Aggeluska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 ενδαφερομαι να αγορασω ενα προιον απο το συγκεκρημενο καταστημα αλλα δεν καταλαβαινω τις επιλογες που εχει στις "επιλογες" πληρωμης. Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκρημενο καταστημα; Αν θελω να πληρωσω μεσω ιντερνετ, οχι δηλαδη να παω στην τραπεζα να καταθεσω τα χρηματα, και να πληρωσω με την χρεωστικη μου καρτα της Εθνικης, ποια επιλογη πρεπει να χρησιμοποιησω;
fredd0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 δε το λες και πυρηνικη φυσικη 1η επιλογη πληρωνεις με καρτα 2-3 επιλογη πληρωνεις απο web-banking πειραιως-alpha αντιστοιχα 4 επιλογη εμβασμα απο τριτη τραπεζα 5-6 επιλογη πας τραπεζα και καταθετεις μετρητο 1
ougxar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δωσε μου τα και θα τους τα παω εγω μην ανησυχεις..
Aggeluska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, ougxar said: Δωσε μου τα και θα τους τα παω εγω μην ανησυχεις.. 36 minutes ago, fredd0 said: δε το λες και πυρηνικη φυσικη 1η επιλογη πληρωνεις με καρτα 2-3 επιλογη πληρωνεις απο web-banking πειραιως-alpha αντιστοιχα 4 επιλογη εμβασμα απο τριτη τραπεζα 5-6 επιλογη πας τραπεζα και καταθετεις μετρητο απλα εχει το εικονιδιο της alpha bank Και νομιζα οτι ειναι για πληρωμες μονο με alpha bank Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Aggeluska
Joshua21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε απλα εχει το εικονιδιο της alpha bank Και νομιζα οτι ειναι για πληρωμες μονο με alpha bank Προφανώς η alpha είναι η τράπεζα με την οποία συνεργάζεται το συγκεκριμένο κατάστημα για ηλεκτρονικές πληρωμές, αυτό δεν έχει να κάνει με τον πελάτη.
Aggeluska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 11 minutes ago, Joshua21 said: Προφανώς η alpha είναι η τράπεζα με την οποία συνεργάζεται το συγκεκριμένο κατάστημα για ηλεκτρονικές πληρωμές, αυτό δεν έχει να κάνει με τον πελάτη. Ok. Απλά είμαι άσχετος. Θενξ
AntiCambeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πληρώσεις πριν παραλάβεις.Αντικαταβολή είναι καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα