Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Istros είπε

Σφαιρική άποψη έχω για πολλά πράγματα γι'αυτό δεν κολλάω με τα εξουσιοδοτημένα.Ειχα παλιότερα προϊόντα της apple και ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που την δεν μ αρέσουν όπως και η πολιτική της.

Μετά τα αυτοκινητα  και τους πυραύλους πιάσαμε και τις αγελάδες.Δηλαδη αν παντρευτείς και έρθει και η πεθερά μέσα στο σπίτι να μείνετε μαζι?

άσχετο..η απάντηση είναι για το μαντρί όχι για το προικοσύμφωνο

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Δε μας πειθεις. Μίσος ίσως να μην το λες, αλλά εμμονή σίγουρα. Σε κάθε topic είσαι εδώ και κράζεις και (κυρίως) δεν καταλαβαίνεις.

Ενώ εσύ που επιβραβευεις αυτές τις πρακτικές τις οποίες καταδικάζει ο κάθε νοήμων δεν έχεις εμμονή.Εχεις δίκιο δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να δεχεστε κάποιοι αυτές τις επιλογές και να τις επιβραβεύετε κιόλας.

Δημοσ.

Ετσι πρέπει έτσι.  Ας μη μιλάμε όσοι χρησιμοποιούμε την τεχνολογία καθημερινά. Χρήστες είμαστε.  Σε οποιαδήποτε εταιρεία.  Όποιοι εχουν αντίρρηση για το οτιδήποτε "καινοτόμο" θα φέρει μια εταιρία να γυρίσουν πίσω στην φύση.  Καλα κανει η apple διασφαλίζει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Μπορεί να ζηλέψουν  και άλλοι με αυτην την πολιτική.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Για πεταμα λογω λειτουργικου-λογισμικου η ποιοτητας κατασκευης?

Για πέταμα γενικά.Υπαρχουν καλύτερες συσκευές με καλύτερη ποιότητα και επιδόσεις.Τωρα με το T2 θα έχω ένα λόγο παραπάνω να μην ξαναγορασω.

9 λεπτά πριν, Lazox είπε

Ετσι πρέπει έτσι.  Ας μη μιλάμε όσοι χρησιμοποιούμε την τεχνολογία καθημερινά. Χρήστες είμαστε.  Σε οποιαδήποτε εταιρεία.  Όποιοι εχουν αντίρρηση για το οτιδήποτε "καινοτόμο" θα φέρει μια εταιρία να γυρίσουν πίσω στην φύση.  Καλα κανει η apple διασφαλίζει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Μπορεί να ζηλέψουν  και άλλοι με αυτην την πολιτική.  

Αυτό φοβόμαστε ότι θα ζηλέψουν και άλλοι για την apple δεν μας νοιαζει,απλά μας δίνει συνεχεια πάτημα για να καταδικάζουμε την πολιτική της και τα προϊόντα της.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Snolly είπε

μα και τωρα μπορεις να το πας στον κυρ μητσο και στην κυρα κατινα και αν πειραξουν το security enclave που προστατευει το touch-id και συνεπως την κρυπτογραφηση και συνεπως την ασφαλεια της συσκευης θα τους μεινει στο χερι. δε σου απαγορευει κανεις να μην το πας. αν το πας στον κυρ-μητσο και στην κυρα κατινα να αλλαξουν τα dims της μνημης θα μπορεσουν μια χαρα και δε θα παθει τιποτα η συσκευη. 

Τώρα μπορείς μετά δεν θα μπορεις γιατί θα κλειδωνει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Εαν δεν πας ομως σε επισημα να κανεις τα προβλεπομενα service χανεις την εγγυηση.

Μα με αυτο που κανει η απλ δεν ειναι οτι χανεις την εγγυηση. Την εγγυηση την χανεις απο ολους αν βαλει χερι ξενος. Το θεμα ειναι οτι θα σου παει για πεταμα το μηχανημα, δεν θα δουλεψει καν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallair είπε

Προς τους υποστηρικτες της apple... 

Υπαρχει κατι που ονομαζεται "Right to Repair". https://en.wikipedia.org/wiki/Electronics_right_to_repair

Να δω αυτό πως θα το δικαιολογησουν τωρα.

Κάτι θα βρούνε.εαν δεν βρουν θα το βγάλουν χαζό,ανητο,ανούσιο,άχρηστο,κακό για την ποιότητα που αγοράζεις κ.α.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Η συγκεκριμένη μπαταρία κοστίζει από 80 εως 100 ευρώ περίπου και χρειάζονται από 1 εως 2 ώρες δουλειάς περίπου για να την αντικαταστήσεις (άνοιγμα, αποσύνδεση chip μπαταρίας, αποσύνδεση και αφαίρεση ηχείων, αποσύνδεση θύρας ακουστικών, αποσύνδεση και αφαίρεση της μονάδας ssd που βρίσκεται κάτω από το trackpad, αφαίρεση της παλιά μπαταρίας και της κόλλας που βρίσκεται από κάτω της και μετά από όλα αυτά τα ίδια βήματα αντίστροφα).

Το επιπλέον κόστος λοιπόν για μια τέτοια εργασία, νομίζω πως είναι σχετικά φυσιολογικό (φυσικά με την προϋπόθεση πως θα γίνει και η σωστή δουλειά)! 

Εκει εστιαζω πως το εκαναν επιτηδες τοσο "δυσκολο" να αφαιρεθει...Γενικα δεν πιστευουν πως ο Τακης της γειτονιας δεν τα καταφερνει...μια χαρα τα καταφερνει γιαυτο κατεφυγαν σε μεθοδους οπως μαγνιτικες βιδες home button μονο δικο τους και τωρα με αυτο το τσιπακι...Αισχροκερδια το λενε αυτο και κατακρινω μονο αυτον τον τομεα της  απλ ... Κατασκευαστικα ειναι σαν ολα τα μηχανηματα του κοσμου επειδη τυχαινει να γνωριζω 5 πραγματα θεωρω εντελως ακυρο να συζηταμε για ταχυτητες...Ας πουμε  τα throtling εχουν λογικη και συμφωνω αλλα οχι που το εκαναν κρυφα..Οι βιδες δεν εχουν λογικη ουτε το τσιπακι που ουσιαστικα σου λεει οτι σου κανω πουστια για να μη μπορεις να το επισκευασεις η αν θελεις να το επισκευασεις θα τα σκασεις..οκ αυτο μπορω να το δεχτω σε πυρινικη φυσικη σε οπλα μαζικης καταστροφης σε ελικοπτερα σε αεροπλανα  σε πραγματα που αν βαλεις χερι μπορει να βλαψεις και τους γυρω σου...Οχι τωρα στα πισι του λαουτζικου με τα 1000 και 2000 ευρω που τα παιρνουν και νομιζουν κατι πηραν ..μιλαει ο αλλος παραπανω λες και οι αλλοι δεν εχουν πισι και εχει μονο αυτος επειδη γραφει απλ..ε μη τρελαθουμε τωρα

• Like 2
Δημοσ.

Από την στιγμή που το έχω πληρώσει και το έχω αγοράσει δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις να κάνω οτιδήποτε στο μηχάνημα μου, είναι παράνομο. Εξάλλου αν το πάω σε 3ο χάνω την εγγύηση, επομένως πιο το πρόβλημα της εταιρείας. Ελπίζω σύντομα να έρθει ένα γενναίο πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καθώς παραβιάζονται ένα κάρο κανονισμοί περί ελεύθερου εμπορίου και ανταγωνισμού και μονοπωλίου.

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο στην Apple, τώρα είμαι σίγουρη ότι το Macbook μου δεν θα επισκευαστεί από κάποιον τυχαίο, τρίτο τεχνίτη. Θα πάρω και iMac pro έτσι για να το γιορτάσω 🦄

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartakos17 είπε

Από την στιγμή που το έχω πληρώσει και το έχω αγοράσει δεν μπορείς να μου απαγορεύσεις να κάνω οτιδήποτε στο μηχάνημα μου, είναι παράνομο. Εξάλλου αν το πάω σε 3ο χάνω την εγγύηση, επομένως πιο το πρόβλημα της εταιρείας. Ελπίζω σύντομα να έρθει ένα γενναίο πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Καθώς παραβιάζονται ένα κάρο κανονισμοί περί ελεύθερου εμπορίου και ανταγωνισμού και μονοπωλίου.

Σίγουρα αλλά με το πρόστιμο δεν γίνεται τίποτα γιατί θα έχουν βγάλει τα εικοσαπλασια+.Πρέπει να τους απαγορεύσει να πουλάνε προϊόντα με Τ2 στην ΕΕ

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε πόνο apple κάνε τους να βγάλουν χολή.

ασε που για εμένα δεν χρειάζεται και τμήμα σέρβις η apple. Ποτέ δεν μου χάλασε συσκευή της σε αντίθεση με άλλες φτηνιάρικες εταιρίες όπως Lg, Samsung και αν καμία φορά χαλάσει το iPhone X μου θα αγοράσω απλά το καινούργιο και είμαι κομπλεδουρα

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, kallair said:

Προς τους υποστηρικτες της apple... 

Υπαρχει κατι που ονομαζεται "Right to Repair". https://en.wikipedia.org/wiki/Electronics_right_to_repair

Να δω αυτό πως θα το δικαιολογησουν τωρα.

Ναι υπάρχει και το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά γιατί πρέπει να με ενοχλεί από τη στιγμή που πάντα επιλέγω τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα; Θα αλλάξει κάτι για μένα η ύπαρξη του Τ2; 

Ενας που το θεωρεί πολύ πιο σημαντικό σαν επιλογή και δικαίωμα, απλά δεν αγοράζει κάτι από την apple. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...