Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα ένα ψυγειο αλλά ενώ διαθέτει υποδοχή, δεν περιέχει στη συσκευασία  το σιδερενιο ραφι για τα μπουκάλια όπως επισυνάπτω.

Πού μπορώ να βρώ και πως ονομάζεται για να βάλω ?

Το ψυγείο μου είναι Lg 70αρι

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΡΑΦΙ.png

Δημοσ.

Για αρχή θα έλεγα να κοιτάξεις σε manual, διαφημιστικά, κλπ να δεις αν είναι κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής με την αγορά. Ίσως και μία επικοινωνία με την LG (Ελλάδος ή εξωτερικού) να σου έλυνε την απορία

Σε εμένα για παράδειγμα, σε ψυγείο Pitsos, το σχετικό ράφι ήταν μαζί με το ψυγείο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haris_216 είπε

Για αρχή θα έλεγα να κοιτάξεις σε manual, διαφημιστικά, κλπ να δεις αν είναι κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής με την αγορά. Ίσως και μία επικοινωνία με την LG (Ελλάδος ή εξωτερικού) να σου έλυνε την απορία

Σε εμένα για παράδειγμα, σε ψυγείο Pitsos, το σχετικό ράφι ήταν μαζί με το ψυγείο.

κοιτα εξαρχής δεν υπηρχε στο συγκεκριμενο μοντελο αλλα μπαινει όπως μπορω να διακρινω. Στη φωτο εχει υποδοχες για επιπλέον ραφια όπως το βλεπω

Ψυγειο Lg.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splash18 είπε

κοιτα εξαρχής δεν υπηρχε στο συγκεκριμενο μοντελο αλλα μπαινει όπως μπορω να διακρινω. Στη φωτο εχει υποδοχες για επιπλέον ραφια όπως το βλεπω

Ψυγειο Lg.jpg

Δεν είναι απαραίτητα για "επιπλέον ράφια" αλλά για άλλη διάταξη ραφιών. Δηλαδή κάποιο να το πας πιο πάνω ή πιο κάτω αν πχ θέλεις να χωρέσεις μια κατσαρόλα με φασολάδα!

Αν βάλεις από ένα ράφι σε κάθε θέση τότε θα χωράει μόνο γιαουρτάκι σε ύψος το κάθε ράφι. Και μάλιστα το μικρό, όχι κιλού ή μισόκιλο :)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Δεν είναι απαραίτητα για "επιπλέον ράφια" αλλά για άλλη διάταξη ραφιών. Δηλαδή κάποιο να το πας πιο πάνω ή πιο κάτω αν πχ θέλεις να χωρέσεις μια κατσαρόλα με φασολάδα!

Αν βάλεις από ένα ράφι σε κάθε θέση τότε θα χωράει μόνο γιαουρτάκι σε ύψος το κάθε ράφι. Και μάλιστα το μικρό, όχι κιλού ή μισόκιλο :)

χαχα ναι ρε συ εννοείται απλα θελω να εχω και τα μπουκαλια με το κρασι ή νερου στο σιδερενιο και όχι στο ραφι της πορτας που είναι πλαστικο.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν το βολεύτηκα ποτέ αυτό το ράφι και δεν το χρησιμοποιώ.

Κι εμένα δεν μου αρέσει να έχω τα μπουκάλια στην πόρτα, όχι γιατί είναι πλαστικό αλλά κυρίως για το βάρος που ρίχνει στην πόρτα. Τελικά όμως εκεί τα έχω και αν χρειαστεί βάζω και κανένα σε κανονικό ράφι. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι πολύ του πιώματος και ειδικά τα μεγάλα μπουκάλια των αναψυκτικών προτιμώ να τα έχω στο chill room συρτάρι για να είναι πιο κρύα

• Like 1
Δημοσ.

Σε εμας το ραφι αυτο ειναι σχεδον επιπεδο συρματινο, δεν ειναι απαραιτητο να εχει τοσο εντονες καμπυλες για να βαζεις μπουκαλια. Εαν εχει το ψυγειο ενα συρματινο/μεταλλικο ραφι τοτε για εμενα κακως ασχολεισαι. Και να υπαρχει σαν εξτρα αξεσουαρ η ανταλλακτικο θα εχει κανα 50-70αρι.
Καλυτερα να τα πιεις μπιρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...