Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 8 minutes ago, oceanborngr said: Αν οποιαδηποτε αλλη εταιρια εκανε μια τετοια..πατατα να το πω ευγενικα θα πηγαινε για φουντο σε διαστημα μηνων. Δεν σε προβληματίζει καθόλου το γεγονός πως τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Εν τω μεταξύ όλος αυτός ο πανικός σήμερα ενώ ακόμη δεν γνωρίζει κανείς τις λεπτομέρειες σχετικά με το Τ2 και ποιες ακριβώς παρεμβασεις ελέγχει... «Μάλιστα η Apple δεν υποδεικνύει πότε ενεργοποιείται το «kill switch» που "μπρικάρει" τους υπολογιστές και σε ποια προϊόντα ακριβώς είναι απαραίτητο να τρέξει το διαγνωστικό λογισμικό μετά την επισκευή τους». αν παρουμε σαν σημειο το ποτε μπρικαρε κινητα με αλλαγμενη οθονη (ακομα και αυθεντικη απο αλλο μηλο) η απαντηση ειναι σε καποιο απ τα επομενα update μετα την επισκευη. εκτος αν το Τ2 ειναι πιο ευαισθητο και μπορει να στο μπρικαρει σ ανυποπτο χρονο (αν ισχυει αυτο τοτε ετοιμασε ποπ κορν απο τωρα, παιζω ασσο στο ματς "χρηστης που εχασε τα αρχεια του" - "μηλο" στο γηπεδο του αμερικανικου δικαστηριου ) 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν σε προβληματίζει καθόλου το γεγονός πως τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει; αυτο δε λεμε εξ αρχης οτι ειναι το προβλημα? σε πηραν τα χρονια και ξεχνας 🙊
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, Lezantas26 said: αν παρουμε σαν σημειο το ποτε μπρικαρε κινητα με αλλαγμενη οθονη (ακομα και αυθεντικη απο αλλο μηλο) η απαντηση ειναι σε καποιο απ τα επομενα update μετα την επισκευη. εκτος αν το Τ2 ειναι πιο ευαισθητο και μπορει να στο μπρικαρει σ ανυποπτο χρονο (αν ισχυει αυτο τοτε ετοιμασε ποπ κορν απο τωρα, παιζω ασσο στο ματς "χρηστης που εχασε τα αρχεια του" - "μηλο" στο γηπεδο του αμερικανικου δικαστηριου ) αυτο δε λεμε εξ αρχης οτι ειναι το προβλημα? σε πηραν τα χρονια και ξεχνας 🙊 Για την ώρα πάντως, χειροπιαστά στοιχεία για χρήστες που έχασαν τα αρχεία τους είχαμε σε ένα άλλο λειτουργικό του ανταγωνισμού! 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Μπράβο στην Apple, τώρα είμαι σίγουρη ότι το Macbook μου δεν θα επισκευαστεί από κάποιον τυχαίο, τρίτο τεχνίτη. Θα πάρω και iMac pro έτσι για να το γιορτάσω 🦄 Αν σε φοβιζει τόσο πολυ το να το πας σε τριτο για επισκευή, μπορεις απλά να πας στην Απλ να το επισκευάσεις. Κανένας δεν σε αναγκάζει να το πας σε τριτοδεύτερους. Αν καποιος μείνει εκτος εγγυησης και θέλει να επισκευάσει το παλιό του μηχανημα φτηνά, καλά είναι να έχει την επιλογή. Καλή τύχη οταν χρειαστεί να πας iMac Pro για service.
aneurysm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 ΝΑ το πάμε και πιο μακρυα, με όλες τις προεκτασεις. Το να σου στερει καποιος το δικαιωμα στην κυριότητα σε κατι που εχεις αγοράσει ειναι ανηθικο. Ενα το κρατουμενο. Δευτερο κρατουμενο, το φόρουμ αποτελείται στην πλειοψηφία απο γνωστες, που θα πάρουν και κατσαβίδι και θα κάνουν φτέλια το οποιοδήποτε εξαρτημα ισως και καλύτερα απο τεχνικό. Η έλλειψη γνωσης η διαθεσης να ασχοληθεις δεν σημαινει οτι οσοι εχουν τα απαραιτητα εφοδια ειναι φτωχοι και μίζεροι όπως λένε πολοί εδω μέσα. Η γνωση και οι δεξιότητες ειναι δειγμα πλούτου και όχι η ακριτη υποστηριξη/οπαδισμός. Killswitch σε συσκευή? Για ποιο λόγο να υπάρχει ακόμα και αν δεν ειναι για την ωρα ενεργοποιημένη. Ειμαι περιεργος να μάθω τα επιχειρήματα σας υπέρ αυτης της κίνησης. Και μην μου πει κανεις οτι ο υποψήφιος τρομοκράτης θα ενεργοποιησει βομβα εξ αποστασεως με το ολοκαινουριο του imac και η απλ θα αποτρεψει το ολοκαυτωμα με ενα πλίτσ. Θα γελάσει και το ποικιλόχρωμο αμνοερίφιο. Τεταρτον, το ιδιο ακυρο θα φαει οποιαδήποτε εταιρία κανει αυτα τα καραγκιοζιλίκια, όπως χρόνια τρωνε μαυρο αρκετες μεσα στο κουρμπέτι απο όσους γνωρίζουμε 2 πραγματα παραπάνω. Και τελος, να ζητησετε συγνώμη όχι γιατί δεν εχετε "ευτελή" προϊόντα μαζικής κατανάλωσης, αλλά γιατί η μειοψηφία που βρίσκει θεμιτές αυτές κατάπτυστες τακτικές θα καθορίσει τις δυσάρεστες τεχνολογικές εξελίξεις για το ευρύτερο σύνολο. 3
alex1001 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Istros είπε Όταν θα ξεκινήσουν οι μηνύσεις στα κλειδωμένα μηχανήματα να δω πως θα τρέχει η apple μετά να πληρώνει πρόστιμα. το άρθρο γράφει το μηχάνημα αχρηστεύεται.. δεν λέει κλειδώνει! η εταιρία θα ισχυριστεί ότι το χάλασε ο χρήστης και δεν χωράει μήνυση σε αυτό
panosveto12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Τι έγινε ρε παιδιά μόλις ακούτε Apple 500 σχόλια 2
GiorgosT Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 "Η Apple θέλει να διασφαλίσει ότι οι πελάτες θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και για αυτό επιθυμεί τα προϊόντα της να επισκευάζονται σε εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις. Ενδεχομένως όμως να είναι και μία ακόμη προσπάθεια για να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από τις υπηρεσίες επισκευής τρίτων. " Στο ενδεχομένως είχα διπλώσει από τα γέλια... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Δεν μπορεί ένα λειτουργικό από μόνο του για να σου ψήσει (στην κυριολεξία) μια συσκευή... εξαρταται. ειμαι σιγουρος οτι παλιοτερα το χε καταφερει μια εταιρεια αυτο, αλλα δε θυμαμαι ποια..
oceanborngr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν σε προβληματίζει καθόλου το γεγονός πως τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει; Η αληθεια ειναι οτι οι προτιμησεις του καθενος ειναι κατι πολυ "υποκειμενικο", ποσο μαλλον σε οτι αφορα το κινητο η τον υπολογιστη που για πολλους ειναι η συσκευη με την οποια ασχολουνται για αρκετο διαστημα κατα μεσον ορο μεσα στη μερα. Αν δηλαδη καποιος εχει "μαθει" το iOS η το Android δυσκολα ξεβολευεται να αλλαξει πλατφορμα. Αυτο που δε μπορω να εξηγησω ομως ειναι πως μπορει καποιος να επιμενει σε apple οταν η εταιρια ξεκαθαρα υποτιμαει τη νοημοσυνη του και αντιμετωπιζει τα πανακριβα προιοντα της σε σχεση με τον ανταγωνισμο σαν leased. Και εγω εχω βιτσιο πχ με τα μηχανακια για jigging της accurate και πληρωνω ενα 30% πανω σε σχεση με αλλα. Αν ομως παει και βαλει σ αυτα η εταιρια proprietary βιδες, μου αρνειται το ανταλλακτικο αν κανω σερβις μονος μου και κυνηγαει τα aftermarket λιπαντικα στα τελωνεια, συγνωμη αλλα θα τη στειλω στο δ..ολο.. 2
panos2310 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Γουάου. 34 σελίδες! Αύριο αγοράζω το καινούριο ipad, παρά την παράνομη πρακτική τους για άρνηση της διετούς εγγύησης. Αυτά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Just now, panos2310 said: Γουάου. 34 σελίδες! Αύριο αγοράζω το καινούριο ipad, παρά την παράνομη πρακτική τους για άρνηση της διετούς εγγύησης. Αυτά. Που το βρήκες και το ψάχνω; Εκτός αν είσαι στο εξωτερικό...
Pokemon640 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, aneurysm είπε Killswitch σε συσκευή? Για ποιο λόγο να υπάρχει ακόμα και αν δεν ειναι για την ωρα ενεργοποιημένη. Ειμαι περιεργος να μάθω τα επιχειρήματα σας υπέρ αυτης της κίνησης. Και μην μου πει κανεις οτι ο υποψήφιος τρομοκράτης θα ενεργοποιησει βομβα εξ αποστασεως με το ολοκαινουριο του imac και η απλ θα αποτρεψει το ολοκαυτωμα με ενα πλίτσ. Θα γελάσει και το ποικιλόχρωμο αμνοερίφιο. Υπήρχε σε ορισμένες CRT οθόνες 21' για υπολογιστές ένα firmware που είχε περάσει η Sony, και ανέβαζε το G2 voltage για να σου κάψει τη λάμπα. Είμαι από τους λίγους που έκανα modify τις ρυθμίσεις 🙃
gagarin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Αρχικά να πω οτι δεν με βρίσκει σύμφωνο η όλη κίνηση... Απο κει και πέρα 1)ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!Δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις το μηχάνημα της!Σου λέει: το θες φίλε μου οκ θα το πάρεις και θα το πληρώνεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ!!! Δικαίωμα της είναι και όπως είπα πιο πάνω ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ κανέναν να το αγοράσει. Δεν σου αρέσει η πολιτική της ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και όχι μήλα!!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!! 2)Διασφαλίζει δουλειά στους Certified Macintosh Technician... Γιατί όλοι αυτοί για να πάρουν αυτό το "τίτλο" τα έχουν σκάσει επίσης στην apple...πάλι απαράδεκτο αλλά απο την άλλη σου λέει για τα ακριβά μου μηχανήματα θα διασφαλίσω το καλύτερο/ασφαλές/κλειδωμένο service με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως!!! (Πάλι λάθος πολιτική αλλά ΔΙΚΑΙΩΜΑ της κάθε εταιρίας πως θα διαχειριστεί το service της) 3)Επιτέλους ας αφήσουμε τα μίση με τους fanboy/samsung/apple/microsoft κλπ...ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!Αντε και να τα χώσω στην apple και τους υποστηρικτές της θα αλλάξει κάτι; Το έχω πει και θα το ξαναπώ!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΣΤΡΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!! 3 1
Istros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, panos2310 είπε Γουάου. 34 σελίδες! Αύριο αγοράζω το καινούριο ipad, παρά την παράνομη πρακτική τους για άρνηση της διετούς εγγύησης. Αυτά. Μ αρέσει που καταπαταει τα δικαιώματα σας ως καταναλωτές και την επιβραβευετε.Ευγε 7 λεπτά πριν, gagarin είπε Αρχικά να πω οτι δεν με βρίσκει σύμφωνο η όλη κίνηση... Απο κει και πέρα 1)ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!Δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις το μηχάνημα της!Σου λέει: το θες φίλε μου οκ θα το πάρεις και θα το πληρώνεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ!!! Δικαίωμα της είναι και όπως είπα πιο πάνω ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ κανέναν να το αγοράσει. Δεν σου αρέσει η πολιτική της ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και όχι μήλα!!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!! 2)Διασφαλίζει δουλειά στους Certified Macintosh Technician... Γιατί όλοι αυτοί για να πάρουν αυτό το "τίτλο" τα έχουν σκάσει επίσης στην apple...πάλι απαράδεκτο αλλά απο την άλλη σου λέει για τα ακριβά μου μηχανήματα θα διασφαλίσω το καλύτερο/ασφαλές/κλειδωμένο service με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως!!! (Πάλι λάθος πολιτική αλλά ΔΙΚΑΙΩΜΑ της κάθε εταιρίας πως θα διαχειριστεί το service της) 3)Επιτέλους ας αφήσουμε τα μίση με τους fanboy/samsung/apple/microsoft κλπ...ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!Αντε και να τα χώσω στην apple και τους υποστηρικτές της θα αλλάξει κάτι; Το έχω πει και θα το ξαναπώ!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΣΤΡΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!! Ευτυχώς που δεν σε βρίσκει σύμφωνο η ολη κίνηση της.Μη σου πω να βάλει και εισοδο,μολις περνάς την πόρτα 100€ ακόμα και αν μπεις να πεις τα καλαντα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Istros
Προτεινόμενες αναρτήσεις