cumulus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω παραγγείλει από Γερμανία ένα διάδρομο τρέξιματος βάρους 100 κιλών.Το πακέτο δεν έχει σταλεί ακόμα και το κατάστημα μου λέει ότι είναι με ups ή dhl.Η απορία μου είναι τι γίνεται με τα πακέτα μεγάλου βάρους. Το λογικοτερο είναι ότι θα στα αφήσουν στην είσοδο και ύστερα κόβεις εσύ το λαιμό σου Εννοείται ότι όταν δω ποια εταιρεία το φέρνει θα επικοινωνήσω μαζί τους ,αλλά θα ήταν καλό αν κάποιος έχει εμπειρία να μου τι γίνεται Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από cumulus
Joshua21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, cumulus είπε Έχω παραγγείλει από Γερμανία ένα διάδρομο τρέξιματος βάρους 100 κιλών.Το πακέτο δεν έχει σταλεί ακόμα και το κατάστημα μου λέει ότι είναι με ups ή dhl.Η απορία μου είναι τι γίνεται με τα πακέτα μεγάλου βάρους. Το λογικοτερο είναι ότι θα στα αφήσουν στην είσοδο και ύστερα κόβεις εσύ το λαιμό σου Εννοείται ότι όταν δω ποια εταιρεία το φέρνει θα επικοινωνήσω μαζί τους ,αλλά θα ήταν καλό αν κάποιος έχει εμπειρία να μου τι γίνεται Η υποχρέωση τους τελειώνει στην είσοδο. Από κει και πέρα εξαρτάται την καλή τους διάθεση,το αν είσαι διατεθειμένος να τους χαρτζιλικώσεις, και το πόσο εύκολα/δύσκολα φτάνει εκεί που θέλεις.
cumulus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Αυτο φοβομουνα,που ειναι βεβαια και το λογικο.Οποτε θα αγκαρεψω κοσμο και κοσμακη! Ευχαριστω
isay Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, cumulus είπε Έχω παραγγείλει από Γερμανία ένα διάδρομο τρέξιματος βάρους 100 κιλών.Το πακέτο δεν έχει σταλεί ακόμα και το κατάστημα μου λέει ότι είναι με ups ή dhl.Η απορία μου είναι τι γίνεται με τα πακέτα μεγάλου βάρους. Το λογικοτερο είναι ότι θα στα αφήσουν στην είσοδο και ύστερα κόβεις εσύ το λαιμό σου Εννοείται ότι όταν δω ποια εταιρεία το φέρνει θα επικοινωνήσω μαζί τους ,αλλά θα ήταν καλό αν κάποιος έχει εμπειρία να μου τι γίνεται Είσαι σιγουρος οτι ειναι με DHL courier και οχι με σκετο dhl που ερχεται με ελτα; Η ups ειναι λιγο διαφορετικα. Απο την αλλη 100 κιλά με courier βγαινει πολύ ακριβά τα μεταφορικά (για σενα) οποτε σιγουρα θα σε συμφερε να το αγοράσεις απο Ελλαδα. Στην καλύτερη θα στο φέρουν στην εισοδο, στη χειροτερη θα πρεπει να το παραλάβεις απο κατάστημα
kallair Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Απο γερμανια το πιο πιθανο ειναι να ειναι με την αντιστοιχη dhl που ειναι οπως τα ΕΛΤΑ εδω, και να παραλαβεις απο elta couriers.. οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω, λογω ογκου το πιο πιθανο ειναι να αφησουν χαρτακι να πας να παραλαβεις απο το καταστημα.
talibanakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Στην καλυτερη να στο φερουν μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας ( οχι στην εισοδο του διαμερισματος σου στο 5ο ) . Αν δωσεις στο διανομεα κανα 5ευρω πιστευω να μην εχει προβλημα να σε βοηθησει.
john_shadow Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 με dhl που σκάει το sportsdirect μου τα αφήνουν είσοδο πολυκατοικίας και οχι ορόφου(μόνο κάτι μικρά μου έχουν ανεβάσει 1-2 φορές)
talibanakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Το σωστο αυτο ειναι,μη βλεπεις που εχουν καλομαθει οι ελληνες και θελουν παραδοση στον 5ο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, john_shadow είπε με dhl που σκάει το sportsdirect μου τα αφήνουν είσοδο πολυκατοικίας και οχι ορόφου(μόνο κάτι μικρά μου έχουν ανεβάσει 1-2 φορές) Εμένα μου τα φέρνουν στη πόρτα του διαμερίσματος.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Να ζητήσεις από τον πωλητή το tracking number και να ελέγξεις ημερομηνίες. Εγώ έκανα την πρώτη μου παραγγελία από ebay πριν λίγο καιρό, είδα την ημερομηνία που θα φτάσει Ελλάδα, το δέμα το έστειλαν με USPS και μετά μια άλλη εταιρεία, ήρθε ακριβώς την μέρα που έλεγε στο σύστημα οτι θα φτάσει. Πάντως μεγάλη μαλακία να στο αφήσουν στην είσοδο, σε εμάς σίγουρα θα μας στο κλέψουν αν το αφήσουν έξω που ουσιαστικά είναι το πεζοδρόμιο, αν δεν τηρούν την ημερομηνία που λέει το σύστημα με το tracking number, έπρεπε να υπήρχε τηλεφωνική συνεννόηση
mylo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, talibanakos είπε Στην καλυτερη να στο φερουν μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας ( οχι στην εισοδο του διαμερισματος σου στο 5ο ) . Αν δωσεις στο διανομεα κανα 5ευρω πιστευω να μην εχει προβλημα να σε βοηθησει. Με 5 ευρώ ούτε σακούλα από λαϊκή με μαρούλια δε σηκωνα όχι 100 κιλά 6 1
Stamer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το tracking number δεν το έχεις? Είναι αδύνατον να μην υπάρχει. Θα καταλάβεις και το κουριερ και με ποιό τρόπο θα το παραλάβεις. edit: τώρα είδα οτι δεν έχει σταλεί ακόμα. Αν είναι με dhl υπάρχουν 2 περιπτώσεις όταν φτάσει Ελλάδα. Ή να το πάρουν τα ελτα και ειδοποίηση να πρέπει να το παραλάβεις από ελτα ή να το αναλάβει η dhl εδώ και να στο φέρει στην πόρτα. Στην δεύτερη περίπτωση του δίνεις κάτι και το πάτε μέσα στο σπίτι (πιθανόν). Στην πρώτη... καλύτερα να καταστρώσεις κάποιο σχέδιο Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Stamer
talibanakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, mylo είπε Με 5 ευρώ ούτε σακούλα από λαϊκή με μαρούλια δε σηκωνα όχι 100 κιλά Οπως εχει μαθει ο καθενας.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mylo είπε Με 5 ευρώ ούτε σακούλα από λαϊκή με μαρούλια δε σηκωνα όχι 100 κιλά δεν είναι φίλε μου όλοι οι άνθρωποι σαν τον mylo Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
talibanakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, whoose είπε δεν είναι φίλε μου όλοι οι άνθρωποι σαν τον mylo Εκανες tag στο ποστ του ομως,οχι στο δικο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα