Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

premium ειναι και η καρτα που κανει 1200 προφανως και premium  ειναι  και το 3κ pc .

H δικη μου εμπειρια ειναι η αντιθετη  με το παραδειγμα που εφερες .Το ποιος την πεφτει και που καθε φορα   ειναι καλυτερα να διαβασεις αυτο το νημα και τα αντιστοιχα  που εχουν μεσα την λεξη apple   θα σου παρει χρονο αλλα θα ειναι εξοχως διαφωτιστικο .

Καταλαβαίνω οτι υπάρχουν και πολλοί που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που υπονοείς (ευτυχώς οι λιγότεροι θεωρώ). Ουκ ολίγες φορές έχω πει αντίστοιχα και σε αυτούς. Αλλά καλό είναι να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά και να προσπαθούμε να κρατάμε ένα επίπεδο.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η Apple βγάζει δις χωρίς να χρειάζεται να πουλήσει τα προσωπικά μου δεδομένα. Δεν τα έχει ανάγκη γιατί δεν στηρίζεται σε αυτά όπως η Google. 

Κάτι αντίστοιχο για την "αφέλεια" που λες μπορώ να σου χρεώσω κι εγώ, αλλά όπως γνωρίζεις δεν το συνηθίσω τα γράφω αυτά δημόσια. Τα κρατάω για τις παρέες μου με τις οποίες μπορώ και "βρίζομαι" χωρίς παρεξηγήσεις. :) 

Τεχνικοί που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους υπάρχουν παντού. Στο εξουσιοδοτημένο service δεν πας μόνο για το "ταλέντο" των τεχνικών αλλά και γιατί εκεί έχουν τα σωστά εργαλεία και τα επίσημα ανταλλακτικά που προτείνει ο κατασκευαστής. 

τι παει να πει δεν χρειαζεται? πολλα πραγματα δεν χρειαζονται αλλα γινονται. μιλαμε για εταιρεια με μετοχους και κερδος

σου ξαναπροτεινω να κοιταξεις το eula

Δημοσ.
4 minutes ago, billdanos said:

Η Apple βγάζει δις χωρίς να χρειάζεται να πουλήσει τα προσωπικά μου δεδομένα. Δεν τα έχει ανάγκη γιατί δεν στηρίζεται σε αυτά όπως η Google. 

Κάτι αντίστοιχο για την "αφέλεια" που λες μπορώ να σου χρεώσω κι εγώ, αλλά όπως γνωρίζεις δεν το συνηθίσω τα γράφω αυτά δημόσια. Τα κρατάω για τις παρέες μου με τις οποίες μπορώ και "βρίζομαι" χωρίς παρεξηγήσεις. :) 

Τεχνικοί που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους υπάρχουν παντού. Στο εξουσιοδοτημένο service δεν πας μόνο για το "ταλέντο" των τεχνικών αλλά και γιατί εκεί έχουν τα σωστά εργαλεία και τα επίσημα ανταλλακτικά που προτείνει ο κατασκευαστής.  

Είμαι σίγουρος ότι η Google είναι μια παλιοφτωχιά εταιρεία που βγάζει λεφτά πουλώντας τα δεδομένα μου στο Candy Crush ενώ η Apple είναι η εταιρεία άγγελος που θα είναι στο πλευρό μου κάθε φορά που θα crasharei το instagram απο τα υπερβολικά Stories.
Τεχνικοί που δε κάνουν καλά τη δουλειά τους υπάρχουν παντού, όταν όμως το επίσημο κατάστημα δε κάνει σωστά τη δουλειά του και σε χρεώνει και κανα χιλιάρικο προτιμώ να μου το φτιάξουν αλλού τζάμπα και ας μη βάλουν βίδες με το logo της apple πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Και πάνω που σκεφτόμουν  το καινουργιο Air
Δουλέυω σε Mac απο το 1991 (Macintosh Classic II), αγόρασα το πρώτο μου desktop το 1994 (Power Macintosh 7100) με λειτουργικό OS 7 Classic . Έχουν περάσει έκτοτε  γυρω στα   δεκαπέντε προιόντα Mac από τα χέρια μου, κυρίως PCs. Ένα iMac G3  (2000) δουλεύει ακόμα (αν και παροπλισμένο), χάρη στην αλλαγή σκληρού, ενω ένα MBP του 2008 είναι ακόμα μάχιμο χαρη στην αλλαγη σκληρου σε SSD που έκανα μόνος μου με επιτυχία (αν και ασχετος).
Είχα κατα καιρούς διαφορα θεματάκια με την Apple αλλα αυτή η πολιτική με ξεπερνά,  μια σχέση 30 χρόνων κοντά, έφτασε στο τέλος της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Για να γλιτωσεις λεφτα θα πρεπει να πας στον Σακη τον γουγλη που θα σου πουλησει παραμυθα για την αξια του και αν γινει κατι θα πρεπει να φατε τα μουστακια σας.

Η τριτη σοβαρη εταιρεια που λες επειδη πρεπει να αγοραζει εξαρτηματα απο το εξουσιοδοτημενο και να εχει εκπαιδευμενο προσωπικο το κοστος επισκευης θα ειναι ελαχιστα πιο φθηνοτερο οποτε δεν με συμφερει να χασω την σιγουρια της επισημης.

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω.Δικαιωμα σου να το πας στην apple δικαίωμα μου να το πάω στον Μήτσο γουγλη η σε τρίτη εταιρεία και να πληρώσω και περισσότερο.Εδω δεν συζητάμε ποιος θα σου κάνει καλύτερη δουλειά,η ποιος θα σου κλέψει τα δεδομένα, η πόσο θα πληρώσεις αλλά για την κίνηση της apple να κλειδώσει τις συσκευές  της και προσπαθείτε με δικαιολογίες για μικρά παιδιά να υπερασπιστείτε κάτι που είναι απαράδεκτο,αντιδεοντολογικο και καταπαταει τα δικαιώματα ενός καταναλωτή.Δικαιωμα μου που θα το πάω από τη στιγμή που το αγόρασα και δεν είναι leasing η ενοίκιο

Επεξ/σία από Istros
  • Like 7
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DonVicious είπε

Εντάξει φαντάζομαι όλοι έχουμε δει τα βίντεο όπου πήγαινε ο τυπάς στο apple store να του επισκευάσουν το λάπτοπ και του έλεγαν ότι είναι πολύ βαριά η ζημιά και θα κοστίσει όσο ένα καινούργιο και μετά ο τυπάς το πήγε σε έναν άλλον, του το έφτιαξε σε 5 λεπτά κάνοντας μια μικρή επιδιόρθωση και του είπε ότι ήταν τόσο μικρή και απλή η δουλειά που θα ήταν άσχημο να τον χρεώσει οτιδήποτε. Οκ καπιταλισμό έχουμε αλλά τόσο γύφτοι πια?

Γυφτοι δεν θα πει τιποτα πολυ ωραιο παραδειγμα. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Υπάρχει κόσμος που πάει το iphone σε χύμα επισκευαστικό κέντρο για να του αλλάξουν τη σπασμένη οθόνη, του βάζουν μια κινέζικη που κάνει 10 ευρώ και νομίζουν πως έχουν και πάλι τη συσκευή τους όπως και πριν... 

Εχμμ....πως να στο πω.... και η αρχική οθόνη τόσο φτηνή αξια εχει και επισης στην Κίνα φτιάχτηκε. Απλά στην φτηνή δεν εισπράτει τον αέρα η apple.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, orck said:

Εχμμ....πως να στο πω.... και η αρχική οθόνη τόσο φτηνή αξια εχει και επισης στην Κίνα φτιάχτηκε. Απλά στην φτηνή δεν εισπράτει τον αέρα η apple.

Ναι καλά... Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, orck είπε

Aυτο ειναι το κορυφαιο marketing. Να νομιζεις οτι μονο η αντιπροσωπεια που θα σε χρεωσει τα 3πλασια θα κανει την δουλεια ενω ενας καλο τεχνικος θα στο καταστρεψει. Πουλαει δεν λεω.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Arkin said:

Aυτο ειναι το κορυφαιο marketing. Να νομιζεις οτι μονο η αντιπροσωπεια που θα σε χρεωσει τα 3πλασια θα κανει την δουλεια ενω ενας καλο τεχνικος θα στο καταστρεψει. Πουλαει δεν λεω.

Ναι γιατί όπως είναι γνωστό: όλες οι οθόνες που έχουν το σωστό μέγεθος για να εφαρμόζουν σε μια συσκευή, είναι ίδιες...

Νομίζω πως απλά τρολλάρετε και δεν έχετε απολύτως καμία σοβαρή διάθεση για διάλογο. 

Σας αφήνω να εκτονωθείτε μόνοι σας. :) 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DonVicious είπε

Εντάξει φαντάζομαι όλοι έχουμε δει τα βίντεο όπου πήγαινε ο τυπάς στο apple store να του επισκευάσουν το λάπτοπ και του έλεγαν ότι είναι πολύ βαριά η ζημιά και θα κοστίσει όσο ένα καινούργιο και μετά ο τυπάς το πήγε σε έναν άλλον, του το έφτιαξε σε 5 λεπτά κάνοντας μια μικρή επιδιόρθωση και του είπε ότι ήταν τόσο μικρή και απλή η δουλειά που θα ήταν άσχημο να τον χρεώσει οτιδήποτε. Οκ καπιταλισμό έχουμε αλλά τόσο γύφτοι πια?

Αν και μου αρέσουν κάποια από τα προϊόντα της Apple, αν και κάποιοι με έχουν πει και fanboy της Apple (που δεν είμαι),  δεν συμφωνώ με αυτές τις πρακτικές της Apple και γενικά

οποιασδήποτε εταιρίας.

Ας ελπίσουμε να χάσει η Apple την δίκη που θα γίνει στην Νορβηγία(αν θυμάμαι καλά) και το κίνημα για το "δικαίωμα στην επισκευή" να κερδίσει διαφορετικά τα πράγματα θα χειροτερέψουν.

Επίσης η Apple έχει κάνει συμφωνία με την Amazon να μην επιτρέπει να πουλάνε "μεταχειρισμένα" μηχανήματα μέσο αυτής πράγμα που γ@μδσ@# αρκετό κόσμο.

Αυτά τα  πράγματα είναι απαράδεκτα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Istros είπε

Εννοείται πως όλες θέλουν να το κάνουν και δεν το κάνουν γιατί θα χάσουν τους πελάτες τους.Γιατι υπαρχει καταναλωτική  συνείδηση.Εδω δεν βλέπω να γίνεται το ίδιο αντίθετα επιβραβεύετε τέτοιες λογικές γιατί σας λέει η apple ότι είναι για το καλό σας.Πολυ καλά σας κανει

Πρώτα απ'όλα θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να χρησιμοποιείς αυτό που γράφω ως τροφή για τον αιώνιο προσωπικό σου πόλεμο ενάντια σε άτομα με προιόντα Apple. Πουθενά δεν επιβράβευσα προσωπικά την Apple και την λογική της σε αυτό το θέμα. Το ότι υποθέτεις επειδή τυχαίνει να έχω ένα προιόν της, ότι θα επιβραβεύσω οτιδήποτε κάνει η Apple είναι εντελώς παράλογο και ανεγκέφαλο. Λογική γηπέδου.

Όταν θες να μιλήσεις σε εμένα, να το κάνεις σύμφωνα με τα επιχειρήματα που έδωσα. Όχι αυτά που δεν είπα πουθενά. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Για να γλιτωσεις λεφτα θα πρεπει να πας στον Σακη τον γουγλη που θα σου πουλησει παραμυθα για την αξια του και αν γινει κατι θα πρεπει να φατε τα μουστακια σας.

Η τριτη σοβαρη εταιρεια που λες επειδη πρεπει να αγοραζει εξαρτηματα απο το εξουσιοδοτημενο και να εχει εκπαιδευμενο προσωπικο το κοστος επισκευης θα ειναι ελαχιστα πιο φθηνοτερο οποτε δεν με συμφερει να χασω την σιγουρια της επισημης.

Από την άλλη μιλάμε για ανταγωνισμό και σίγουρα ξέρεις πια είναι τα οφέλη του.Οταν θα έχει η apple την αποκλειστικοτητα της επισκευής θα δεις ότι οι τιμές να πάρουν την ανιούσα.Και μην μου πεις ότι θεν θα το κάνει γιατί σέβεται τους πελάτες της

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...