Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι το κάνουν, αλλά ο αρχαίος νόμος που δεν θυμάμαι να έχει αλλάξει ποτέ  λέει όχι αναλογίες αλλά ότι ισχύει τελευταία 

το δικό μου πρόγραμμα μισθοδοσίας κάνει μόνο του αναλογίες όπως μου είπαν από την υποστήριξη για να προστατεύσει αυτούς που τρώνε μειώσεις, από την άλλη αδικεί τους λίγους που μπορεί να έχουν αυξήσεις, οπότε επεμβαίνω χεράτα 

Ενδοιαφερον, και ισχυει και για αλλαγη μορφης εργασιας; (δηλαδη απο μερικης απασχολησης σε πληρους ή/και το αντιθετο) Αν ναι τοτε γιατι οι "εργοδοτες" δεν αλλαζουν τον τελευταιο μηνα την συμβαση απο πληρους απασχολησης σε μερικη ετσι ωστε να γλυτωσουν το μισο+ δωρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια τέτοια αλλαγή θέλει και τη συγκατάθεση του εργαζόμενου, αν υπάρχει σχέση απασχόλησης "σε έχω τελείως σκουπίδι" ίσως γίνονται και χειρότερα, είσαι μόνιμα παρτ που δουλεύεις 12ωρα δεν χρειάζονται τέτοιες διαδικασίες

Σε πιο νορμάλ φάσεις απλά δεν θα το δεχόταν ο άλλος και αν η εναλλακτική ήταν απόλυση με μεγάλη αποζημίωση ούτε καν (η αλλαγή μισθού άλλωστε επηρεάζει και την αποζημίωση), δεν θα ξεκινούσε τέτοια διαδικασία ο εργοδότης για λίγα ουσιαστικά ευρώ όσο γύφτος και αν είναι

Οι σχετικοί νόμοι πάντως έχουν μείνει στην εποχή που κάθε χρόνο υπήρχε αύξηση σε όλες τις συμβάσεις εργασίας

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
Στις 9/11/2018 στις 10:34 ΜΜ, tolhc1234 είπε

https://www.kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php

Το δώρο χριστουγέννων υπολογίζεται από 1/5-31/12 εάν δούλευες όλες τις μέρες θα ήταν ολόκληρος μισθός. Τώρα θα πάρεις κάτι λιγότερο δες στο link παραπάνω

εγω δουλεύω απο 3 Σεπ = αλλα εχω παρει αδεια - δεν θα πάρω το ποσο που γράφει το σιτε 1200 σωστα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

εγω δουλεύω απο 3 Σεπ = αλλα εχω παρει αδεια - δεν θα πάρω το ποσο που γράφει το σιτε 1200 σωστα?

Διχως να ειμαι σιγουρος, αυτο που γραφει ως "προσαυξηση επιδοματος αδειας" ειναι ενα μικρο extraδακι που μπαινει στο δωρο Χριστουγεννων και επηρεαζεται απο την αδεια που δικαιουσαι (ασχετα αν την εχεις παρει ή οχι).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Διχως να ειμαι σιγουρος, αυτο που γραφει ως "προσαυξηση επιδοματος αδειας" ειναι ενα μικρο extraδακι που μπαινει στο δωρο Χριστουγεννων και επηρεαζεται απο την αδεια που δικαιουσαι (ασχετα αν την εχεις παρει ή οχι).

ολο βγαινει 1200 - 45 προσαυξηση επιδοματος αδειας

τελεία με φτιάξατε ! 

το site δεν δινει καθαρο ποσον σωστα?

Επεξ/σία από APPLEGEEK
Δημοσ.
7 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

ολο βγαινει 1200 - 45 προσαυξηση επιδοματος αδειας

τελεία με φτιάξατε ! 

το site δεν δινει καθαρο ποσον σωστα?

Μικτα ειναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

Επίδομα αδείας πως υπολογίζεται ? Είναι κάτι ξεχωριστό από τις κανονικές άδειες?

Ουσιαστικα, ειναι ο αλλος μισος μισθος απ το δωρο του Πασχα.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

Επίδομα αδείας πως υπολογίζεται ? Είναι κάτι ξεχωριστό από τις κανονικές άδειες?

Ναι ειναι κατι ξεχωριστο απο τις μερες αδειας, πολυ χροντρικα δικαιουσαι τοσες απολαβες οσες και οι απολαβες των ημερων αδειας με μεγιστο οριο τον μισο μισθο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Ναι ειναι κατι ξεχωριστο απο τις μερες αδειας, πολυ χροντρικα δικαιουσαι τοσες απολαβες οσες και οι απολαβες των ημερων αδειας με μεγιστο οριο τον μισο μισθο.

Η αδερφή μου είχε εργαστεί για τρεις μήνες σε μια εταιρία από 10 Ιουλίου έως 4 Οκτώβρη δικαιούται να πάρει επίδομα αδείας?

18 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Ουσιαστικα, ειναι ο αλλος μισος μισθος απ το δωρο του Πασχα.. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Η αδερφή μου είχε εργαστεί για τρεις μήνες σε μια εταιρία από 10 Ιουλίου έως 4 Οκτώβρη δικαιούται να πάρει επίδομα αδείας?

Με τι σχεση εργασιας, με τι συμβαση και ποσες ωρες;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsioulak είπε

Με τι σχεση εργασιας, με τι συμβαση και ποσες ωρες;

Ορισμένου χρόνου μηναια  ήταν και 6 Ώρο πενθήμερο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...