Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα παράγγειλα 2 σετ εργαλεια μπαταρίας   από UK και όταν πήγε ο μαγαζάτορας να τα στείλει του ειπαν 

Ότι θα είναι πολύ το κόστος για να έρθουν και μου έστειλε μυνημα ότι αναγκάστηκε να βάλει 14 σετ ..

Αποστολή DHL  αυτός μου είπε θα έρθουν στην πόρτα μου και δεν θα πληρώσω κάτι  και του ειπα εγώ δεν έχω λεφτά για ολα αυτά.....εχω τρελαθεί πόσο 1300 $ και μου είπε τα υπόλοιπα με δύο δόσεις 

Τι κάνω να ξέρω έχει τελωνείο η οτιδήποτε άλλο τη πρεπει να ρωτήσω? 

Δημοσ.

• Κανεις έμπορος απο εξωτερικό δε θα κουνήσει το δαχτυλάκι του αν δεν λάβει πρώτα το χρήμα, τουτεστιν δεν υπάρχει αντικαταβολή Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δε θα σου στειλει τιποτα παραπάνω με την ελπιδα οτι θα τον πληρώσεις ... στο μελλον. 
  • Τα μεταφορικά έτσι κι αλλιως ειναι δικό σου κόστος, οποτε δεν τον νοιάζει αν θα αγοράσει 1 ή Ν πραγματα
  • ενημερωσε τον οτι να μη στειλει τιποτα και δεν πληρώνεις καμια αγορα. Case closed

5 ώρες πριν, XarisMou είπε

Έχω ένα πρόβλημα παράγγειλα 2 σετ εργαλεια μπαταρίας   από UK και όταν πήγε ο μαγαζάτορας να τα στείλει του ειπαν 

Ότι θα είναι πολύ το κόστος για να έρθουν και μου έστειλε μυνημα ότι αναγκάστηκε να βάλει 14 σετ ..

Αποστολή DHL  αυτός μου είπε θα έρθουν στην πόρτα μου και δεν θα πληρώσω κάτι  και του ειπα εγώ δεν έχω λεφτά για ολα αυτά.....εχω τρελαθεί πόσο 1300 $ και μου είπε τα υπόλοιπα με δύο δόσεις 

Τι κάνω να ξέρω έχει τελωνείο η οτιδήποτε άλλο τη πρεπει να ρωτήσω? 

Δημοσ.

Δεν είμαι άσχετος  μου έχει στείλει και κωδικό αποστολής και έχω πληρώσει τα 2 δέματα μόνο ερώτηση έκανα ειπα Μήπως μπορώ να ακούσω καμία γνώμη αυτό και εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για να βοηθήσω...τιποτα αλλο

Δεν σας καταλαβαίνω τι απαντήσεις είναι αυτές........οταν χρειαστήκαμε εσείς κάτι κάποιος από όλους τους γύρω συμπολίτες δεν βοήθησε να μάθετε κάτι?

Δημοσ.

Δηλαδη πλήρωσες πωλητη στο UK για 2 τεμάχια, έβαλε στο κουτί 14 κομμάτια, σου τα έστειλε με DHL και σου ζητα τη διαφορά ετεροχρονισμένα και μάλιστα με δόσεις. Δεν κολλάνε καθολου αυτα, οποτε ειτε ο πωλητης σε δουλευει ή εσυ μας δουλευεις. 

Σε κάθε περιπτωση απαντησε του οτι εσυ δεν πληρώνεις τα extra οποτε ειτε στέλνει οτι πληρωσες ή τον ευχαριστείς πολύ για τα τα επιπλέον δώρα των σετ εγαλείων.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί σου δεν σας δουλευω αληθεια λέω και τα έχω ξοφλήσει αυτα που έχω παραγγείλει. 

Δεν το έγραψα σωστά παραγγέλνω 2σετ 1 δώρο  πληρωμένα δεν χρωστάω τίποτα από αυτά 

Και αυτο μου είπε ότι δεν συμφέρει να στείλει τόσο λίγα και εντωμεταξύ τα έστειλε και μετά μου είπε ότι το έκανε και του ειπα δεν τα θελω πάρτα όλα πίσω στείλε μου τα λεφτα πάλι 

Και μου λέει σου έβαλα στην πάράγκέλέίά  αλλα 8 σετ και 3 δώρο 

Και του λέω τι είναι αυτά που λες ?

Δεν έχω τόσα λεφτά 

Και δεν μπορώ  να τα πουλήσω 

Για μένα τα πήρα προσωπικά μου λέει δεν

Πειράζει σε έναν 

5 Δεκέμβρη  μια δοση

5 Ιανουαρίου μια δοση

5 Φεβρουαρίου μια δόση 

Τιιιιιι είναι αυτά που λες πάρτα πίσω δεν πρόκειται να τα πάρω......

Δημοσ.

Τι είναι αυτό που παρέθεσες ακριβώς;

Αυτό είναι μια παρωδία ενός Τούρκου πωλητή στο alibaba.

Εσύ αναφέρθηκες σε πωλητή από την Μεγάλη Βρετανία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klausx είπε

Μην τα δεχτείς πολύ απλά, πες του ευχαριστώ για τα δωρεάν εργαλεία, να δεις για πότε ακυρώνει την παραγγελία...

Αυτός τα στέλνει από συνεργάτη στο UK 

Και μπήκα τώρα να δω που είναι και λέει το πακέτο φτάνει Γερμανία 

Μου είπε ότι θα μου το στείλει από εκεί είναι ο ξάδερφος του εκεί έχει μαγαζί....

Αυτά ξερω φίλε....

Δημοσ.

Αν σου έχει κάνει ήδη την αποστολή των 14 σετ όπως ισχυρίζεσαι τότε που είναι το πρόβλημα σου; Θα τα παραλάβεις κανονικά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις ούτε μισό ευρώ για τα έξτρα που σου έχει στείλει.

Δεν μπορεί να σε αναγκάσει να πληρώσεις τίποτα παρά πάνω και πουθενά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, XarisMou είπε

Για  εδώ είναι ο κωδικός που μου έχει δώσει 

Screenshot_20181109-043121.jpg

H μεταφορική που παραθέτεις εμένα προσωπικά με παραπέμπει σε απάτη,από ένα γρήγορο έλεγχο το domain έχει γίνει register πριν από λίγους μόνο μήνες, τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας είναι μόνο ένα mail και το κείμενο της σελίδας παιδικό.

H εντύπωση που παίρνω εγώ είναι ότι πρόκειται για ψεύτικο site δήθεν μεταφορικής που χρησιμοποιει κάποιος απατεώνας για να σε κοροϊδέψει. Υποπτεύονται ότι κάποια στιγμή η δήθεν μεταφορική θα σου στείλει ένα mail ότι και καλά έφτασαν τα πράγματα σου αλλά προκύπτουν κάποια ασφάλιστρα ή έξτρα έξοδα μεταφοράς- τελωνειακά τέλη για να σου δώσει το πακέτο σου. Φυσικά ούτε πακέτο θα υπάρχει , ούτε εταιρία , τα λεφτά θα πάρουν και θα εξαφανιστούν. 

Αυτό συνάδει και με το τυράκι περί έξτρα πραγμάτων που δεν παράγγειλες, πιθανών να εικάζουν ότι θα σκεφτείς να πληρώσεις ένα μικρό ποσό στην δήθεν μεταφορική και να τα  πάρεις αφού τα "έστειλαν" και καλά.

Ίσως επίσης να έχουν το site για fake tracking ώστε να μην χάνουν γρήγορα τα dispute όταν τα πράγματα δεν εμφανίζονται ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βλέπεις στο βάρος n/a να ξέρεις είναι απάτη, πόσο μάλλον όταν το λέει η dhl. Είτε το φορτίο είναι υπερβολικά υπέρογκο (πέτρες), είτε το φορτίο είναι ελαφρή που ούτε η ζυγαριά δεν το πιάνει (αέρας) 

Επίσης κοιτά και την ώρα αποστολής 00:00:00 λες και τότε άρχισαν το σύστημα.

Επικοινώνησε με τον πωλητή και πες ότι λόγο του μεγάλου ποσού θα του στείλεις τάχα τα χρήματα με έμβασμα. Έτσι για μάθεις ποιος είναι ή πια εταιρία κρύβεται από πίσω.

Επεξ/σία από Hapatingo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...