Προς το περιεχόμενο

POKÉMON Detective Pikachu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακραίο hype!! Απ όσα ρεαλίστικ ποκεμον είχα δει ως τώρα λίγα ήταν καλά, ειδικά τα realistic pikachu ήταν σάπια δε περίμενα να μη κριντζάρω...αυτό και μόνο είναι win για μένα. Το βασικό είναι να πάει καλά η ταινία για να φτιάξουν κ άλλες πιο βελτιωμένες (οπτικά + σενάριο). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ εμένα μου άρεσε το trailer 😁 PIKA PIKA...

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπραβο ρε παιδια μακαρι να βγει.

Εχοντας το παρακατω

DSC_0002_2048x2048.JPG?v=1520136928

μαζι με pokemon stadium 1 2 και pokemon red/silver/emerald θα χαρω παρα πολυ να δω και μια ταινια οπως η παραπανω με pokemon. Και μεγαλωσαμε και με την σειρα pokemon καθε ΣΚ στις 7 το πρωι εβαζα ξυπνητηρι εποχες 97-98. Αναμνησεις. Απο οτι βλεπω εχει πρωτης γενιας pokemon ελπιζω να δουμε κανα Mewtwo και σε επομενες ταινιες κανα Lucia ho-oh η τα θρυλικα Moltress articuno zapdos.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υποτιθεται τα spin offs βασισμενα σε μεγαλο brand για cash in ,προδιδουν εδω και χρονια την ποιοτητα τους

Επεξ/σία από Alastor192
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

υποτιθεται τα spin offs βασισμενα σε μεγαλο brand για cash in ,προδιδουν εδω και χρονια την ποιοτητα τους

Υπάρχει ήδη Detective Pikachu game, οπότε δεν είναι κάτι που έβγαλαν οι αμερικανοί από το κεφάλι τους και μέχρι στιγμής, όπως δείχνει, είναι πιο καλά βασισμένο στο σύμπαν του, απ' ότι το The Last Saiyan Airbender Dragon Ball Evolution.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα για ποιον λογο μου το συγκρινεις με το Dragon Ball Evolution? Να μου πεις οτι θα ναι καλυτερο απο κατι ουτως η αλλως κακιστο? Μαλλον το μετρο συγκρισης σου δικαιωνει τα λεγομενα μου ως το ποσο θα ναι η ταινια αξιολογη

Επισης το παιχνιδι στο οποιο αναφερεσαι ειναι ηδη spin off. Δηλαδη αν βγαλουν Pokemon Tetris και βασιζεται η ταινια σε αυτο,ενδεικνυει κατι ως προς την ποιοτητα της ταινιας?

Θεωρω πως η ταινια απλα εκμεταλλευται το brand των Pokemon για να βγαλει ενα kid rated movie,που θα πανε παιδια μαναδες και diehard fans που θελουν να δουν τον Pikachu με CGI animation.

Ολα δειχνουν προς μεγαλη εμπορικη επιτυχια και ποιοτητα ταινιας μετριοκακη. 

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά διασκεδαστική Αμερικανιά με πόκεμον μου φάνηκε και ο θερινός κινηματογράφος θα πάρει το 7ευρω μου εύκολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...