Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό ματεα ασχολήθηκα με το dropshipping χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα και από δικά μου λάθη έφτασα να χρωστάω στο ebay fees περισσότερα από έσοδα.Περιπου 500 λιρες.

Οκ αυτό που ρωτάω είναι χαζό ανώριμο ελληναρας κτλ αλλά δεν τα πήρα από τις τσέπες τους, απλά δεν θέλω να πληρώσω τους φόρους τους.

Έχει κανείς εμπειρία αν αφήσω χρέος στο ebay τι γίνεται ? Στο Αμέρικα διαβάζω για collections agency...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις χρεώσεις του ebay τις ήξερες από πριν έτσι και αλλιώς άρα δεν μπορείς να τους πεις δεν το δεν ήξερα.

Τώρα αν θέλουν μπορούν να κάνουν νομικές ενέργειες αλλά το πιο πιθανό είναι ότι απλά θα το αναθέσουν σε κάποιο collection agency όπως είπες κάποια εισπρακτική δηλαδή.

Τι εννοείς έφτασες να χρωστάς στο ebay fees περισσότερα από τα έσοδα; Όταν έκανες μια πώληση στην τιμή της πώλησης δεν συνυπολόγισες και τα fees;

EDIT:Βασικά με 500 λίρες δεν αποκλείω να θελήσουν να σε πάνε δικαστικώς.Έχουν το δικαίωμα.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.

Dropshipping έκανα γι'αυτό έφτασα να χρωστάω παραπάνω είναι εφτικτο αν το χειριστείς λάθος 

Κοίτα επειδή το έψαξα πολύ ποτέ το ebay δεν έχει πάει δικαστικώς μέχρι σήμερα πόσο μάλλον για 500 λιρες.Οι εισπρακτικές τι αναλαμβάνουν να κάνουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σε ενημέρωνουν για την οφειλή.

Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να τα πληρώσεις.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.

Δεν ξερω τι μπορει να γινει αλλα θα ηθελα να μαθω τι λαθος εκανες που σου στοιχησε τοσα!

Οταν μιλαμε για 500 λιρες σε ebay fees σημαινει πως στο paypal σου μπηκαν τουλαχιστον 3-4 χιλιαρικα..

Σιγουρα δηλαδη ειχες αμετρητες ευκαιριες να εντοπισεις οτι απο καπου χανεις χρημα και να το διορθωσεις..

Εκτος και αν σκαμαρες εσυ ή ο προμηθευτης σου κανεναν πελατη και το φαγες εσυ το αγγουρι 😋

Δημοσ.

Όπως προ είπαν και οι συμφορουμίτες παρά πάνω, αν θέλουν μπορούν να κινήσουν νομικές διαδικασίες. Αυτό έχει να κάνει με διάφορους παράγοντες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα το αναθέσουν και σε κάποια εταιρία που θα σου τηλεφωνεί καθημερινά για να ενημερώνεται με ποιον τρόπο θα προβείς στην αποπληρωμή του χρέους σου. Σημείωσε πως καμία εισπρακτική εταιρία δεν μπορεί να σου κάνει επί προσωπικού τίποτα.

Κανονικά θα πρέπει να πληρώσεις κι εσύ το χρέος σου, διότι δεν νομίζω πως θα ήθελες κάποιος να σου χρωστάει εσένα 500 λίρες και να μην σου τις δίνει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, .:Cabal:. είπε

Όπως προ είπαν και οι συμφορουμίτες παρά πάνω, αν θέλουν μπορούν να κινήσουν νομικές διαδικασίες. Αυτό έχει να κάνει με διάφορους παράγοντες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα το αναθέσουν και σε κάποια εταιρία που θα σου τηλεφωνεί καθημερινά για να ενημερώνεται με ποιον τρόπο θα προβείς στην αποπληρωμή του χρέους σου. Σημείωσε πως καμία εισπρακτική εταιρία δεν μπορεί να σου κάνει επί προσωπικού τίποτα.

Κανονικά θα πρέπει να πληρώσεις κι εσύ το χρέος σου, διότι δεν νομίζω πως θα ήθελες κάποιος να σου χρωστάει εσένα 500 λίρες και να μην σου τις δίνει.

Ζουμε σε μια χωρα που υπαρχει κοσμος που χρωσταει 4-5 δοσεις στο αυτοκινητο του η 4-5 πληρωμες διατροφης αλλα παιρνει το iPhoneX για να ριξει κανα γκομενακι.

Θεωρω πως τα "λογικα" δεν υφιστανται για τον λαο μας πλεον.

Δημοσ.
Στις 13/11/2018 στις 3:09 ΜΜ, michael18 είπε

Τον τελευταίο καιρό ματεα ασχολήθηκα με το dropshipping χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα και από δικά μου λάθη έφτασα να χρωστάω στο ebay fees περισσότερα από έσοδα.Περιπου 500 λιρες.

Οκ αυτό που ρωτάω είναι χαζό ανώριμο ελληναρας κτλ αλλά δεν τα πήρα από τις τσέπες τους, απλά δεν θέλω να πληρώσω τους φόρους τους.

Έχει κανείς εμπειρία αν αφήσω χρέος στο ebay τι γίνεται ? Στο Αμέρικα διαβάζω για collections agency...

500gbp χρεος σε ebay σημαινει πωλησεις περιπου 5000gbp

Δυνατος τζιρος για να μην ηξερες τι εκανες ..

Συμβουλη να πληρωσεις εαν θελεις να ξαναχρησιμοποιησεις το ebay/ip/smartphone/email/phone/account και οτιδηποτε σχετικο με εσενα.

Στις 13/11/2018 στις 4:19 ΜΜ, michael18 είπε

Ρε παιδιά ήταν dropshipoing αγόραζα κάτι 70 το πουλούσα 85 ε τα fees του ebay ήταν πολλά βάλε και αυτά του πειπαλ....

Αρα κερδος εβγαλες ..

EBAY & PAYPAL ειναι περιπου 15% του καθαρου ποσου πωλησεως.

Μαλλον κακη διαχειρηση εκανες λοιπον του e-pocket σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα, επειδη εκανα πωλησεις παλιοτερα μεσω e-bay, οπως ειπαν και παραπανω αν χρωστας 500 λιρες τα εσοδα σου ηταν αρκετα. Αν σκεφτεις οτι ebay - paypal κρατανε συνολο ενα 5% (αν θυμάμαι καλα ή 10% περασαν και μερικα χρονια) του ποσου πωλησεις συμπεριλαμβανομενου των εξοδων αποστολλης. Οποτε μαλλον πληρωνεις δικα σου λαθη. Αλλα να αγοραζεις κατι 70 να το πουλας 85 + τις χρεωσεις ebay /paypal + τα εξοδα δεματος, μαλλον μεσα εμπαινες παρα κερδηζες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...