Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδιά έχει βγει μια προκήρυξη και ζητάει κάποια άτομα στην πόλη που μένω θα πρέπει να καταθέσω βεβαίωση μόνιμης κατοικίας? 

υγ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να συμπληρώσω την αίτηση του ασεπ?

Επεξ/σία από jimis98
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jimis98 είπε

γεια σας παιδιά έχει βγει μια προκήρυξη και ζητάει κάποια άτομα στην πόλη που μένω θα πρέπει να καταθέσω βεβαίωση μόνιμης κατοικίας? 

υγ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να συμπληρώσω την αίτηση του ασεπ?

Ποια είναι η προκήρυξη για να σε βοηθήσουμε; 

Δημοσ.

Είναι ανάλογα την προκήρυξη αν μοριοδοτείται/μετράει η εντοπιότητα και μπορεί να ισχύει μόνο για λίγες πόλεις. Αν είναι ΑΣΕΠ-ΑΣΕΠ θέλει δουλίτσα να κάνεις αίτηση. Πρέπει να μαζέψεις πολύ χαρτούρα και να είσαι αρκετά τυπικός. Θέλει χρόνο και ψάξιμο δηλαδή. Αν είναι απλά εγκεκριμένη από ΑΣΕΠ, αλλά την τρέχει κάποιος άλλος φορέας, τότε είναι πιο χαλαρά.

Δημοσ.

Diorismos.gr/forum είναι ένα από τα forum που ασχολούνται με τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. Σίγουρα θα ξέρουν περισσότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, jimis98 είπε

εχει κανεις καποιος κατι αντιστοιχο?

10 λεπτά να διαβάσεις την προκήρυξη θα καταλάβεις τι χαρτιά πρέπει να μαζέψεις,είναι μια απλή σοχ προκήρυξη που την βγάζει το νοσοκομείο και απλά ο ασεπ θα κάνει έλεγχο στα δικαιολογητικά μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Εντοπιότητα όχι δεν προσκομίζεις διότι δεν το ζητάει.

1. Καταθέτεις απολυτήριο Γυμνασίου για τον κωδικό 101.

2. Αν έχεις κάρτα ανεργίας πηγαίνεις στον ΟΑΕΔ και ζητάς βεβαίωση χρόνου ανεργίας για διαγωνισμό ΣΟχ μέσω ΑΣΕΠ.

3. Αν έχεις προϋπηρεσία για την θέση που διεκδικείς θα πρέπει να έχεις και βεβαίωση από τον εργοδότη.

4. Αν έχεις αναπηρία εσύ ή κάποιος συγγενής σου(γονέας ή αδελφός) καταθέτεις τα αντίστοιχα πιστοποιητικά αναπηρίας.

5.Βγάζεις αντίγραφο την φωτογραφία 2 όψεων(μπροστά-πίσω).

Αν έχεις πάνω από 4 μήνες ανεργίας θα πάρεις 200 μόρια.

Θα πας στο Νοσοκομείο να πάρεις την αίτηση για να την συμπληρώσεις και μετά να την στείλεις με τα δικαιολογητικά σε κίτρινο φάκελο Α4  εκεί που λέει η προκήρυξη.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)ειναι σιγουρο αν καταθεσω λυκειου και εντοπιοτητα θα υπαρχει θεμα?

2)το εχω κανει

απολυτηριο στρατου η Υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν υπάρχει κώλυμα διορισμού  δεν χρειαζεται?

γνησιο τις υπογραφεις δεν θελει για ΣΟΧ?

την αιτηση την εχω εκτυπωση

αφοσον εινια στην περιοχη μου πρπει να γραψω στο φακελο κατι?

Επεξ/σία από jimis98
Δημοσ.

Εντάξει για να τελειώνει το αστείο,αν καταθέσεις απολυτήριο λυκείου θα βγει άκυρη η αίτηση σου διότι δεν ζητάει απολυτήριο λυκείου η εντοπιότητα άχρηστη είναι,στο εξήγησα και πριν πως δεν χρειάζεται,γιατί ας πούμε επιμένεις ? 

Απολυτήριο Στρατού και κώλυμα διορισμού είναι διαδικασίες που γίνονται αν σε καλέσουν για πρόσληψη.

Στο φάκελο γράφεις ο,τι αναφέρει μέσα η προκήρυξη για αποστολή της αίτησης.

Δημοσ.

επειδή δεν θέλω να κανω κάποιοι λάθος για αυτό

στο workenter αναφέρει για υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει κώλυμα αλλά μέσα δεν έχω δει κάτι

και κάτι τελευταίο θέλει επικύρωση το απολυτήριο? 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

απλά ο ασεπ θα κάνει έλεγχο στα δικαιολογητικά μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Μπα, πιστεύω το ΑΣΕΠ το μόνο που κάνει είναι να εγκρίνει την προκήρυξη. Δεν ασχολείται περαιτέρω.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

ποια ειναι αυτη; καμια νοσοκομα μηπως;

τα άτομα που θα πάρουν ποιοι θα τα επιλέξουν? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...