Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σχετικα με το τι γινεται στο ελληνικο ιντερνετ τελευταια..

ξερω οτι εχουν μπλοκαρει τις ιστοσελιδες οι isp στους dns server που εχουν (αν κανω λαθος πειτε μου), ξερω επισησς πως μπορεις να αλλαξεις dns server κλπ, ξερω επισης τι παιζει και με vpn απλα το θεμα ειναι οτι προσβαση στις σελιδες υπαρχει οπως πχ στο xrysoi.tv αλλα δεν ξερω τι γινεται? παιζει να παρακολυθειται η κινηση των σελιδων? εχουν πει αν θα εχει τιποτα κυρωσεις ο τελικος χρηστης? τι παιζει να γινει αμα μπω και στριμαρω τωρα μια ταινια πχ?

ευχαριστω.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, av4lanche είπε

σχετικα με το τι γινεται στο ελληνικο ιντερνετ τελευταια..

ξερω οτι εχουν μπλοκαρει τις ιστοσελιδες οι isp στους dns server που εχουν (αν κανω λαθος πειτε μου), ξερω επισησς πως μπορεις να αλλαξεις dns server κλπ, ξερω επισης τι παιζει και με vpn απλα το θεμα ειναι οτι προσβαση στις σελιδες υπαρχει οπως πχ στο xrysoi.tv αλλα δεν ξερω τι γινεται? παιζει να παρακολυθειται η κινηση των σελιδων? εχουν πει αν θα εχει τιποτα κυρωσεις ο τελικος χρηστης? τι παιζει να γινει αμα μπω και στριμαρω τωρα μια ταινια πχ?

ευχαριστω.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Ακομα δεν εχουμε τετοια θεματα μην αγχωνεσαι.

σιγουρα? δεν θα εχει κυρωσεις ο τελικος χρηστης?

Δημοσ.

θα μας κλάσουν τα  μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος 😏 😆

Να δω που θα τους βάλουν τόσους που θα πιάνουν. Βλέπω να μπαίνουν φυλακή οι Έλληνες και τα λάθρο να κυκλοφορούν ελεύθερα 😬

2 λεπτά πριν, av4lanche είπε

σιγουρα? δεν θα εχει κυρωσεις ο τελικος χρηστης?

αυτό γίνεται μόνο στο Αμέρικα & Γερμανία από οσο ξέρω.

βγάλε τον ρουφιάνο chrome και βάλε opera ;)

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

θα μας κλάσουν τα  μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος 😏 😆

Να δω που θα τους βάλουν τόσους που θα πιάνουν. Βλέπω να μπαίνουν φυλακή οι Έλληνες και τα λάθρο να κυκλοφορούν ελεύθερα 😬

αυτό γίνεται μόνο στο Αμέρικα & Γερμανία από οσο ξέρω.

βγάλε τον ρουφιάνο chrome και βάλε opera ;)

based on chrome εχω vivaldi αλλα κυριως χρησιμοποιω firefox

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...