lightsout Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Στις 21/11/2018 στις 4:55 ΜΜ, ELTASSOS είπε Αμα ηξερε οτι η κοπελα ηταν εγκυα και την εβαλε να κουβαλησει ειναι λαθος. ΑΜΑ ομως. Η κοπελλα επρεπε να αρνηθει η να ζητησει βοηθεια η να προσφερθει να κανει αλλη εργασια πιο καταλληλη. Φίλε, σόρρυ κι όλας, έχεις δουλέψει ποτέ? 1
ELTASSOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Επειδη ειμαι εργοδοτης και μου εχουν τυχει τετοια περιστατικα, παντα απαλασσω εγκυους απο βαρειες εργασιες. Ακομη και αλλοι εργαζομενοι προσφερονται να βοηθησουν / απαλλαξουν, την εγκυα , απο καποιες εργασιες....σε καθημερινη βαση. Σεβομαι την πραγματικη αναγκη και τα θεματα υγειας και σιχαινομαι την εξωφθαλμη λουφα, τεμπελια, υποκρισια και εκμεταλλευση του νομου.
k_w_t Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/11/2018 στις 8:45 ΜΜ, ELTASSOS είπε Επειδη ειμαι εργοδοτης και μου εχουν τυχει τετοια περιστατικα, παντα απαλασσω εγκυους απο βαρειες εργασιες. Ακομη και αλλοι εργαζομενοι προσφερονται να βοηθησουν / απαλλαξουν, την εγκυα , απο καποιες εργασιες....σε καθημερινη βαση. Σεβομαι την πραγματικη αναγκη και τα θεματα υγειας και σιχαινομαι την εξωφθαλμη λουφα, τεμπελια, υποκρισια και εκμεταλλευση του νομου. Εισαι απο του σωστους εργοδοτες εσυ... Γιατι υπαρχουν κατι φυντανια στην αγορα εργασιας που δεν μπορεις να φανταστεις... Σε γυναικα ενος φιλου θελαν να την κανουν απο πωλητρια ταμεια και καλα για να ειναι πιο ξεκουραστη... Ευτυχως δεν δεχτηκε γιατι ρωτησε μια παλιοτερη συναδελφο και της εξομολοθηκε οτι το ειχαν κανει και σε αλλη εγκυο και την κατηγορησαν για κλοπη μετα... Το εχουν συστημα πολλες εταιριες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα