adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, ψάχνω για κινητό οικονομικό, κάτω από 200€ . Πριν κοιτάξω ήμουν για Xiaomi redmi note 5 , αλλά είδα το Redmi note 6 pro στα 176€ και δεν ξέρω που να πάω. Επίσης υπάρχει και το XIAOMI MI A2 με στοκ android. Υπάρχει γενικά και κάποια άλλη λύση σε αυτό το κόστος ? Τι προτείνετε εσύς από αυτά , κάτι άλλο? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από adtakhs
SeNNinhA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, adtakhs είπε Καλημέρα σας, ψάχνω για κινητό οικονομικό, κάτω από 200€ . Πριν κοιτάξω ήμουν για Xiaomi redmi note 5 , αλλά είδα το Redmi note 6 pro στα 176€ και δεν ξέρω που να πάω. Επίσης υπάρχει και το XIAOMI MI A2 με στοκ android. Υπάρχει γενικά και κάποια άλλη λύση σε αυτό το κόστος ? Τι προτείνετε εσύς από αυτά , κάτι άλλο? Σχεδον ιδια τηλεφωνα, διαφερουν στις λεπτομερειες. Μπαταρια, radio, pure android, θυρα ακουστικων, SD card, μεγεθος οθονης, camera... Τι απο τα παραπανω σε ενδιαφερει περισσοτερο και ποσο σημασια του δινεις? Απο εσενα εξαρταται. Εμεις δεν το ξερουμε. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι για εμένα αλλά για την αδερφή μου. Μέχρι τώρα είχε ένα lenovo k3 note . Αυτό που την ενδιαφέρει είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή για λίγο απ` όλα, να μπορεί να βγάζει καλούτσικες φωτό σε καμιά έξοδό της, οθόνη που θα βλέπεις στον ήλιο το καλοκαίρι , να μην κολλάει . Επίσης πιστεύω πως όλοι νοιάζονται για μια καλή μπαταρία . Δεν χρησιμοποιεί ακουστικά, δεν ακούει ραδιο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από adtakhs
bill27 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Στο 6 pro να πας που ειναι και πιο νεο τηλεφωνο
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 εγινε η παραγγελια του REDMI NOTE 6 PRO 4GB/64GB απο E-DEAL.GR με global version rom . Πάω να παραλλάβω . 1
saruman123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, adtakhs είπε εγινε η παραγγελια του REDMI NOTE 6 PRO 4GB/64GB απο E-DEAL.GR με global version rom . Πάω να παραλλάβω . Πρόσεχε να είναι το μοντέλο M1806E7TG . Πίσω στο κουτί θα το δεις. Επίσης να αναγράφεται με κόκκινα γράμματα το Global Version.
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Πρόσεχε να είναι το μοντέλο M1806E7TG . Πίσω στο κουτί θα το δεις. Επίσης να αναγράφεται με κόκκινα γράμματα το Global Version. Η πιο Γρηγόρη αγορά...
saruman123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, adtakhs είπε Η πιο Γρηγόρη αγορά... 👍
SeNNinhA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Ωραιος και γρηγορος. Πες μας εντυπωσεις οταν το χρησιμοποιησεις και εαν τελικα ηταν κοντα σε αυτο που περιμενες.
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ωραιος και γρηγορος. Πες μας εντυπωσεις οταν το χρησιμοποιησεις και εαν τελικα ηταν κοντα σε αυτο που περιμενες. Το κινητό το έχω βάλει να φορτίσει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως για 6,25' είναι πολύ μικρό (στενό). Το κινητό που χρησιμοποιώ είναι το Nexus 6 στις 6 ίντσες και οι διαφορές είναι μεγάλες σε αυτό τον τομέα. Βέβαια η αναλογία της οθόνης του Nexus είναι διαφορερική. Θα επανέλθω με περισσότερα, όταν το εκκινήσω. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από adtakhs
adtakhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν κάποια πράγματα για το κινητό. Το τηλέφωνο έχει καλό σχεδιασμό. Πιάνεται πολύ εύκολα στο χέρι παρά τις 6,2 ίντσες. Σχετικά στιβαρή κατασκευή. Η οθόνη είναι σε καλά επίπεδα. Δεν έχει το μαύρο της οθόνης του Nexus που έχω, αλλά είναι πιο φωτεινή. Μια παραξενιά που παρατήρησα , είναι πως μετά από κάθε επανεκκίνηση ρίχνει την φωτεινότητα της οθόνης, στο 15-20% .... Γρήγορο κινητό, δεν βλέπω πουθενά lag. Μου αρέσει η λειτουργία πλήρους οθόνης χωρίς τα κουμπιά. Είναι κάτι νέο για εμένα και έχει ενδιαφέρον. H κάμερα καλή. Δεν βλέπω κάτι το φοβερό σαν εικόνα, αλλά δεν θα απογοητεύσει κανέναν μέσο χρήστη. Το Instagram δεν είναι συμβατό με την συσκευή ... μου αναφέρει το google play ... Αλλο πάλι και τούτο.... Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα μου το φέρει στο κεφάλι η αδερφή μου. Καλός ήχος από το ηχείο, αρκετά δυνατός αλλά όχι τόσο stereo όσο του Nexus. Η μπαταρία νομίζω πως θα είναι το μεγάλο θετικό .... Από εχθές το βράδυ που το έτρεξα και πέρασα εφαρμογές κ.λ.π. μέχρι αυτή την στιγμή και βρίσκεται στο 87% . Φλας δυνατό. Στα πολύ θετικά το IR και η λειτουργια τηλεκοντρόλ για την TV. Στα θετικά ότι έχει ράδιο. Γενικά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή. Θα επανέλθω με περισσότερα πράγματα, αφού χρησιμοποιηθεί και λίγο. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από adtakhs 1 1
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Λοιπόν κάποια πράγματα για το κινητό. Το τηλέφωνο έχει καλό σχεδιασμό. Πιάνεται πολύ εύκολα στο χέρι παρά τις 6,2 ίντσες. Σχετικά στιβαρή κατασκευή. Η οθόνη είναι σε καλά επίπεδα. Δεν έχει το μαύρο της οθόνης του Nexus που έχω, αλλά είναι πιο φωτεινή. Μια παραξενιά που παρατήρησα , είναι πως μετά από κάθε επανεκκίνηση ρίχνει την φωτεινότητα της οθόνης, στο 15-20% .... Γρήγορο κινητό, δεν βλέπω πουθενά lag. Μου αρέσει η λειτουργία πλήρους οθόνης χωρίς τα κουμπιά. Είναι κάτι νέο για εμένα και έχει ενδιαφέρον. H κάμερα καλή. Δεν βλέπω κάτι το φοβερό σαν εικόνα, αλλά δεν θα απογοητεύσει κανέναν μέσο χρήστη. Το Instagram δεν είναι συμβατό με την συσκευή ... μου αναφέρει το google play ... Αλλο πάλι και τούτο.... Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα μου το φέρει στο κεφάλι η αδερφή μου. Καλός ήχος από το ηχείο, αρκετά δυνατός αλλά όχι τόσο stereo όσο του Nexus. Η μπαταρία νομίζω πως θα είναι το μεγάλο θετικό .... Από εχθές το βράδυ που το έτρεξα και πέρασα εφαρμογές κ.λ.π. μέχρι αυτή την στιγμή και βρίσκεται στο 87% . Φλας δυνατό. Στα πολύ θετικά το IR και η λειτουργια τηλεκοντρόλ για την TV. Στα θετικά ότι έχει ράδιο. Γενικά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή. Θα επανέλθω με περισσότερα πράγματα, αφού χρησιμοποιηθεί και λίγο. Το Instagram κατέβασε το από άλλη "πηγή"....
adtakhs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το Instagram κατέβασε το από άλλη "πηγή".... Εκανα μια εκκαθάριση δεδομένων του google play και όλα καλά.
Lside Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Σκέφτομαι και εγώ για το κινητό και ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις παρατηρήσει φαινόμενα υπέρ-θέρμανσης...? Το Samsung s4 που έχω με λίγη χρήση 4G "βράζει". Έβραζε και με την stock ROM και με πολλές custom που δοκίμασα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα