av4lanche Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 σχετικα με το τι γινεται στο ελληνικο ιντερνετ τελευταια.. ξερω οτι εχουν μπλοκαρει τις ιστοσελιδες οι isp στους dns server που εχουν (αν κανω λαθος πειτε μου), ξερω επισησς πως μπορεις να αλλαξεις dns server κλπ, ξερω επισης τι παιζει και με vpn απλα το θεμα ειναι οτι προσβαση στις σελιδες υπαρχει οπως πχ στο xrysoi.tv αλλα δεν ξερω τι γινεται? παιζει να παρακολυθειται η κινηση των σελιδων? εχουν πει αν θα εχει τιποτα κυρωσεις ο τελικος χρηστης? τι παιζει να γινει αμα μπω και στριμαρω τωρα μια ταινια πχ? ευχαριστω.
Salvation81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ακομα δεν εχουμε τετοια θεματα μην αγχωνεσαι.
kormos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, av4lanche είπε σχετικα με το τι γινεται στο ελληνικο ιντερνετ τελευταια.. ξερω οτι εχουν μπλοκαρει τις ιστοσελιδες οι isp στους dns server που εχουν (αν κανω λαθος πειτε μου), ξερω επισησς πως μπορεις να αλλαξεις dns server κλπ, ξερω επισης τι παιζει και με vpn απλα το θεμα ειναι οτι προσβαση στις σελιδες υπαρχει οπως πχ στο xrysoi.tv αλλα δεν ξερω τι γινεται? παιζει να παρακολυθειται η κινηση των σελιδων? εχουν πει αν θα εχει τιποτα κυρωσεις ο τελικος χρηστης? τι παιζει να γινει αμα μπω και στριμαρω τωρα μια ταινια πχ? ευχαριστω.
av4lanche Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ακομα δεν εχουμε τετοια θεματα μην αγχωνεσαι. σιγουρα? δεν θα εχει κυρωσεις ο τελικος χρηστης?
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 θα μας κλάσουν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος 😏 😆 Να δω που θα τους βάλουν τόσους που θα πιάνουν. Βλέπω να μπαίνουν φυλακή οι Έλληνες και τα λάθρο να κυκλοφορούν ελεύθερα 😬 2 λεπτά πριν, av4lanche είπε σιγουρα? δεν θα εχει κυρωσεις ο τελικος χρηστης? αυτό γίνεται μόνο στο Αμέρικα & Γερμανία από οσο ξέρω. βγάλε τον ρουφιάνο chrome και βάλε opera 2
av4lanche Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε θα μας κλάσουν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος 😏 😆 Να δω που θα τους βάλουν τόσους που θα πιάνουν. Βλέπω να μπαίνουν φυλακή οι Έλληνες και τα λάθρο να κυκλοφορούν ελεύθερα 😬 αυτό γίνεται μόνο στο Αμέρικα & Γερμανία από οσο ξέρω. βγάλε τον ρουφιάνο chrome και βάλε opera based on chrome εχω vivaldi αλλα κυριως χρησιμοποιω firefox
TehJoHnX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 To πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις DNS με 1.1.1.1. Αναλυτικές οδηγίες έχει εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις