christakos07 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ζημιώθηκες κάπως στην όλη ιστορία; Προσπαθώ να το κατανοήσω..
Alexandros7474 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Giannisma είπε Ναι είμαι..δε με ενδιαφέρει..καλύτερα να μη βγει τίποτα από αυτό το thread αλλά τουλάχιστον να έχουν κ αλλά μέλη το νου τους Να έχουν το νου τους για τι ; Γιατι από όσα γράφεις θέλεις να ´ εκβιάσεις ´ την Cosmote για να πάρεις καλύτερη επιδότηση Πλακα μας κανείς ρε φίλε
kon1to Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Να έχουν το νου τους για τι ; Γιατι από όσα γράφεις θέλεις να ´ εκβιάσεις ´ την Cosmote για να πάρεις καλύτερη επιδότηση Πλακα μας κανείς ρε φίλε αν ισχυουν τα γραφομενα, να εχουμε το νου μας οτι μπορει να υπογραψουμε 18μηνο συμβολαιο, και η εταιρια εν αγνοία μας να το κανει 21μηνο ή οτιδηποτε...
Giannisma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ας τα πάρουμε απ την αρχή γιατί όντως ακόμα και εγώ έτσι όπως τα έχω γράψει τα μπερδεύω να σας πω την αλήθεια. Κατ'αρχάς η Cosmote είναι ΔΕΥΤΕΡΗ φορα που μου κάνει μ@@@ια με σύμβαση. Την πρώτη ανανεώνοντας το 50άρι VDSL λέγοντας ότι πριν είχε επικοινωνήσει και όταν ζήτησα τις συνομιλίες ΟΧΙ αφηγηματικά αλλά αυτούσιες ξύνίσαν.Εν τέλη δε προχώρησε το θέμα και κακώς.. Τώρα σχεδόν 1.5 χρόνο μετά όλος τυχαίος ανακαλύπτω ότι μετά απο 23 μήνες μιας και θυμήθηκα ότι είχα πάρει τέτοια εποχή του 16' τη συσκευή μου μου έχουν φορτώσει 3 μήνες. Η βλακεία είναι ότι έκανα πολλά τηλεφωνήματα ακόμα και ότι θα προσφύγω στην πρ.του καταναλωτή κ με έγραψαν. Νιώθω σαν να έπιασα κλέφτη στα πράσα. Το βγήκα η δε βγήκα ζημιωμένος δεν έχει σημασία. Σαν να πάνε να σε κλέψουν και να τους πιάνεις στην πόρτα είναι για εμένα. Φίλη της εξυπηρέτησης μου είπε ΝΑΙ κάνουν τέτοια γιατί δε ξέρω αλλά τα ακούω εγω΄(σαν τον σερβιτορο ενα πραγμα). Το ότι ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΓΑΤΕ σε κάποια ανεξάρτητη αρχή να τρέχουμε είναι ένα άλλο προσωπικό θέμα και το ότι τα ποσά έκπτωσης/επιδότησης σε σχέση με την προηγούμενη σύμβαση είναι απειροελάχιστα ένα ακόμα.Μην τα μπλέκουμε όλα μαζί...Ψάχνω έναν τρόπο να και για αυτό..Δεν νομίζω ότι έπρεπε να ανοίξω 3 thread ξεχωριστά,έτσι; Την καταγγελία θα την κάνω κι ας μη βγει τίποτα.Ας έχετε το νου σας ομως, γιατί όπως πολλοί κανουν,λενε ε..θα με ειδοποιήσουν όταν λήγει...Αλλά σε ειδοποιούν όποτε θέλουν αυτοί απ οτι φαινεται. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Giannisma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα