chill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, mechpanos είπε Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο Ηλείας. Πληθυσμός 40.000 κάτοικοι με τα περίχωρα. Έφυγα στα 18 για σπουδές και επέστρεψα στα 25 μετά το στρατό. Καλά εγώ επέστρεψα γιατί είχα και δουλειά στην οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ανεξάρτητα από αυτό ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω...θα έλεγα πως την παλεύετε εσείς στην Αθήνα!!! Οπότε, μια χαρά είσαι στην επαρχία. Απλά θες το τρίπτυχο που είναι απαραίτητο για επαρχία: ΠΑΡΕΑ - ΣΧΕΣΗ - ΔΟΥΛΕΙΑ. Θα έλεγα να μην περιοριστείς στην ειδικότητα σου, κυνήγα δουλειές μέσω γνωστών και δώσε προσοχή, να στεριώσεις κάπου καλά. Δεν μπορεί, μικρή κοινωνία η οικογένεια σου θα έχει κάποιο κύκλο. Εγώ όταν γύρισα από σπουδές οι φίλοι μου που δεν σπούδασαν τίποτα, είχαν κάνει δικές τους δουλειές πλακάς ένας, φαναρτζής άλλος, μπογιατζής άλλος, άλλος ντελιβεράς, κλπ, διάφορα... Επίσης, από παρέες έχουν φύγει όλοι; Δεν έχεις 1-2 άτομα να βγαίνεις να λες 2 σαχλαμάρες και να περνάς ωραία; Σε αυτή την ηλικία που φαντάζομαι είσαι δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσεις...οπότε ούτε θες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου συνομιλίες! Γράψου κάνα γυμναστήριο! Ξεκίνα τρέξιμο, ποδήλατο, κάποια άτομα αλλά θα ασχολούνται επίσης! Τέλος δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι, αλλά μην περιορίζεσαι σε αυτή, κάνε βόλτες και σε γειτονικές πόλεις κλπ για εξόδους ποτά κλπ... Για το θέμα σχέσης όλο και κάτι καλό θα σου κάτσει, στρώσε εσύ την καθημερινότητα σου και την αυτοπεποίθηση σου και θα έρθει φυσιολογικά! Μετά θα γουστάρεις επαρχία φουλ! είσαι λάθος! Άσε βιογραφικό πες στον μάνατζερ και 1 2 πράγματα να δείξεις ότι ξέρεις και μπορεί να κάτσει έστω και σαν εξωτερικός! Όλα είναι θέμα οπτικής. Εγώ περνάω τις καλοκαιρινές διακοπές μου στην Ηλεία, κοντά στην Ολυμπία....πηγαινω λοιπόν στον Πύργο. Με πιάνει απελπισία κάθε φορά, από την ίδια την πόλη, από τα "επαρχιωτικα" μαγαζιά - ακόμα και τα υποκαταστήματα των μεγάλων της Αθήνας είναι τρατζικ σε ποικιλία -, από τους κατοίκους αξεστοι και αγενής χωριάτες ... - κάποιες φορές νομίζω ότι είμαι σε ξένη χώρα με την προφορά - από την βρώμα - ok φέτος τα βουνά σκουπιδιών λιγοστεψαν και από τους ΓΥΦΤΟΥΣ. Δεν θα εμένα για κανέναν λόγο.
papoys1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MTX είπε φύση με καθαρό αέρα και ζωάκια , εμενα ο γιος μου μέχρι 5 χρόνον δεν ήξερε τι είναι ο γάιδαρος , κάποια φάση τον πάω ζωολογικό κήπο να δει γάιδαρο γιατί νόμιζε ότι εγώ είμαι γάιδαρος όλη μέρα γάιδαρο με ανέβαζε και με κατέβαζε η κυρα .. μετά τα 15 πάντως τι τρελα που αναζητάει ένας νέος στο χωριο δεν μπορεί να τι βρει , οποτε τι θα κάνει αναγκαστικά θα φύγει η θα γίνει τσομπάνης και όπως λέει και η μαντινάδα , δεν πάω πια στα πρόβατα τις γαίες θα πουλήσω γιατί δεν βρίσκω κοπελια στο οροι να Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου να αγαπήσω είναι έτσι μην σκεφτείτε τίποτα πονηρό , το λέω για σένα admin μην με κανεις ban πάλι Έγραψες πολλά φίλε και μέσα σε όλα αυτά χάθηκε το ωραίο γιατί στο ίντερνετ μάθαμε να διαβάζουμε μηνύματα μιας σειράς.Σε γουστάρω γιατί στο χιούμορ μου θυμίζεις εμένα. Αυτοσαρκασμός. Δεν υπάρχει καλύτερο. Ον τόπιτς. Η φύση σου προσφέρει πάρα πολλά αν ξέρεις να την αγαπήσεις πραγματικά και να τα αναζητήσεις.Βέβαια στο θέμα υπάρχει και η παρένθεση και δεν μπορώ να απαντήσω γιατί μάλλον είμαι μακριά από αυτή. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από papoys1 2
mitskitsamal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα ενας καλος τροπος ειναι να ξεκινησεις πεζοπορειες ή τρεξιμο που ειναι και κατι φτηνο και οικονομικο. Αν εχεις καποιο μερος εστω μικρο να καλλιεργησεις καποια πραγματακια μαρουλια κ.α. Να αρχισεις να διαβασεις αν μπορεις. Αν μπορεις να κανει καποιο online προγραμμα μεταπτυχιακο, προγραμματα επιμορφωσης. Ειναι καποιες λυσεις που εκανα και εγω και με βοηθησαν πολυ. Επισης μην απορριψεις καμια δουλεια που μπορεις να αντπεξελθεις για αρχη. 1
mechpanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Απάντησες μόνος σου, μένεις σε μέρος με δεκάδες χιλιάδες κόσμο και είχες την οικογενειακή επιχείρηση. Κάτσε να ήσουν σε κανένα χωριό με 1000 άτομα ή λιγότερα και να μην είχες δουλειά, εκεί θα έλεγες άλλα. Όσο για το πως την παλεύουμε στην Αθήνα, κλασσική καραμέλα που βαρέθηκαμε να ακούμε εδώ και χρόνια, το ίδιο μπορώ να ρωτήσω και εγώ έναν επαρχιώτη που μένει σε κάτι απομονωμένα χωριά με λιγοστούς κατοίκους. Ενάξει ρε Μπίλαρε γι αυτό λέω ο φίλος δεν μας είπε τί επαρχία είναι...πχ κι εγώ λέω Πύργο αλλά τότε που γύρισα έμενα σε ένα χωριό-οικισμό με 3 σπίτια και 5 κοτέτσια. Ούτε ίντερνετ δεν είχε. Αλλά από τον Πύργο ήταν 15 λεπτά με το αμάξι, δεν καθόμουν στο χωριό τι να κάνω! Τώρα αν έμενα σε κανένα χωριό που ήθελα 1 ώρα να πάω και 1 ώρα να γυρίσω όντως δεν θα την πάλευα...χειρότερα από Αθήνα! (για το πώς την παλεύετε στην Αθήνα είναι ρητορικό το ερώτημα, φυσικά και θα την παλέψεις αλλιώς δεν θα είχε 5εκ. κάτοικους! Αλλά σαν ποιότητα καθημερινότητας σε σύγκριση με μια μικρή - μεσαία επαρχιακή πόλη δεν συγκρίνεται).
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, mechpanos είπε Ενάξει ρε Μπίλαρε γι αυτό λέω ο φίλος δεν μας είπε τί επαρχία είναι...πχ κι εγώ λέω Πύργο αλλά τότε που γύρισα έμενα σε ένα χωριό-οικισμό με 3 σπίτια και 5 κοτέτσια. Ούτε ίντερνετ δεν είχε. Αλλά από τον Πύργο ήταν 15 λεπτά με το αμάξι, δεν καθόμουν στο χωριό τι να κάνω! Τώρα αν έμενα σε κανένα χωριό που ήθελα 1 ώρα να πάω και 1 ώρα να γυρίσω όντως δεν θα την πάλευα...χειρότερα από Αθήνα! (για το πώς την παλεύετε στην Αθήνα είναι ρητορικό το ερώτημα, φυσικά και θα την παλέψεις αλλιώς δεν θα είχε 5εκ. κάτοικους! Αλλά σαν ποιότητα καθημερινότητας σε σύγκριση με μια μικρή - μεσαία επαρχιακή πόλη δεν συγκρίνεται). Εξαρτάται τον δήμο και την περιοχή που μένεις αλλά και την περιοχή που εργάζεσαι. Εγώ που μένω κέντρο και τα πάντα είναι σκατά, όντως δεν συγκρίνεται, για άλλες περιοχές π.χ Πεύκη Μαρούσι Β προάστια ή Αγ. Δημήτριος Μπραχάμι, μια χαρά συγκρίνεται.
zio10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, papoys1 είπε Έγραψες πολλά φίλε και μέσα σε όλα αυτά χάθηκε το ωραίο γιατί στο ίντερνετ μάθαμε να διαβάζουμε μηνύματα μιας σειράς.Σε γουστάρω γιατί στο χιούμορ μου θυμίζεις εμένα. Αυτοσαρκασμός. Δεν υπάρχει καλύτερο. Ον τόπιτς. Η φύση σου προσφέρει πάρα πολλά αν ξέρεις να την αγαπήσεις πραγματικά και να τα αναζητήσεις.Βέβαια στο θέμα υπάρχει και η παρένθεση και δεν μπορώ να απαντήσω γιατί μάλλον είμαι μακριά από αυτή. Αυτό το τόπιτς ρε συ papoy σαν Σέρβος μπασκετμπολίστας ακούγεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα