Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω έναν καταψύκτη μικρό αλλά κ designάτο ώστε να μπορώ να τον έχω ακόμα κ στο σαλόνι καθώς σε δεν υπάρχει χώρος πουθενά αλλού μέσα στο σπίτι. Δεν θυμάμαι πως λέγονται αυτά τα designάτα ψυγεία... κάτι τέτοιο σε καταψύκτη ίσως είναι μια λύση! :)

Δημοσ.

Πάρε καταψύκτη με ράφια είναι πιο ωραίος και μπαίνει όπου θέλεις.Είναι σαν ένα ψυγείο.Τέτοιον έχω και είναι βολικός γιατί βρίσκεις κάτι πιο εύκολα.Οι άλλοι έχουν περισσότερο χώρο αλλά πρέπει να κάνεις ανασκαφή μέχρι τον πάτο να βρεις αυτό που θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ψάχνω να βρω έναν καταψύκτη μικρό αλλά κ designάτο ώστε να μπορώ να τον έχω ακόμα κ στο σαλόνι καθώς σε δεν υπάρχει χώρος πουθενά αλλού μέσα στο σπίτι. Δεν θυμάμαι πως λέγονται αυτά τα designάτα ψυγεία... κάτι τέτοιο σε καταψύκτη ίσως είναι μια λύση! :)

για κρεατα μπορεις να παρεις εναν μεγαλο και να τον εχεις στο υπογειο σου. θα καις και το ρευμα το κοινοχρηστο😉

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

για κρεατα μπορεις να παρεις εναν μεγαλο και να τον εχεις στο υπογειο σου. θα καις και το ρευμα το κοινοχρηστο😉

Θα καίει κοινόχρηστο αλλά θα είναι και τα κρέατα κοινόχρηστα στο υπόγειο.:P

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Θα καίει κοινόχρηστο αλλά θα είναι και τα κρέατα κοινόχρηστα στο υπόγειο.:P

στην οικοδομη μου καθε σπιτι εχει δικο του υπογειο δωματιακι με πορτα και κλειδι (και πριζες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MegalosVeziris είπε

Το έκανε αυτό κάποτε ένας μάγκας, κρυφά από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες, κ μια μέρα το βεντιλατέρ έκανε λίγο περισσότερο θόρυβο... κ έγινε της πόπης! 😆

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zoranb είπε

Το έκανε αυτό κάποτε ένας μάγκας, κρυφά από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες, κ μια μέρα το βεντιλατέρ έκανε λίγο περισσότερο θόρυβο... κ έγινε της πόπης! 😆

Ε κάντο κι εσύ τότε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MegalosVeziris είπε

Ε κάντο κι εσύ τότε

Γιατί να το κάνω; Είναι μαγκιά;

Τέσπα φεύγουμε κ από το θέμα!

Επεξ/σία από zoranb
  • Like 2
Δημοσ.

Γιατί να το κάνω; Είναι μαγκιά;

Τέσπα φεύγουμε κ από το θέμα!

οκ τοτε συμφωνισε με την οικοδομη σου να πληρωνεις το ρευμα που θα καις στο υπογειο! ετσι δε θα εχεις ενα ψυγειο μεσα στο σαλονι σου!

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

οκ τοτε συμφωνισε με την οικοδομη σου να πληρωνεις το ρευμα που θα καις στο υπογειο! ετσι δε θα εχεις ενα ψυγειο μεσα στο σαλονι σου!

Εάν είναι designάτο κ όμορφο δεν θα με χάλαγε να το έχω στο σαλόνι... θα υπήρχε μια ιδιαιτερότητα! ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκου τον @papoys1, έναν τέτοιο καταψύκτη έχει γεμίζει με κρέατα του λιντλ, μετά από 30 χρόνια διατηρούνται ακόμα υπέροχα...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν αντιλέγω, είναι καλή περίπτωη ένας τέτοιος καταψύκτης αλλά εγώ χρειάζομαι έναν ντιζαϊνάτο και μικρό! 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δεν αντιλέγω, είναι καλή περίπτωη ένας τέτοιος καταψύκτης αλλά εγώ χρειάζομαι έναν ντιζαϊνάτο και μικρό! 😉

Κάτι τέτοιο ίσως;

https://www.skroutz.gr/s/15300890/Morris-S75106E.html
https://www.skroutz.gr/s/9056344/Inventor-INVMVF86A2.html
https://www.skroutz.gr/s/7226077/Morris-S74104C.html

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, zoranb είπε

Δεν ξέρω αν με τη λέξη designάτα αναφέρεσαι στα smeg που όντως έχουν ένα ιδιαίτερο design.

Δεν παύουν όμως, εκτός από λίγο τσιμπητά στην τιμή, να είναι ψυγεία και η παρουσία τους στο σαλόνι να έχει νόημα μόνο στην περίπτωση που και το υπόλοιπο σαλόνι είναι της αυτής αισθητικής (πχ ρετρό σαλόνι, loft style, κλπ)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο, ναι στα smeg αναφέρομαι! Άραγε άλλη μάρκα τύπου Smeg δεν θα υπάρχει;

Επεξ/σία από zoranb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...