Προς το περιεχόμενο

Gearbest Priority

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ασφαλες πλεον το priority του gearbest ? Πριν απο κανενα 2 μηνες που ρωτησα μου ειπαν οτι υπηρχε 50-50 περιπτωση να του ερθει απο ευρωπη χωρις τελωνειο

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Roku123 είπε

Ειναι ασφαλες πλεον το priority του gearbest ? Πριν απο κανενα 2 μηνες που ρωτησα μου ειπαν οτι υπηρχε 50-50 περιπτωση να του ερθει απο ευρωπη χωρις τελωνειο

https://gearbestgreece.com/gearbest-guides/αγορές-από-gearbest-χωρίς-τελωνείο/?fbclid=IwAR3aIYX_LdZ8QWJGCGWUusN7neRd2fjDC8Y2jh1c808_AGANj0KB70rqyLg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, manoskost είπε

7 ώρες πριν, Roku123 είπε

πριν απο ενα χρονο

Και απο κουπονά "ζμπρώχτη" του gearbest που δεν εχει καμια ιδιαίτερη παραπάνω σχέση με το αυθεντικο gearbest απο οσο εχουν ολοι οι υπολοιποι μεταπωλητες της Ελλάδος. Το συγκεκριμένο site το εχω σχολιάσει πολλάκις αρνητικά στο παρελθόν για διαφορους λογους.

Δεδομένου οτι μιλάμε για το gearbest ποτέ μα ποτέ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δε θα σταματήσει στο τελωνειο για χρεώση, αν και με τις μεθοδους priority line και belgium post οι πιθανοτητες ειναι πολύ μειωμένες, αρκει βεβαια το gearbest να τα στειλει με τους τρόπους αυτους και οχι με του κεφαλιου του (ναι το εχει κανει αρκετες φορες στο παρελθον). 

Με δυο λογια, ειναι πάρα πολύ πιθανο να μη σταματήσει για χρεωση αλλά απολυτα σιγουρο δεν ειναι (άμμεσα ή έμμεσα)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, snow22 είπε

Παρήγγειλα μι8 με priority σήμερα πόσο καιρό κάνει να έρθει γνωρίζουμε; 

Επρεπε να στο λεει οταν το επελεγες.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, snow22 είπε

Παρήγγειλα μι8 με priority σήμερα πόσο καιρό κάνει να έρθει γνωρίζουμε; 

15 με 25 μερες λεει

Δημοσ.

Εγώ πάντως την πάτησα και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα...

Αγόρασα το Xiaomi Mi Pad 4 με 151€ μαζί με την ασφάλεια του gearbest και μου ήρθε σήμερα επιστολή του ταχυδοεμίου να προσκομίσω την απόδειξη αγοράς για εκτελωνισμό!

Αν τους την στείλω την απόδειξη, έχετε εμπειρία τί θα με χρεώσουν;

Αλλιώς σκέφτομαι μήπως ζητήσω από το gearbest να μου επιστρέψει τα χρήματά μου αν το δεχτούν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gan970 είπε

Εγώ πάντως την πάτησα και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα...

Αγόρασα το Xiaomi Mi Pad 4 με 151€ μαζί με την ασφάλεια του gearbest και μου ήρθε σήμερα επιστολή του ταχυδοεμίου να προσκομίσω την απόδειξη αγοράς για εκτελωνισμό!

Αν τους την στείλω την απόδειξη, έχετε εμπειρία τί θα με χρεώσουν;

Αλλιώς σκέφτομαι μήπως ζητήσω από το gearbest να μου επιστρέψει τα χρήματά μου αν το δεχτούν.

Μπορεί να πληρώσεις κανένα 80αρη έξτρα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για ενα φορτιστη μπαταριων που εκανε 34ε το στειλανε μεσω sweden post αλλα το σταματησαν τελωνειο και με χρεωσαν το φπα+εξοδα=23ε

τεσπα, αφου τα πηρα πρωτα κρανιο και μετα απο πολυ ωριμη σκεψη (τοσα εχουν περασει αερας, ας πληρωσω και ενα) πηγα και το πηρα.

ειδα πανω οτι το ειχαν δηλωσει αξια 22$ και ενω ειχε ενα αυτοκολλητο που εγραφε sweden post ειχε και ενα αλλο κιτρινο που εγραφε στα αγγλικα

"αυτο το πακετο δεν συμφωνει με την τελωνιακη ευρωπαικη οδηγια" καπως ετσι πολυ χοντρικα. (να το κολλησαν οι σουηδοι? δεν ξερω)

η πλακα ειναι οτι ενα αλλο μεγαλυτερο πακετο που ειχε 49ε περασε αερας! οποτε μαλλον ειναι λοττο

Δημοσ.
7 ώρες πριν, pcos είπε

για ενα φορτιστη μπαταριων που εκανε 34ε το στειλανε μεσω sweden post αλλα το σταματησαν τελωνειο και με χρεωσαν το φπα+εξοδα=23ε

τεσπα, αφου τα πηρα πρωτα κρανιο και μετα απο πολυ ωριμη σκεψη (τοσα εχουν περασει αερας, ας πληρωσω και ενα) πηγα και το πηρα.

ειδα πανω οτι το ειχαν δηλωσει αξια 22$ και ενω ειχε ενα αυτοκολλητο που εγραφε sweden post ειχε και ενα αλλο κιτρινο που εγραφε στα αγγλικα

"αυτο το πακετο δεν συμφωνει με την τελωνιακη ευρωπαικη οδηγια" καπως ετσι πολυ χοντρικα. (να το κολλησαν οι σουηδοι? δεν ξερω)

η πλακα ειναι οτι ενα αλλο μεγαλυτερο πακετο που ειχε 49ε περασε αερας! οποτε μαλλον ειναι λοττο

Το εχουμε γράψει πολλες φορές στις αλλες συζητησεις που κανουμε για αγορές. Οτιδηποτε ΔΕΝ αποστελεται με συγκεκριμένους τρόπους εχει αυξημένες πιθανοτητες να σταματήσει τελωνειο για επιπλέον χρεωση και κάποιες φορές υπάρχουν εξαιρέσεις. Οπως το ειπες ειναι λοττο αλλα απο τον αυγουστο του 2017 και μετα η γκανιοτα ειναι αρνητική.

Πάντως τυχερος που δε σου ζητησαν και αποδεικτικό συναλλαγής, ωστε να σε χρεωσουν για 34 ευρω και οχι 22

Πες μας κάτι. Εσύ επελεξες sweden post ή διαλεξες κατι αλλο;

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία 5 δέματα που πήρα με sweden post όλα περάσαν τελωνείο, ακόμη και τα πολύ χαμηλής αξίας, απλώς δεν δασμολογήθηκαν (τα μικρής αξίας, το 1 που ήταν αξίας 60 ευρώ πλήρωσα περίπου 30). Επίσης τα δέματα με sweden και λόγο τελωνείου καθυστερούν πολύ . Με priority line έρχονται με DHL και δεν έχουν περάσει τελωνείο. Επίσης με Belgium registered δεν μου έχει τύχει ποτέ τελωνείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...