Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε φραγή σε όλα τα εξερχόμενα sms εκτός απ το να πάρουμε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών;

Πρόκειται για καρτοκινητο της cosmote (frog) συγγενικού μου προσώπου (που διαχειρίζομαι εγώ όμως) που μερικές φορές μπερδεύει το sms  με το viber και χρεώνεται..:P

Αν δεν υπάρχει κάποιος κωδικός φραγής θα μπορέσω να κάνω δουλειά αλλάζοντας το αριθμό απο το κέντρο sms στις ρυθμίσεις; Λογικά όμως μπλοκάρουν και τα εισερχόμενα ε;

Θα με ενδιέφερε αν υπαρχει και κάποιος κωδικός φραγής για διεθνείς κλήσεις. Κάποιους κωδικους που βρήκα εγω δεν δούλεψαν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Tsino είπε

για τις διεθνεις το λεει εδω

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18002&id=m2

Το έχω δει κι εγώ αυτό. Δεν μου δουλεύει.

30 λεπτά πριν, poulinos είπε

πιστευω αλλα μπορει να γινει και δοκιμη οτι το κεντρο μυνηματων δεν πρεπει να ειναι για τα εισερχομενα

Μόλις δοκίμασα και άλλαξα τον αριθμό του κέντρου. Απενεργοποιήθηκαν τα εξερχόμενα sms ενώ τα εισερχόμενα δουλεύουν μια χαρά... Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από thant
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 15/11/2018 at 21:19, thant said:

Μόλις δοκίμασα και άλλαξα τον αριθμό του κέντρου. Απενεργοποιήθηκαν τα εξερχόμενα sms ενώ τα εισερχόμενα δουλεύουν μια χαρά... Ευχαριστώ.

μια χαρα.απλα  αλλαξε μονο κανα ψηφιο ή βαλε καποιο ψηφιο παραπανω στην αρχη ωστε αμα θελεις να τα ενεργοποιησεις στο μελλον να μην ψαχνεις τον αριθμο του κεντρου.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

μια χαρα.απλα  αλλαξε μονο κανα ψηφιο ή βαλε καποιο ψηφιο παραπανω στην αρχη ωστε αμα θελεις να τα ενεργοποιησεις στο μελλον να μην ψαχνεις τον αριθμο του κεντρου.

Δεν θυμάμαι πλέον τον αριθμό.:P 

Ετσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν πρέπει να ξαναστείλει sms, οπότε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
2 minutes ago, thant said:

Δεν θυμάμαι πλέον τον αριθμό.:P 

Ετσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν πρέπει να ξαναστείλει sms, οπότε κανένα πρόβλημα.

καλα ναι στην χειροτερη μιλας με το support η με λιγο google θα βρεθει.η μας το λεει οποιος αλλος εχει Frog.αν ειναι ιδιο με της cosmote τοτε πρεπει να ειναι το +306990000010

Δημοσ.

frog έχω εγώ αλλά απ οτι θυμάμαι είχαμε διαφορετικό κέντρο. Πάντως αν κάποτε χρειαστεί δεν νομίζω να έχω θέμα..

Δημοσ.
4 minutes ago, thant said:

frog έχω εγώ αλλά απ οτι θυμάμαι είχαμε διαφορετικό κέντρο. Πάντως αν κάποτε χρειαστεί δεν νομίζω να έχω θέμα..

καθολου απιθανο.η q παροτι ανηκει στην wind εχει αλλο sms number.το βρηκα της frog

http://www.frogmobile.gr/en/default.aspx?cid=18020&id=m2

αν και μαλλον εχουν ξεχασει το 6 διοτι γραφουν (+30 97 100 060)

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, agamoi-thytai said:

Θυμήθηκα παλιά που αλλάζαμε κέντρο και στέλναμε τζάμπα sms

και πολλα sites με δωρεαν sms.πλεον ολα αχρηστα με τα viber Κτλ.

Δημοσ.
7 minutes ago, panos- said:

Το κέντρο της Cosmote δεν έχει 6 στην αρχή. +3097100060

αρα σωστα το εχουν γραψει.ολα ειναι με 6 μπροστα οποτε με παραξενεψε που το ειδα χωρις 6. επισης ολα ειναι σαν κινητα 10ψηφια ή σαν τα παλια κινητα 9ψηφια και με παραξενευσε που αυτο ειναι 8 ψηφιο(βγαζουμε το +30.).thanxs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...