Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι υπάρχει και το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά γιατί πρέπει να με ενοχλεί από τη στιγμή που πάντα επιλέγω τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα; Θα αλλάξει κάτι για μένα η ύπαρξη του Τ2; 

Ενας που το θεωρεί πολύ πιο σημαντικό σαν επιλογή και δικαίωμα, απλά δεν αγοράζει κάτι από την apple. 

Δεν παει ετσι. Αν ειναι ετσι πχ ας κανουμε μια χουντα στην Ελλαδα και οσοι δεν το γουσταρουν ας πανε αλλου να μεινουν. Ειναι νομος και τον νομο πρεπει να τον σεβονται ολες οι εταιρειες. Το "να μην το αγορασουν αν δεν τους βολευει" δεν ειναι απαντηση. Ο νομος λεει οτι ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να προσφερεις στον πελατη την επιλογη να το επισκευασει οπουδηποτε θελει. 

Αλιμονο αν καθε εταιρεια ειναι πανω από τον νομο! Ας προσφερει σε 3ους τα εργαλεια, τα σεμιναρια κ το software που χρειαζεται για να μην υπαρχει θεμα με το Right To Repair.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 4
  • Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kallair είπε

Δεν παει ετσι. Αν ειναι ετσι πχ ας κανουμε μια χουντα στην Ελλαδα και οσοι δεν το γουσταρουν ας πανε αλλου να μεινουν. Ειναι νομος και τον νομο πρεπει να τον σεβονται ολες οι εταιρειες. Το "να μην το αγορασουν αν δεν τους βολευει" δεν ειναι απαντηση. Ο νομος λεει οτι ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να προσφερεις στον πελατη την επιλογη να το επισκευασει οπουδηποτε θελει. 

Αλιμονο αν καθε εταιρεια ειναι πανω από τον νομο! Ας προσφερει σε 3ους τα εργαλεια, τα σεμιναρια κ το software που χρειαζεται για να μην υπαρχει θεμα με το Right To Repair.

Nαι με την διαφορα πως δεν θα το αποφασισεις εσυ αυτο αλλα τα αρμοδια δικαστηρια αν ποτε φτασει στις αιθουσες .

Εσυ εδω τσαμπα χτυπιεσαι τοση ωρα και εδω και σε αλλα τοπικ με θεματα της apple ουτε προιον της εχεις ,ουτε    εχει καμμια επιπτωση η αποψη σου  επι του θεματος .

Και οσο  με αφορα  μου ειναι παντελως αδιαφορο  διοτι ετσι και αλλιως σε επισημα δικτυα θα απευθυνθω αν  παρουσιαστει ποτε προβλημα 

Επεξ/σία από Fotis13
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, kallair said:

Είναι λογικός παραλληλισμός τώρα αυτό που έγραψες; 

Ελευθερη αγορά έχουμε και δεν αποτελεί μονοπώλιο η apple στην αγορά laptop, tablet, smartphone κλπ. Το αν παραβιάζει νόμους κλπ θα το κρίνουν οι αρμόδιοι φορείς. Μου φαίνεται χαζό να μην το έχει ψάξει αυτό μια τόσο μεγάλη εταιρεία και είμαι σχεδόν σίγουρος πως οι περιορισμοί του Τ2 θα είναι πολύ συγκεκριμένοι σε σχέση με όσα γράφετε μερικοί. Τόσα χρόνια που δεν μπορούσες να αντικαταστήσεις το Touch ID εκτός apple, δεν είδα πουθενά κάποια καταδικαστική απόφαση! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Nαι με την διαφορα πως δεν θα το αποφασισεις εσυ αυτο αλλα τα αρμοδια δικαστηρια .

Εσυ εδω τσαμπα χτυπιεσαι τοση ωρα και εδω και σε αλλα τοπικ με θεματα της apple ουτε προιον της εχεις ,ουτε    εχει καμμια επιπτωση η αποψη σου  επι του θεματος .

ΛΟΛ εγω συγκεκριμενα πρωτη φορα γραφω στο συγκεκριμενο τοπικ. Σταματηστε να βλεπετε φαντασματα οι apple fans. 

edit. εσενα το προβλημα σου ποιο ακριβως ειναι; Η κριτικη στα προϊοντα της apple; Το αν εχω εγω ή ατομα της οικογενειας μου προιόντα της apple ασε να το ξερω καλυτερα εγω. κ επισης χεστηκα αν εχει επιπτωση η αποψη μου. Εχω δικαιωμα να την εκφρασω. Τελευταια φορα που τσεκαρα, ελευθερια της εκφρασης εχουμε. αλλαξε κατι; ΕΛΕΟΣ με τους κομπλεξικους εδω μεσα.

10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Είναι λογικός παραλληλισμός τώρα αυτό που έγραψες; 

Ελευθερη αγορά έχουμε και δεν αποτελεί μονοπώλιο η apple στην αγορά laptop, tablet, smartphone κλπ. Το αν παραβιάζει νόμους κλπ θα το κρίνουν οι αρμόδιοι φορείς. Μου φαίνεται χαζό να μην το έχει ψάξει αυτό μια τόσο μεγάλη εταιρεία και είμαι σχεδόν σίγουρος πως οι περιορισμοί του Τ2 θα είναι πολύ συγκεκριμένοι σε σχέση με όσα γράφετε μερικοί. 

Προφανως και θα το κρινουν τα δικαστηρια.

Ειναι λογικος παραλληλισμος οσο λογικη σας φαινεται κ εσας η επιλογη της  apple να κλειδωνει ακομα περισσοτερο το επισκευαστικο κομματι για μεγαλυτερο profit. 

Οσο για τους περιορισμους, διαβαζω στο αρθρο οτι περιοριζει ακομα κ την αλλαγη οθονης. Που εγκειται η ασφαλεια στο αν αλλαξεις οθονη; Το μονο που (εξ)ασφαλιζει ειναι η κερδοφορια. Δεν ειμαι αντιθετος στην χρηση του Τ2. αντιθετως το θεωρω πολυ σωστη κινηση. αλλα να τηρεις τον νομο και περα απο τους περιορισμους να δινεις κ τα εργαλεια που χρειαζονται ετσι ωστε να μην υπαρχει θεμα με το Right to Repair.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 8
Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα θα είναι να μη δέχεται κανένα άλλο χρήστη παρά μόνο όποιον ανοίξει το μηχάνημα την πρώτη φορά. Μονογαμικό και πιστό mac.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι υπάρχει και το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά γιατί πρέπει να με ενοχλεί από τη στιγμή που πάντα επιλέγω τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα; Θα αλλάξει κάτι για μένα η ύπαρξη του Τ2; 

Ενας που το θεωρεί πολύ πιο σημαντικό σαν επιλογή και δικαίωμα, απλά δεν αγοράζει κάτι από την apple. 

Λάθος! δηλαδή κάποιος που θέλει iOS και μένει επαρχία όπου υπάρχει σοβαρός τεχνικός αλλά δεν είναι εξουσιοδοτημένος και το πιο κοντινό εξουσιοδοτημένο είναι 100χλμ μακριά η είναι σε νησί πρέπει να μεταναστεύσει για να το επισκευάσει εάν είναι κάτι απλό?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Εαν δεν πας ομως σε επισημα να κανεις τα προβλεπομενα service χανεις την εγγυηση.

Γιατι στην apple αμα βαλεις χερι δεν τη χανεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Nαι με την διαφορα πως δεν θα το αποφασισεις εσυ αυτο αλλα τα αρμοδια δικαστηρια αν ποτε φτασει στις αιθουσες .

Και οσο  με αφορα  μου ειναι παντελως αδιαφορο  διοτι ετσι και αλλιως σε επισημα δικτυα θα απευθυνθω αν  παρουσιαστει ποτε προβλημα 

Να παρακαλάτε να σας σώσουν τα δικαστήρια γιατί με τη λογική που έχετε είστε καταδικασμένοι.Το που πας μας είναι αδιάφορο,αυτό που μας απασχολεί είναι κατά πόσο μας ανήκει κάτι που αγοράζουμε και τι δικαιώματα έχουμε ως καταναλωτές.

• Like 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Istros είπε

Να παρακαλάτε να σας σώσουν τα δικαστήρια γιατί με τη λογική που έχετε είστε καταδικασμένοι.Το που πας μας είναι αδιάφορο,αυτό που μας απασχολεί είναι κατά πόσο μας ανήκει κάτι που αγοράζουμε και τι δικαιώματα έχουμε ως καταναλωτές.

Αυτό ακριβώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Istros είπε

Ενώ εσύ που επιβραβευεις αυτές τις πρακτικές τις οποίες καταδικάζει ο κάθε νοήμων δεν έχεις εμμονή.Εχεις δίκιο δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να δεχεστε κάποιοι αυτές τις επιλογές και να τις επιβραβεύετε κιόλας.

Αναγκαίο κακό και καλό.  Ο καθενας ξυπνάει με τον δικό του τρόπο 

• Super Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ όλος αυτός ο πανικός σήμερα ενώ ακόμη δεν γνωρίζει κανείς τις λεπτομέρειες σχετικά με το Τ2 και ποιες ακριβώς παρεμβασεις ελέγχει...

«Μάλιστα η Apple δεν υποδεικνύει πότε ενεργοποιείται το «kill switch» που "μπρικάρει" τους υπολογιστές και σε ποια προϊόντα ακριβώς είναι απαραίτητο να τρέξει το διαγνωστικό λογισμικό μετά την επισκευή τους».

Δημοσ.

Λετε καποια στιγμη σε πολλα χρονια απο τωρα να μαθουμε οτι η apple ειναι ενα κοινωνικο πειραμα χειραγωγισης των μαζων και ολα αυτα να εχουν καποια εξηγηση?

Αν οποιαδηποτε αλλη εταιρια εκανε μια τετοια..πατατα να το πω ευγενικα θα πηγαινε για φουντο σε διαστημα μηνων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...