gagarin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Istros είπε Μ αρέσει που καταπαταει τα δικαιώματα σας ως καταναλωτές και την επιβραβευετε.Ευγε Ευτυχώς που δεν σε βρίσκει σύμφωνο η ολη κίνηση της.Μη σου πω να βάλει και κατώτερη τιμή.Μολος περνάς την πόρτα 100€ και ας μπεις να πεις τα καλαντα Δεν ειναι καρτελ η apple φιλε μου...Μια εταιρια ειναι που φτιαχνει κινητα/υπολογιστες/κ.α οπως και 1.000.000 ακομα εταιριες στον κοσμο ευτυχως υπαρχουν επιλογες και καλυτερες μαλιστα...Οτι θελει μπορει να κανει, το να μην με βρισκει εμενα συμφωνο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και σωστο απο την στιγμη που δεν με ενοχλει/επηρεαζει...και ξερεις κατι ολο αυτο το κλειστο οικοσυστημα και καλα και το χαιλικι ειναι που την κανει πιο "δυνατη" μιας και 9 στους 10 θελουν το μηλο για show off!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...Και δεν το θεωρω απιθανο να δω και εισοδο 100ευρω στα apple store.... 1
Istros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, gagarin είπε Δεν ειναι καρτελ η apple φιλε μου...Μια εταιρια ειναι που φτιαχνει κινητα/υπολογιστες/κ.α οπως και 1.000.000 ακομα εταιριες στον κοσμο ευτυχως υπαρχουν επιλογες και καλυτερες μαλιστα...Οτι θελει μπορει να κανει, το να μην με βρισκει εμενα συμφωνο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και σωστο απο την στιγμη που δεν με ενοχλει/επηρεαζει...και ξερεις κατι ολο αυτο το κλειστο οικοσυστημα και καλα και το χαιλικι ειναι που την κανει πιο "δυνατη" μιας και 9 στους 10 θελουν το μηλο για show off!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...Και δεν το θεωρω απιθανο να δω και εισοδο 100ευρω στα apple store.... Ούτε εγώ το θεωρώ απιθανο.και δεν βλέπω να είναι και περαστικά.Το show off κοστίζει και ευτυχώς για την apple υπάρχουν αρκετοί 1
gagarin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Οσο υπαρχουν λοιπον θα το συνεχιζουν!!! Αν ανοιξω αυριο καφετερια εγω και πουλαω πακετο εσπρεσο 6ευρω και θεωρω οτι ειναι το καλυτερο το πιο ιν το πιο κουλ το πιο σουπερ...Δικαιωμα μου δεν ειναι...;ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ; Εσυ μπορει να με κραζεις να λες κοιτα τον βλακα τι κανει κλπ κλπ...και φυσικα να μην παιρνεις καφε απο μενα...σε ενοχλει ομως η ολη μου κινηση...; Αν δεις οτι το μαγαζι ειναι γεματο και δεν προλαβαινω να φτιαχνω καφεδες...θα βριζεις εμενα ή τα προβατα που ερχονται και τους δινω 6 ευρω το πακετο το εσπρεσο;η μηπως τελικα πεις κοιτα μαγκας ο τυπος πουλαει αερα και βγαζει ενα σκασμο λεφτα...και το τελευταιο σεναριο ειναι το οτι αν δεν πατουσε κανενας στο μαγαζι μου δυο ηταν τα επομενα σεναρια του βαζω λουκετο ή χαμηλωνω τις τιμες... ΦΙΛΙΚΑ!!! 1
Dr_73 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Για τους αρχαίους , δεν είναι νέο. Την εποχή του IIc , είχε ανάποδα τα pin του joystick , για να μην παίρνει (το IIc) joystick του εμπορίου , αλλά μόνο δικά τους. Τα του εμπορίου είχαν από 2.500δρχ ως 5.000δρχ και το δικό τους, είχε 12.000 δρχ (και ήταν χειρότερο από το joystick των 2.500δρχ) , αλλά ήταν το μοναδικό που λειτουργούσε. Από την άλλη , η apple , είχε παραθυρικό περιβάλλον και ποντίκι , όταν οι άλλοι είχαν το dos , μονόχρωμο , με μόνο πληκτρολόγιο . Αλλά με το ηλίθιο managment τους, θα είχε φουντάρει η εταιρεία αν είχε μείνει στους υπολογιστές, μέχρι που αποφάσισε να αρχίσει να βγάζει συσκευές για ηλίθιους, με το ίδιο ηλίθιο managment . Και είναι αυτή που είναι σήμερα. Αν κάποιος δεν ξέρει τι σημαίνει apple, σήμερα, δεν έχει δικαιολογία , ας κάτσει να διαβάσει , πριν ψωνίσει το οτιδήποτε. Αν αποφασίσει να ψωνίσει , να μην παραπονιέται . Είναι σαν αυτόν που πάει στη μύκονο . Θα πληρώνει 15 ευρώ πάρκιγκ και 10 ευρώ ταξί για 2χλμ . Το ήξερε, το επέλεξε , το σκασμό ! 2
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Πάλι χαμός με την apple ε? Κι εγω ρε παιδια κατά είμαι στις τακτικες που ακολουθει και κλειδώνει τα πάντα ωστε να μην βγάλει κανενας άλλος μεροκάματο και να μην της φύγει ούτε ευρω αλλα απο την άλλη, αυτος που θα πληρωσει 2-3.000 ευρω για να πάρει καποιο απο τα προιόντα της, εννοειται οτι αν πάθει κάτι (εκτος εγγυησης) θα έχει και τα φραγκα για να το παει στο επισημο service κι οχι στον τεχνικο της γειτονιας... Εκτος κι αν ειναι σαν αυτους που παιρνουν tv με 2.500 ευρω και τσιγκουνευονται να δωσουν 30 ευρω για ενα καλο πολυμπριζο.... Κι αν το δεις κι αλλιως, αμα έπαιρνα καινουργιο αμαξι ακριβο κτλ κτλ, δεν θα πηγαινα για οτιδηποτε στον μηχανικο της γειτονιας αλλά μόνο στην αντιπροσωπία.. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα... Με λιγα λόγια, αυτο που κάνει η apple ειναι αισχρό, αλλα αυτους που ψωνιζουν απο εκει, τους περισσοτερους δεν τους επιρρεάζει γιατί πολυ απλα δεν θα το έδιναν για επισκευή κάπου αλλού εκτος απο το επίσημο service..
orfibous Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, guido είπε εντάξει δεν έγινε ακριβώς αυτό με το fappening 99% το fappening ήταν phishing στους λογαριασμούς των διασήμων-θυμάτων. Καμία εταιρία δεν μπορεί να σε προστατεύσει εύκολα από phishing, άμα εσύ δεν λάβεις τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας ή αν δεν προσέχεις και λίγο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gagarin είπε Αρχικά να πω οτι δεν με βρίσκει σύμφωνο η όλη κίνηση... Απο κει και πέρα 1)ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!Δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις το μηχάνημα της!Σου λέει: το θες φίλε μου οκ θα το πάρεις και θα το πληρώνεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ!!! Δικαίωμα της είναι και όπως είπα πιο πάνω ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ κανέναν να το αγοράσει. Δεν σου αρέσει η πολιτική της ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και όχι μήλα!!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!! 2)Διασφαλίζει δουλειά στους Certified Macintosh Technician... Γιατί όλοι αυτοί για να πάρουν αυτό το "τίτλο" τα έχουν σκάσει επίσης στην apple...πάλι απαράδεκτο αλλά απο την άλλη σου λέει για τα ακριβά μου μηχανήματα θα διασφαλίσω το καλύτερο/ασφαλές/κλειδωμένο service με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως!!! (Πάλι λάθος πολιτική αλλά ΔΙΚΑΙΩΜΑ της κάθε εταιρίας πως θα διαχειριστεί το service της) 3)Επιτέλους ας αφήσουμε τα μίση με τους fanboy/samsung/apple/microsoft κλπ...ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!Αντε και να τα χώσω στην apple και τους υποστηρικτές της θα αλλάξει κάτι; Το έχω πει και θα το ξαναπώ!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΣΤΡΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!! μονο που το μηλο δε κανει επισκευες
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε μονο που το μηλο δε κανει επισκευες Αρα μετα το πέρας της εγγύησης αν χαλάσει το πετάς επειδη δεν μπορει κανενας να το φτιάξει? Και το Τ2 ειναι μονο για οσο παιζει η εγγυηση? Μαλακια εκανε τοτε η apple γιατι θα τα γυρνανε ολα για να τα φτιαχνουν τζάμπα μεσω της εγγύησης σε αυτη αλλιώς θα μπορουσε να γλιτώσει έξοδα απο καποιους που θα το πηγαινανε στον μπομπ της γειτονιάς!😜 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε Αρα μετα το πέρας της εγγύησης αν χαλάσει το πετάς επειδη δεν μπορει κανενας να το φτιάξει? Και το Τ2 ειναι μονο για οσο παιζει η εγγυηση? Μαλακια εκανε τοτε η apple γιατι θα τα γυρνανε ολα για να τα φτιαχνουν τζάμπα μεσω της εγγύησης σε αυτη αλλιώς θα μπορουσε να γλιτώσει έξοδα απο καποιους που θα το πηγαινανε στον μπομπ της γειτονιάς!😜 οχι ακριβως μετα το περας της εγγυησης (διοτι ειναι μονο 1 ετος 🤣) , αλλα οποτε αποφασισει οτι η συσκευη σου ειναι "vintage" τοτε ή ελπιζεις καποιος να μπορει να το φτιαξει (δυσκολο μ οσα κανει το μηλο για να μην τον αφησει) ή το πετας στα σκουπιδια ή το χεις για σεμεδακι
ii_die_4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δεν είναι παράνομο αυτό κάτω από τον νόμο "Right to Repair"; Υπάρχει νόμος ο οποίος επιτρέπει το Hack των δικών σου μηχανημάτων, είτε για σκοπούς backup, είτε για επισκευή από εσένα. https://repair.org/stand-up/
overpower Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, billdanos είπε Τα υπόλοιπα 98 σχόλια όμως είναι καθαρά "θεωρητικά" και "επαναστατικά" και ζήτημα αν το 4-5% όμως αυτών, έχουν κάποια εμπειρία από τα προϊόντα της Apple! Πρεπει να εχουμε εμπειρια για να μπορεσουμε να εκφερουμε την αποψη μας? Δεν το γνωριζα αυτο. Συμφωνω οτι ειναι γαματο το κινητο (και ολο το συστημα), αλλα καπου οπα. Το εχω πληρωσει, αν θελω το αλλαζω και μονος μου. 14 ώρες πριν, billdanos είπε Σε πολλές συσκευές της Apple τόσο ο ssd όσο και η Ram είναι μέρος της motherboard, οπότε δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να "βάλεις χέρι" σε αυτά. Same thing
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, ii_die_4 είπε Δεν είναι παράνομο αυτό κάτω από τον νόμο "Right to Repair"; Υπάρχει νόμος ο οποίος επιτρέπει το Hack των δικών σου μηχανημάτων, είτε για σκοπούς backup, είτε για επισκευή από εσένα. https://repair.org/stand-up/ Δεν είναι νόμος ακόμα...
Pseudonumo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μου θύμισε την τρελή κολλημένη σχέση σου η apple. Ελέγχει κάθε σου κίνηση, σου επιβάλλει συνήθειες/δραστηριότητες που πάντα περιλαμβάνουν και αυτή ...και αν αποφασίσεις να χωρίσεις απειλεί με αυτοκτονία. Και όπως λέγαμε και στο χωριό μου, κάποιος θα βρεθεί και για αυτή 😛
AntiCambeR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Ενδεχομένως δεν υπάρχουν σοβαρά επιχειρήματα που να δικαιολογούν την υπεράσπιση της Apple.Μόνο προσωπικές απόψεις. Τουλάχιστον 4-5 κάτοχοι προϊόντων της Apple δήλωσαν απογοητευμένοι καταδικάζοντας την συγκεκριμένη πρακτική όπως και άλλες παρόμοιες της Apple.Δυστυχώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.Εως τότε η Apple θα συνεχίζει να πλουτίζει και να εκμεταλλεύεται τους πελάτες της. Αν αυτά που γράφατε τα πιστεύατε,θα έγραφα οτι σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.Καταλαβαίνω οτι σας είναι δύσκολο να κράξετε την Apple γιατί θα παραδεχτείτε οτι είστε αδικημένοι.Κάτοχοι προϊόντων της η μη γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε τι ισχύει,η διαφορά είναι οτι η μη κάτοχοι το λέμε. Αναγνωρίζω το θετικό στην Apple ότι έχει smooth λειτουργικό αλλά δυστυχώς κλειστό και μη παραμετροποιήσιμο.Επίσης software support για 5+ χρόνια σε αντίθεση με το Android που δίνει μόνο 2 versions.Ομως τα προϊόντα της είναι overpriced ασχέτως με την οικονομική άνεση του καθένα.Οι τιμές της και οι τακτικές της δεν δικαιολογούνται. 4 1
newton91 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Έτσι μπράβο ,καλά κάνει. Να λιγοστεύουν τα φανμποις να εξαφανιστεί σαν κωλο εταιρία. Μακάρι να ακριβύνει κι άλλο τα προϊόντα της. Τόσο πολύ που να τα παίρνουν πολύ συγκεκριμένα άτομα. Να χρεώνει για τα πάντα. Καποια στιγμή ακόμη και τα πιο πίστα φανμποις θα το πάρουν χαμπάρι. Που θα πάει θα φτάσει στο ναδίρ της. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις