Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,ps4 pro συνδεση πανω σε 4κ ku6000.

Βλεπω στη πρωτη εικονα με ενεργοποιημενο το hdr οτι φαινονται τα χρωματα ξεπλυμενα στα δικα μου ματια τουλαχιστον,η δευτερη εικονα ειναι χωρις hdr.

Ρυθμισεις για hdr δεν εχω εκτος απο του παιχνιδιου που τα αφησα default.

Εχει καποιος τη συγκεκριμενη τηλεοραση να μου πει αν κανω κατι λαθος?

(Zητω συγνωμη αν επρεπε να ειναι το θεμα στην κατηγορια ps4)

unnamed.jpg

unnamed-1.jpg

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.

στην τβ εχεις ενεργοποιησει το deep color η οπως το λεει η sammy να φανταστω.

και στο play 

1. After you’ve properly plugged the console into your TV, turn it on on and navigate to the settings screen. In the System Information tab, make sure HDCP is checked.
  2. Next, open the Sound and Screen menu, then select Video Output Settings. On that screen, set the HDR option and Deep Color output to Automatic.

αν και απο τι βλεπω δεν εχει την δυνατοτητα η tv για κατι καλυτερο. παιξε μετα με τα σκηνικα αλλα λιγα θα καταφερεις.

Δημοσ.

Δεν μου δινει τη δυνατοτητα τα ρυθμισω το hdr οταν ανοιξω τη κονσολα.Παει κατευθειαν σε gaming mode εκτος αν το βγαλω.Αλλα και παλι δε βλεπω καπου deep color εκτος απο τις γνωστες ρυθμισεις την sammy "πληρες χρωμα" κλπ

Δημοσ.

Καταρχας αν δεν το εχεις στο hdmi 1 συνδεσε το εκει.νομιζω μονο εκει δινειναυτη η τβ hdr.στα expert settings εχει uhd hdmi color.κοιτα να ειναι ενεργοποιημενο.στο ps4 βαλτα ολα auto.δες αν λεει στα στατιστικα hdr supporter.δοκιμασε αλλο καλωδιο hdmi.(καλο high speed.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...