thant Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει τρόπος να βάλουμε φραγή σε όλα τα εξερχόμενα sms εκτός απ το να πάρουμε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών; Πρόκειται για καρτοκινητο της cosmote (frog) συγγενικού μου προσώπου (που διαχειρίζομαι εγώ όμως) που μερικές φορές μπερδεύει το sms με το viber και χρεώνεται.. Αν δεν υπάρχει κάποιος κωδικός φραγής θα μπορέσω να κάνω δουλειά αλλάζοντας το αριθμό απο το κέντρο sms στις ρυθμίσεις; Λογικά όμως μπλοκάρουν και τα εισερχόμενα ε; Θα με ενδιέφερε αν υπαρχει και κάποιος κωδικός φραγής για διεθνείς κλήσεις. Κάποιους κωδικους που βρήκα εγω δεν δούλεψαν..
Tsino Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 για τις διεθνεις το λεει εδω http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18002&id=m2
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, thant said: Υπάρχει τρόπος να βάλουμε φραγή σε όλα τα εξερχόμενα sms εκτός απ το να πάρουμε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών; Πρόκειται για καρτοκινητο της cosmote (frog) συγγενικού μου προσώπου (που διαχειρίζομαι εγώ όμως) που μερικές φορές μπερδεύει το sms με το viber και χρεώνεται.. Αν δεν υπάρχει κάποιος κωδικός φραγής θα μπορέσω να κάνω δουλειά αλλάζοντας το αριθμό απο το κέντρο sms στις ρυθμίσεις; Λογικά όμως μπλοκάρουν και τα εισερχόμενα ε; Θα με ενδιέφερε αν υπαρχει και κάποιος κωδικός φραγής για διεθνείς κλήσεις. Κάποιους κωδικους που βρήκα εγω δεν δούλεψαν.. πιστευω αλλα μπορει να γινει και δοκιμη οτι το κεντρο μυνηματων δεν πρεπει να ειναι για τα εισερχομενα 1
thant Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Tsino είπε για τις διεθνεις το λεει εδω http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18002&id=m2 Το έχω δει κι εγώ αυτό. Δεν μου δουλεύει. 30 λεπτά πριν, poulinos είπε πιστευω αλλα μπορει να γινει και δοκιμη οτι το κεντρο μυνηματων δεν πρεπει να ειναι για τα εισερχομενα Μόλις δοκίμασα και άλλαξα τον αριθμό του κέντρου. Απενεργοποιήθηκαν τα εξερχόμενα sms ενώ τα εισερχόμενα δουλεύουν μια χαρά... Ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από thant
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 On 15/11/2018 at 21:19, thant said: Μόλις δοκίμασα και άλλαξα τον αριθμό του κέντρου. Απενεργοποιήθηκαν τα εξερχόμενα sms ενώ τα εισερχόμενα δουλεύουν μια χαρά... Ευχαριστώ. μια χαρα.απλα αλλαξε μονο κανα ψηφιο ή βαλε καποιο ψηφιο παραπανω στην αρχη ωστε αμα θελεις να τα ενεργοποιησεις στο μελλον να μην ψαχνεις τον αριθμο του κεντρου. 1
thant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, poulinos είπε μια χαρα.απλα αλλαξε μονο κανα ψηφιο ή βαλε καποιο ψηφιο παραπανω στην αρχη ωστε αμα θελεις να τα ενεργοποιησεις στο μελλον να μην ψαχνεις τον αριθμο του κεντρου. Δεν θυμάμαι πλέον τον αριθμό. Ετσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν πρέπει να ξαναστείλει sms, οπότε κανένα πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, thant said: Δεν θυμάμαι πλέον τον αριθμό. Ετσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν πρέπει να ξαναστείλει sms, οπότε κανένα πρόβλημα. καλα ναι στην χειροτερη μιλας με το support η με λιγο google θα βρεθει.η μας το λεει οποιος αλλος εχει Frog.αν ειναι ιδιο με της cosmote τοτε πρεπει να ειναι το +306990000010
thant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 frog έχω εγώ αλλά απ οτι θυμάμαι είχαμε διαφορετικό κέντρο. Πάντως αν κάποτε χρειαστεί δεν νομίζω να έχω θέμα..
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, thant said: frog έχω εγώ αλλά απ οτι θυμάμαι είχαμε διαφορετικό κέντρο. Πάντως αν κάποτε χρειαστεί δεν νομίζω να έχω θέμα.. καθολου απιθανο.η q παροτι ανηκει στην wind εχει αλλο sms number.το βρηκα της frog http://www.frogmobile.gr/en/default.aspx?cid=18020&id=m2 αν και μαλλον εχουν ξεχασει το 6 διοτι γραφουν (+30 97 100 060) 1
agamoi-thytai Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Θυμήθηκα παλιά που αλλάζαμε κέντρο και στέλναμε τζάμπα sms
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 10 minutes ago, agamoi-thytai said: Θυμήθηκα παλιά που αλλάζαμε κέντρο και στέλναμε τζάμπα sms και πολλα sites με δωρεαν sms.πλεον ολα αχρηστα με τα viber Κτλ.
panos- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Το κέντρο της Cosmote δεν έχει 6 στην αρχή. +3097100060
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 7 minutes ago, panos- said: Το κέντρο της Cosmote δεν έχει 6 στην αρχή. +3097100060 αρα σωστα το εχουν γραψει.ολα ειναι με 6 μπροστα οποτε με παραξενεψε που το ειδα χωρις 6. επισης ολα ειναι σαν κινητα 10ψηφια ή σαν τα παλια κινητα 9ψηφια και με παραξενευσε που αυτο ειναι 8 ψηφιο(βγαζουμε το +30.).thanxs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα