Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αν κάποιος είναι ταμείο ανεργίας και ο εργοδότης του βάλει τέλη Δεκέμβρη τις άδειες που δεν είχε πάρει και το δώρο Χριστουγέννων θα βγει από το ταμείο ?

Στις κανονικές άδειες κολλάνε ένσημα?

Σας ρωτάω επειδή πρόκειται να μπω ταμείο και στην προηγούμενη δουλειά μου απολύθηκα και δε μου καταβλήθηκαν οι κανονικές  άδειες ούτε τοΧριστουγέννων. Έληξε όμως κανονικά η σύμβαση μου 4 Οκτωβρίου 

Δημοσ.

Το δώρο θα σου το καταθέσουν οταν θα καταθεσουν τα δώρα και για αυτούς που δουλεύουν.

Για την άδεια δεν γνωρίζω αλλα φαντάζομαι με την εκκαθάριση του ετους

Δημοσ.

Φυσικα και εχουν ενσημα οι κανονικες αδειες οταν εργαζεσαι.Στην δικια σου περιπτωση απλα θα τις πληρωθεις,δεν ξερω για ενσημα.Οταν λες θα σου βαλει τις αδειες εννοεις θα στις αποζημιωσει δηλαδη πληρωσει;Αν ναι γιατι να εχεις προβλημα, πληρωμη ειναι 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chsam είπε

Φυσικα και εχουν ενσημα οι κανονικες αδειες οταν εργαζεσαι.Στην δικια σου περιπτωση απλα θα τις πληρωθεις,δεν ξερω για ενσημα.Οταν λες θα σου βαλει τις αδειες εννοεις θα στις αποζημιωσει δηλαδη πληρωσει;Αν ναι γιατι να εχεις προβλημα, πληρωμη ειναι 

Ναι θα μου τις πληρωσει τότε μαζί με το δώρο αλλά από την στιγμή που έχω απολυθεί πρέπει να μου κολλήσει και ένσημα? Γιατί αν είναι έτσι μπορεί να έχω πρόβλημα αν παίρνω ταμείο και μου κολληθούν ένσημα..αυτό εννοώ 

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αν μπαινουν ενσημα , αλλα και να μπουν δε νομιζω να επηρεαζει κατι.Αν δεν κανω λαθος, ακομα και να κολληθουν ενσημα δεν θα εχουν ημερομηνια πχ δεκεμβρη αλλα τον τελευταιο μηνα που ησουν εργαζομενος εκει.

Δημοσ.

Διχως να ειμαι σιγουρος, νομιζω οτι τα ενσημα για δωρα και αδειες εχουν αλλο κωδικο απο τα κανονικα οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Τα ενσημα ειναι ανα μηνα και το επίδομα αδειας εορτών ειναι χωριστά, λεει δηλαδή στα ενσημα "επίδομα αδείας"

Αυτό το γνωρίζω,για τις κανονικές άδειες όμως τι λέει?

1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Διχως να ειμαι σιγουρος, νομιζω οτι τα ενσημα για δωρα και αδειες εχουν αλλο κωδικο απο τα κανονικα οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Για δώρα το ξέρω για άδειες δεν ξέρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...