Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε κάτσε ρε παιδιά, άλλο το ένα άλλο το άλλο.εσεις λέτε μπακαλιστικα ταβέρνες κλπ..δεν είναι ακριβώς έτσι.υπαρχει η λέξη ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!

κατ αρχας από ποτέ το συμβόλαιο Το τροποποιείς; Αφού έγραψε 3ος/19και ξανά έγινε 12ος/18 είναι τροποποίηση χωρίς την συμμετοχή μου τέλος από αυτό.αν ήταν Έτσι κ εγώ θε έκανα ουι με βολευε..

το δεύτερο ξεχωριστό θέμα είναι πως θα τους πάρω παραπάνω επιδότηση...δεν έχει να κάνει με τον συνήγορο αυτό...αν δε πάρω μια αποζημίωση όπως λέει π συνήγορος «μονομερούς τροποποίησης».

πολυ κορόιδα μας έχουν πιάσει οι εταιριες η μου φαίνεται; Επισης και με σταθερά στο παρελθόν είχαμε τέτοια αλλά δεν έδωσε κανείς βάση.μεχρι και ανανέωση συμβολαίου χωρίς προηγούμενη επικοινωνία σε vdsl50

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Giannisma είπε

Κάτσε κάτσε ρε παιδιά, άλλο το ένα άλλο το άλλο.εσεις λέτε μπακαλιστικα ταβέρνες κλπ..δεν είναι ακριβώς έτσι.υπαρχει η λέξη ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!

κατ αρχας από ποτέ το συμβόλαιο Το τροποποιείς; Αφού έγραψε 3ος/19και ξανά έγινε 12ος/18 είναι τροποποίηση χωρίς την συμμετοχή μου τέλος από αυτό.αν ήταν Έτσι κ εγώ θε έκανα ουι με βολευε..

το δεύτερο ξεχωριστό θέμα είναι πως θα τους πάρω παραπάνω επιδότηση...δεν έχει να κάνει με τον συνήγορο αυτό...αν δε πάρω μια αποζημίωση όπως λέει π συνήγορος «μονομερούς τροποποίησης».

πολυ κορόιδα μας έχουν πιάσει οι εταιριες η μου φαίνεται; Επισης και με σταθερά στο παρελθόν είχαμε τέτοια αλλά δεν έδωσε κανείς βάση.μεχρι και ανανέωση συμβολαίου χωρίς προηγούμενη επικοινωνία σε vdsl50

Κοίτα να δεις, αν γίνει λάθος από μέρους τους και το χρεωθείς, είναι απόλυτα λογικό να ζητήσεις και αποζημίωση και απ' όλα 

Άπαξ και το διόρθωσαν πριν  γίνει κάτι, πραγματικά δε καταλαβαίνω τι προσπαθείς να αξιώσεις 

Anyway... 

• Like 1
Δημοσ.

Με φορητότητα όπως κάναμε παλαιότερα δεν γίνεται.μονο αν το κάνω απ το τηλέφωνο και στο 24ωρο που συνδεθώ στην νέα εταιρια να κάνω αίτημα υπαναχώρησης

Δημοσ.

Τουλάχιστον μια διετία δεν αναμένει γ νέα εταιρια τα νούμερα απ την παλιά όπως παλαιότερα που μόλις έβλαπτε φορητότητα σε έπαιρνε για αντιπροσφορά αλλά συνδέεται στο νέο δίκτυο 24ωρες μετά την υπογραφή των συμβολαίων 

Δημοσ.

Εννοείται πως τέτοιου είδους τροποιήσεις πρέπει να καταγγέλονται, τόσο στην ΕΕΤΤ όσο και στον συνήγορο του καταναλωτή. Επίσης, θα έπρεπε στην αρχική σύμβαση που υπογράφουν οι συμβαλλόμενοι να ορίζεται η ημερομηνία που τίθεται αυτή σε ισχύ  και όλα τα μέρη να υπογράφουν με την τρέχουσα ημ/νια.

Τώρα, το να εκβιάσεις καλύτερη επιδότηση επειδή κάνουν μαλακίες στις συμβάσεις είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lightsout είπε

Εννοείται πως τέτοιου είδους τροποιήσεις πρέπει να καταγγέλονται, τόσο στην ΕΕΤΤ όσο και στον συνήγορο του καταναλωτή. Επίσης, θα έπρεπε στην αρχική σύμβαση που υπογράφουν οι συμβαλλόμενοι να ορίζεται η ημερομηνία που τίθεται αυτή σε ισχύ  και όλα τα μέρη να υπογράφουν με την τρέχουσα ημ/νια.

Τώρα, το να εκβιάσεις καλύτερη επιδότηση επειδή κάνουν μαλακίες στις συμβάσεις είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα.

Φυσικά αν κ από ότι κατάλαβα απ τον συνήγορο μιας και η εεττ δε σήκωσε ποτέ το τηλ το έχει ξανά δει το έργο...και θα το κυνηγήσω γιατί φίλη που δουλεύει στο κέντρο τηλ εξυπηρέτησης μου είπε ότι όντως κάνουν «απατεωνιές» με τα συμβόλαια και ότι παρά πολλοί καλούν για αμφισβήτηση συναλλαγής κλπ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Giannisma είπε

Φυσικά αν κ από ότι κατάλαβα απ τον συνήγορο μιας και η εεττ δε σήκωσε ποτέ το τηλ το έχει ξανά δει το έργο...και θα το κυνηγήσω γιατί φίλη που δουλεύει στο κέντρο τηλ εξυπηρέτησης μου είπε ότι όντως κάνουν «απατεωνιές» με τα συμβόλαια και ότι παρά πολλοί καλούν για αμφισβήτηση συναλλαγής κλπ.

να κυνηγησεις τι? το λαθος δε διορθωθηκε? τι περιμενεις να σου πουν, παρε λεφτα για ψυχικη οδυνη?

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fredd0 είπε

να κυνηγησεις τι? το λαθος δε διορθωθηκε? τι περιμενεις να σου πουν, παρε λεφτα για ψυχικη οδυνη?

Όχι.εσπασαν συμβόλαιο ναι η όχι; Το ότι διορθώθηκε δε με επαναπαυει είμαι υπερβολικός αλλά δε με ενδιαφέρει.θα κάνω την καταγγελία κ ας είναι καο τσάμπα όλα υπάρχουν ηχογραφημένα και το λάθος και οι 3 εβδομάδες που έπαιρνα κ ξανά έπαιρνα ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Giannisma είπε

Όχι.εσπασαν συμβόλαιο ναι η όχι; Το ότι διορθώθηκε δε με επαναπαυει είμαι υπερβολικός αλλά δε με ενδιαφέρει.θα κάνω την καταγγελία κ ας είναι καο τσάμπα όλα υπάρχουν ηχογραφημένα και το λάθος και οι 3 εβδομάδες που έπαιρνα κ ξανά έπαιρνα ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ.

αν το καταλαβαινες με καθυστερηση, και ειχες πληρωσει χρηματα που δεν επρεπε θα ειχε περισσοτερο νοημα να το κυνηγησεις...

τωρα ομως, που εγινε διορθωση "εγκαιρα", πως θα αποδειχθει οτι δεν εγινε κατα λαθος η αλλαγη της ημερομηνιας; Εκτος αν υπαρχει pattern απο τις εταιριες κινητης και εχουν κανει κι αλλοι σχετικες καταγγελίες...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kon1to είπε

αν το καταλαβαινες με καθυστερηση, και ειχες πληρωσει χρηματα που δεν επρεπε θα ειχε περισσοτερο νοημα να το κυνηγησεις...

τωρα ομως, που εγινε διορθωση "εγκαιρα", πως θα αποδειχθει οτι δεν εγινε κατα λαθος η αλλαγη της ημερομηνιας; Εκτος αν υπαρχει pattern απο τις εταιριες κινητης και εχουν κανει κι αλλοι σχετικες καταγγελίες...

Θα τους κάνω καταγγελία ναι,αν δεν είχα επικοινωνήσει θα είχε περισσότερο νόημα να τους Κυνηγήσω σε ένα μήνα που θα τελειώσει κανονικά...γενικότερα έπαψα να χαρίζω στην Cosmote σταθερή κ κινητή γιατί μου κάνει μ@@@@ες τώρα τελευταία 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giannisma είπε

οχι δεν 'εσπασαν' τιποτα. Το αρχειο τους ηταν λαθος.

Το συμβολαιο θα το ειχαν παραβιασει (οχι σπασει, σπαω συμβολαιο σημαινει ακυρωνω) αν σε δεσμευαν/ζητουσαν ρητρα τον Ιανουαριο. Τωρα, πριν ληξει ...

και γιατι επαιρνες και ξαναεπαιρνες? μια φορα παιρνεις, σου κανουν την προσφορα τους, δε σ'αρεσει, πας αλλου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, l337 είπε

Για γέλια και για κλάμματα μαζί και το νήμα και ο δημιουργός του...

Ναι είμαι..δε με ενδιαφέρει..καλύτερα να μη βγει τίποτα από αυτό το thread αλλά τουλάχιστον να έχουν κ αλλά μέλη το νου τους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...