Deus ex machina Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω είναι νωρίς για πρωταπριλιά 😅
I'm_busy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Ακραίο hype!! Απ όσα ρεαλίστικ ποκεμον είχα δει ως τώρα λίγα ήταν καλά, ειδικά τα realistic pikachu ήταν σάπια δε περίμενα να μη κριντζάρω...αυτό και μόνο είναι win για μένα. Το βασικό είναι να πάει καλά η ταινία για να φτιάξουν κ άλλες πιο βελτιωμένες (οπτικά + σενάριο).
liakinen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ εμένα μου άρεσε το trailer 😁 PIKA PIKA... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από liakinen 1
Arkin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπραβο ρε παιδια μακαρι να βγει. Εχοντας το παρακατω μαζι με pokemon stadium 1 2 και pokemon red/silver/emerald θα χαρω παρα πολυ να δω και μια ταινια οπως η παραπανω με pokemon. Και μεγαλωσαμε και με την σειρα pokemon καθε ΣΚ στις 7 το πρωι εβαζα ξυπνητηρι εποχες 97-98. Αναμνησεις. Απο οτι βλεπω εχει πρωτης γενιας pokemon ελπιζω να δουμε κανα Mewtwo και σε επομενες ταινιες κανα Lucia ho-oh η τα θρυλικα Moltress articuno zapdos. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από Arkin 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 To βλέπω και σινεμά άμα λάχει έτσι και πάρει συμπαθητικά σχόλια στα early reviews, δε ντρέπομαι ούτε εγώ να το παραδεχτώ ότι ψήθηκα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Γελάτε τώρα, αλλά ο Pika-Pool θα γελάσει τελευταίος.
Alastor192 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 ειλικρινα θα παει να το δει κοσμος αυτο?
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Alastor192 είπε ειλικρινα θα παει να το δει κοσμος αυτο? Γιατι οχι
najinblue3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Alastor192 είπε ειλικρινα θα παει να το δει κοσμος αυτο? Eννοειται θα παει γτ να μην παει,
Alastor192 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) υποτιθεται τα spin offs βασισμενα σε μεγαλο brand για cash in ,προδιδουν εδω και χρονια την ποιοτητα τους Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Alastor192
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Alastor192 είπε υποτιθεται τα spin offs βασισμενα σε μεγαλο brand για cash in ,προδιδουν εδω και χρονια την ποιοτητα τους Υπάρχει ήδη Detective Pikachu game, οπότε δεν είναι κάτι που έβγαλαν οι αμερικανοί από το κεφάλι τους και μέχρι στιγμής, όπως δείχνει, είναι πιο καλά βασισμένο στο σύμπαν του, απ' ότι το The Last Saiyan Airbender Dragon Ball Evolution. 1
Alastor192 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 ναι αλλα για ποιον λογο μου το συγκρινεις με το Dragon Ball Evolution? Να μου πεις οτι θα ναι καλυτερο απο κατι ουτως η αλλως κακιστο? Μαλλον το μετρο συγκρισης σου δικαιωνει τα λεγομενα μου ως το ποσο θα ναι η ταινια αξιολογη Επισης το παιχνιδι στο οποιο αναφερεσαι ειναι ηδη spin off. Δηλαδη αν βγαλουν Pokemon Tetris και βασιζεται η ταινια σε αυτο,ενδεικνυει κατι ως προς την ποιοτητα της ταινιας? Θεωρω πως η ταινια απλα εκμεταλλευται το brand των Pokemon για να βγαλει ενα kid rated movie,που θα πανε παιδια μαναδες και diehard fans που θελουν να δουν τον Pikachu με CGI animation. Ολα δειχνουν προς μεγαλη εμπορικη επιτυχια και ποιοτητα ταινιας μετριοκακη.
Edel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Εμένα μια χαρά διασκεδαστική Αμερικανιά με πόκεμον μου φάνηκε και ο θερινός κινηματογράφος θα πάρει το 7ευρω μου εύκολα
gioiliop7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Pokemon + Ryan Reynolds ειναι νομιζω ο καλυτερος συνδυασμος για να πας σινεμα ;P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα