d4mage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά το Redmi Note 4 --> 5 --> πάω ή για το 6pro ή για το Galaxy s8. Θα μου πεις τι συγκρίνω τώρα, άλλα κάπου βάζω ένα STOP και λέω όχι, συγκρατήσου δεν θα δώσεις πάνω από 200,00€ για τηλέφωνο (άλλωστε καλέ μου εαυτέ θα σπάσει πάλι η οθόνη, όλα μου τα τηλέφωνα από οθόνη φύγανε). Προσπαθώ πολύ να ξεφύγω από Xiaomi άλλα δυστυχώς κανένα τηλέφωνο στο μπάτζετ δεν ξεπερνά το Redmi Note 6, που δεν διαφέρει από το 5 άλλα πιο φρέσκο. Όσο κι αν προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να πάει στο p20 Lite, λίγο με χάλασε η μπαταρία, λίγο το HUAWEI καρφωμένο στην οθόνη και λίγο μου φώναζε η XIAOMI "που πας ρε μαλάκα" Το είχα μάθει, έμεινα τρομερά ευχαριστημένος από το 5άρι άλλα βαρέθηκα το MIUI,ίδια οθόνη, ίδιες κάμερες, ίδιος σχεδιασμός εκτός από notch. Ούτε το G6 με πείθει σε αγορά, δηλαδή θέλω να κάνω ένα βήμα σε κάτι διαφορετικά άλλα θα ξενερώσω είτε σε αυτονομία, είτε σε κάτι που δεν ξέρω, με xiaomi θα είμαι safe. btw @adtakhs το τηλέφωνο ήρθε με τζάμι ή το έβαλες εσύ. Μιλάμε εντελώς τέλεια εφαρμογή, εκτός εάν δεν μπορώ από την φώτο να διακρίνω το γύρω γύρω από την οθόνη. Στο μεταξύ και σε κατάστημα, και μόνος όταν προσπάθησα να το βάλω, το έβγαλα απευθείας επειδή δεν κολλάει ακριβώς. Κάτι τέτοια γίνονται επίτηδες για να σπάνε οι οθόνες!😃 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
Lside Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα επανέρχομαι να ρωτήσω το έξής: Σε κάποια μαγαζιά το σκρουτζ λένε "Xiaomi Redmi Note 6 Dual 4GB/64GB BLACK (Global Version) EU" Τι σημαίνει αυτό είναι global version, EU ή είναι το ίδιο??
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Lside είπε Καλησπέρα επανέρχομαι να ρωτήσω το έξής: Σε κάποια μαγαζιά το σκρουτζ λένε "Xiaomi Redmi Note 6 Dual 4GB/64GB BLACK (Global Version) EU" Τι σημαίνει αυτό είναι global version, EU ή είναι το ίδιο?? Το ίδιο είναι. Μόνο αν λέει Global rom δεν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα