή ακόμα και χωρίς καθόλου αερόβια. Που θα πει ότι σε 3 μήνες μπορείς να είσαι 90- κιλά χωρίς να στερηθείς πολλά. Μετά γίνεται πιο δύσκολο. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από GothicCrusader
Cosmonaut21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μιας και ψάχνομαι κι εγώ αυτό το διάστημα για γυμναστήριο,ζητάνε τίποτα τυπικές εξετάσεις ή κάποιο χαρτί από παθολόγο π.χ. ; Ή τίποτα απολύτως;
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Συνήθως σου λένε να φέρεις χαρτί γιατρού ή να υπογράψεις ότι άμα γίνει κάτι θα είναι με δική σου ευθύνη. Προφανώς οι περισσότεροι επιλέγουν το δεύτερο για να μην τρέχουν στους γιατρούς
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, basilisgate13 είπε φιλος μου εχασε 50 κιλα απο πασχα μεχρι οκτωβριο.Εσυ πιστευω με -15 κιλα θα εισαι μια χαρα αν το παρεις σοβαρα μεχρι το καλοκαιρι τα χανεις ανετα εχασε 50 κιλα ε και?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 μιας και λενε ολοι για διατροφη κλπ, ξεχασα να βαλω τον εθνικο οδηγο διατροφης. ωραια θα ταν αμα μ αφηνε το ινσομνια να το ανεβασω απ ευθειας, αλλα anyway here it is το λινκ του upload https://www.scribd.com/document/392646812/ΟΔΗΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
basilisgate13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε εχασε 50 κιλα ε και? τι ε και ; 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε τι ε και ; Απο ποτε το χασιμο βαρους ειναι ο μονος σκοπος?
Stamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, kokoviosR είπε Σκοπός σου ειναι να χασεις λίπος(ΟΧΙ να χασεις κιλά) και να προσθεσεις όμορφα σχηματισμένους μυες Δεν ήξερα οτι το λίπος δεν είναι κιλά κι αυτό! Προφανώς και πρέπει να χάσει λίπος... ΠΡΟΦΑΝΩΣ. 13 ώρες πριν, kokoviosR είπε ΜΗΝ μετρας θερμιδες. Για θερμιδες και κιλα μιλανε συνηθως οι γυναικες που κανουν και τις διαιτες της πλακας χωρις αποτελεσμα. Ίσως η πιο άκυρη "συμβουλή" που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Πες το αυτό στους body builders, στους διατροφολόγους και άλλους του επαγγέλματος. Περιττεύει οποιοδήποτε σχόλιο σ'αυτό. 13 ώρες πριν, kokoviosR είπε Επισης παρε περιοδικα fitness ή bodybuilding να εμβαθυνεις και να μαθεις περισσοτερα... Ας κρατήσει τα λεφτά του από τα γελοία περιοδικά, τα γεμάτα διαφημίσεις και ας μπει στο www.bodybuilding.gr. Απλά είναι κάτι που θεωρώ πρέπει να κάνει λίγο αργότερα. Ας πάρει μία γεύση πρώτα από άθληση, γυμναστική κ.λ.π. 2
basilisgate13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Απο ποτε το χασιμο βαρους ειναι ο μονος σκοπος? με ειδες να αναφερω οτι ειναι ο μονος σκοπος .Αν δεις την πρωτη απαντηση που δινω ειναι οτι καθε μορφη ασκησης θα βοηθουσε στο αγχος αλλα παμε σε αυτο που λες . Ειπε ο ανθρωπος οτι θελει να χασει 15-20 κιλα μεχρι το καλοκαιρι και του λενε οτι θελει χρονια,οτι δεν γινεται κλπ κλπ .Και του γραφω οτι γινεται χασει αυτα τα κιλα μεχρι το καλοκαιρι καθως εχω δει να χανονται περισσοτερα κιλα σε λιγοτερο χρονο μονο με τρεξιμο και διατροφη. Μεχρι τον ιουνιο θελουμε 7 μηνες δηλαδη θα πρεπει να χανει γυρω στα 3 κιλα το μηνα .Αν το παρει σοβαρα δεν βλεπω που ειναι το δυσκολο και καποιοι του λενε οτι δεν μπορει να το κανει και θελει χρονια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα