Thulogur Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες μπορείς να δοκιμάσεις κατι τέτοιο. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Thulogur
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 ^ Η μουσική στο 2:08 τα έσπασε.. 1
papoys1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mp123 είπε Παππού ο κόσμος πάει μπροστά. Μωσαϊκό είχε η γιαγιά μου. ( BTW άσχετο προσφορά dimello κοκκινος στα 4.50 ευρώ τα 250gr). Καμιά φορά τα μηνύματα εννοούν άλλο από αυτό που καταλαβαίνουμε.Ειδικά όταν έχουν και φατσούλες. Από την άλλη ένα καλό μωσαϊκό σε βεράντα ή κοινόχρηστο χώρο είναι ότι καλύτερο αλλά πανάκριβο για αυτό συνήθως βάζουμε ένα πλακάκι ή ένα φτηνό μάρμαρο και καθαρίσαμε. Edit.Και για εσπρέσο προτιμώ αυτόν στα 3 ευρώ ή λιντλίσιο στα 3,30. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από papoys1 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Το λοιπόν, ξέρω άργησα, αλλά κόπιασα και πιστεύω αυτό είναι το σημαντικό. Δεν κράτησα τίποτα. Ξέρω, πως θα ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο όπως κάποιοι μου είπαν και εδώ.. και δυστυχώς δεν κράτησα τίποτα από τη δουλειά του φίλου.. Οι 2 "γεμάτοι" τοίχοι χρειάστηκαν 4 περάσματα αστάρωμα.. έξησα κάθε γίψινο που έφτιαξε, και το δωμάτιο με 2 περάσματα μπογιά έχει ισιώσει ξανά. Επέλεξα αυτά τα χρώματα για πολύ συγκεκριμένο λόγο, για τα λέπια. Τα λέπια θα είναι το ζενίθ. Βλέπετε αυτό το ξύλινο που έχει από πάνω η μπαλκονόπορτα μου; Εκεί θέλω να το γεμήσω τα παραπάνω λέπια, και ΙΙΙΣΩΣ έκανα μια γραμμή από τον ένα τοίχο και μια γραμμή από τον απέναντί του, δίπλα από τα άλλα (στην άκρη των τοίχων δηλαδή, ΠΡΟΣ την μπαλκονόπορτα). ΙΣΩΣ. Αλλά αυτό το "μέτωπο" πάνω από την μπαλκονόπορτα νομίζω είναι ό,τι πρέπει για το μάτι. Και όπως πάλι προαναφέρθηκε από κάποιον, ας αγοράσω και κάνα ράφι για να γεμήσω τους υπόλοιπους. Το ζήτημα δεν είναι το στένσιλ, ούτε το πινέλο ή το stencil paste. Επικοινώνησα με 2 μαγαζιά που βρήκα από το internet και μου είπαν πως τη συγκεκριμένη ROYAL μπογιά δε την έχουν.. Αν μπορούσε κάποιος να μου συστήσει ένα μαγαζί, ούτως ώστε να βρω αυτή τη μπογιά με τις χρυσογαλανές αποχρώσεις ίσως έγραφα το nickname του στην άκρη του έργου μου. :3
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Ελάτε ρε παιδιά, σας παρακαλώ, ας δώσει τα φώτα του κάποιος. Ψάχνω απεγνωσμένα με mail / τηλέφωνα μαγαζιά με χρώματα γενικότερα, και όλοι έχουν τα κλασικά για τοίχους με αστάρια κτλπ. Που μπορώ να βρω τα παραπάνω, αυτού δηλαδή του βίντεο και σε αυτό το δευτερόλεπτο, χρώματα να τα παραγγείλω και να τελειώσω επί τέλους αυτό το αναθεματισμένο δωμάτιο... Φαντάζομαι πως στο μοναστηράκι ΙΣΩΣ έπαιζε κανένα τέτοιο πιο καλλιτεχνικό χρώμα, θυμάμαι όταν ήμουν μικρός αγόραζα από εκεί κάτι καλά σπρέυ MontanaBlack, αλλά να πάω εκεί και να ξεκινήσω να ρωτάω δε μου φαίνεται και τόσο αποτελεσματικό.. Κανείς δεν έχει μια εικόνα;; :'(
bill999r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Φίλε μου δεν χρειάζεσαι κάτι ίδιαιτερο. Απλά παίρνεις μια μπλέ σκούρα μπογιά κ κι κίτρινη. Αρχικά βάφεις με τη μπλέ κ στη συνέχεια με ενα σφουγγάρι τρίβεις ώστε να ξεθωριάσει. Στο κάτω μέρος του λεπιου τρίβεις πιο πολύ ώστε να είναι ακόμη πιο πολύ ξεθωριασμένη. Αφού στεγνώσει παίρνας την κίτρινη μπογιά ταμποναριστα με ένα πινελακι όπως στο βίντεο.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 ^ Αφού ρε Μπιλάρα δείχνει γαλανόασημένιο, πως είναι δυνατόν να έχω έστω και παρόμοιο αποτέλεσμα με αυτό του βίντεο..; xD
bill999r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σόρρυ τώρα είδα το βίντεο προσεκτικά. Άκου Για αρχή φτιάχνεις το στένσιλ. Έπειτα παίρνεις την μπογιά κ όπως δείχνει το βίντεο βάζεις ελάχιστη ποσότητα χρώματος την οποία κ σκουπίζει σε χαρτί κουζίνας κ περνας τον τοίχο όπως στο βίντεο. Τις άκρες των λεπιών όπως σου είπα κ παραπάνω μπορεί να τις τρίψεις κ με σφουγγαρακι. Έπειτα με τον ίδιο τρόπο βάζεις κ κίτρινο όπου θέλεις. Προφανώς ο στόχος σου είναι να φαίνεται ξεθωριασμένο χρώμα ουσιαστικά. Πάμε τώρα στο χρώμα. Ουσιαστικά είναι μπλε πέρλε αν το λέω σωστά. Μπορείς να πετύχεις το ίδιο χρώμα προσθέτωντας γκλιτερ. Νομίζω υπάρχουν γκλιτερ για αυτή τη δουλειά. https://www.bestprice.gr/cat/2359/xromata.html?q=glitter Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από bill999r 1
liakjim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έγκλημα η αφαίρεση του μωσαϊκού. Τα σπίτια είχαν και αισθητική τότε βέβαια, όχι όπως τώρα που θες να ξεριζώσεις τους αμφιβληστροειδεις χιτώνες σου. Η σημερινή εποχή της μαζικότητας πραγματικά δεν έχει προσφέρει τίποτα στην αρχιτεκτονική. Βλέπεις σπίτια art deco και κλαίς και μόνο με την πόρτα εισόδου. Βλέπεις σήμερα τις ελληνικές πόλεις και κλαίς από την αηδία. TS , ελπίζω να το κρατήσεις το μωσαϊκό γιατί όταν θα μεγαλώσεις λίγο και θα αρχίσεις να εκτιμάς τα πράγματα και το κάλλος, θα το μετανιώσεις γιατί θα είναι πια αργά. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από liakjim 1
papoys1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ελάτε ρε παιδιά, σας παρακαλώ, ας δώσει τα φώτα του κάποιος. Ψάχνω απεγνωσμένα με mail / τηλέφωνα μαγαζιά με χρώματα γενικότερα, και όλοι έχουν τα κλασικά για τοίχους με αστάρια κτλπ. Που μπορώ να βρω τα παραπάνω, αυτού δηλαδή του βίντεο και σε αυτό το δευτερόλεπτο, χρώματα να τα παραγγείλω και να τελειώσω επί τέλους αυτό το αναθεματισμένο δωμάτιο... Φαντάζομαι πως στο μοναστηράκι ΙΣΩΣ έπαιζε κανένα τέτοιο πιο καλλιτεχνικό χρώμα, θυμάμαι όταν ήμουν μικρός αγόραζα από εκεί κάτι καλά σπρέυ MontanaBlack, αλλά να πάω εκεί και να ξεκινήσω να ρωτάω δε μου φαίνεται και τόσο αποτελεσματικό.. Κανείς δεν έχει μια εικόνα;; 😢 Φίλε για μένα χάλια είναι το συγκεκριμένο αλλά για ρίξε μια ματιά και σε κάποιο leroy αν έχεις κοντά σου. Έχει ειδικό διάδρομο με τεχνοτροπίες και έχω δει πολλά πράγματα.Και γενικά τεχνοτροπίες ψάξε. Και μη χαλάς το μωσαικό.Βάλε τουλάχιστον κάτι πρόσθετο αν δεν σου αρέσει και όχι κολητό ώστε να μπορείς μελλοντικά αν θέλεις να το αποκαλύψεις και πάλι. https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/diakosmitika-hromata/tehnotropies-toihou-xulou/ αλλά βλέπω κάτι τιμές στο θεό ανά λίτρο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από papoys1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ρε συ λιάκτζιμ διαβάζω το μήνυμα σου και πραγματικά απορώ. Έχω ανεβάσει μέχρι και βίντεο που νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα το πάτωμα. ΠΡΑΣΙΝΟ πάτωμα, ή ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πάτωμα. Που την βλέπεις την αισθητική όταν δεν μπορώ να αγοράσω κανένα έπιπλο που να ταιριάζει (ΣΙΓΑ μην πάρω πράσινα ή πορτοκαλιά έπιπλα όταν μπορώ να έχω μαύρα/ξύλινα κτλπ); Μου κάνει τρελή εντύπωση πως και δεν είναι ομόφωνο πως είναι ΑΝΤΙαισθητικά. Δεν θέλω να κοντραριστώ, σπίτι μου είναι άλλωστε, μακάρι να ήταν το πιο όμορφο του κόσμου όπως είναι.. 1
liakjim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ρε συ λιάκτζιμ διαβάζω το μήνυμα σου και πραγματικά απορώ. Έχω ανεβάσει μέχρι και βίντεο που νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα το πάτωμα. ΠΡΑΣΙΝΟ πάτωμα, ή ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πάτωμα. Που την βλέπεις την αισθητική όταν δεν μπορώ να αγοράσω κανένα έπιπλο που να ταιριάζει (ΣΙΓΑ μην πάρω πράσινα ή πορτοκαλιά έπιπλα όταν μπορώ να έχω μαύρα/ξύλινα κτλπ); Μου κάνει τρελή εντύπωση πως και δεν είναι ομόφωνο πως είναι ΑΝΤΙαισθητικά. Δεν θέλω να κοντραριστώ, σπίτι μου είναι άλλωστε, μακάρι να ήταν το πιο όμορφο του κόσμου όπως είναι.. Φυσικά και είναι δικό σου σπίτι. Απλά ελπίζω τουλάχιστον να ακούσεις την πιο πάνω πρόταση να το καλύψεις με κάτι που θα μπορεί να αφαιρεθεί αν χρειαστεί. Τώρα αν ταιριάζει ή όχι, σου είπα την άποψή μου. Αφού το έθεσες σε δημόσιο διάλογο στην λέω. Κοίτα καραγκιόζης στην Χαλκίδα για έμπνευση. Έχουν μωσαϊκό κάτω και είναι υπέροχο.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ρε φίλε, μόνο λευκόμαυρο ή μαύρο μωσαϊκό θα μου φαινόταν ΣΧΕΤΙΚΑ ελκυστικό, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το αφηρημένο αποτέλεσμα. Μου αρέσουν οι γωνίες και τα τετράγωνα (πλακάκι).. άρα μη το ψάχνεις. Ίσως η λύση είναι τα Leroy που έστειλε ο φίλος PAPOYS πάντως, αυτά που είδα μου άρεσαν.. αλλά και πάλι ρισκάρω γιατί δεν είναι το ίδιο ακριβώς χρώμα.. να δω τι θα βγάλω το φελέκι μου.. Η τιμή δεν με νοιάζει καθόλου, χαλάλι μια φορά θα το κάνω.
Thulogur Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 13 minutes ago, JiovanniGeorgeo said: Ρε φίλε, μόνο λευκόμαυρο ή μαύρο μωσαϊκό θα μου φαινόταν ΣΧΕΤΙΚΑ ελκυστικό, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το αφηρημένο αποτέλεσμα. Μου αρέσουν οι γωνίες και τα τετράγωνα (πλακάκι).. άρα μη το ψάχνεις. Φαντάζομαι θα το καλυψεις με αλλο πλακάκι ή laminate και δεν θα το ξηλωσεις, σωστά ;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 ^ Τίποτα από τα δυο. ΑΝ είχα άμεσα τα οικονομικά, θα έδινα τα λιγότερα και απλά θα έβαζα υπερυψωμένο πλαστικό πάτωμα από αυτά που έχω διαβάσει εδώ. Ευκολότερο, και οικονομικότερο. Το αποτέλεσμα μια χαρά θα ήταν για αυτό που θέλω. Εννοείται πως δεν θα ξήλωνα πάτωμα, μόνο που σκέφτομαι το απόλυτο χάος δηλαδή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα