Chazzy Chaz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας, θελω να ρωτησω κατι. Οι συγγενεις μου απο τον Καναδα θελουν να μου στειλουν για τα χριστουγεννα το iphone xs ππυ λανει 1200 δολαρια δηλαδη γυρω στα 800 ευρω ειναι η αναλογια. Μπορουν να μου το στειλουν χωρις να ερασει τελωνειο?
Ola150 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Chazzy Chaz είπε Γεια σας, θελω να ρωτησω κατι. Οι συγγενεις μου απο τον Καναδα θελουν να μου στειλουν για τα χριστουγεννα το iphone xs ππυ λανει 1200 δολαρια δηλαδη γυρω στα 800 ευρω ειναι η αναλογια. Μπορουν να μου το στειλουν χωρις να ερασει τελωνειο? Αν έρθουν αυτοί εδώ ή πας εσύ εκεί, ή αν κάποιος συγγενείς είναι ναυτικός και πάει εκεί και έρθει, ναι, ειδάλλως όχι.
Chazzy Chaz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχως δεν γινεται τιποτα τετοιο μονο να μου το στειλουν γινεται Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Chazzy Chaz
isay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Είτε θα το στειλεις χωρίς κουτί, σε απλό φακελο με φυσαλίδες και ψευδή στοιχεία περιεχομένου και αξιας/ασφάλισης ή να στο φέρει κάποιος ή θα σε δαγκώσει καλα το τελωνειο. Κάτι αλλο δεν μπορεις να κάνεις. Στην πρώτη περιπτωση παιρνεις ρισκο να χαθεί/σπάσει και αν το σταματήσουν και ανοιξουν στο τελωνειο (αυτες τις πιθανοτητες μειώνεις με το χυμα και μικρο αμπαλαζ) θα σε δαγκώσουν ετσι κι αλλιως.
Chazzy Chaz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Πω πω καταλαβα ρε παιδια δηλαδη αν πχ το iphone ηταν δικο μου και οταν πηγα καναδα το ξεχνουσα τι φαση; δεν θα μπορουσαν να μου το στειλουν οι δικου μου απο εκει;
isay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Chazzy Chaz είπε Πω πω καταλαβα ρε παιδια δηλαδη αν πχ το iphone ηταν δικο μου και οταν πηγα καναδα το ξεχνουσα τι φαση; δεν θα μπορουσαν να μου το στειλουν οι δικου μου απο εκει; Αυτο ειναι αλλη περιπτωση και εκει προσκομίζεις αποδειξεις οτι ειναι δικο σου, οτι εχει αγοραστει απο Ελλαδα, οτι ταξιδεψες τοτε στον Καναδα, κλπ κλπ Για την ευρωπαική νομοθεσια δεν υπάρχει η έννοια δώρο. Οτιδηποτε μπαινει στην ΕΕ, πληρώνει φπα/δασμους.
Chazzy Chaz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Καταλαβα.... πππφφφφ και αν το πιασουν στο τελωνειο βρε παιδια ποσο παραπανω θα παει;
christakos07 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 24% ΦΠΑ επι της αρχικής τιμής + Δασμούς
isay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Chazzy Chaz είπε Καταλαβα.... πππφφφφ και αν το πιασουν στο τελωνειο βρε παιδια ποσο παραπανω θα παει; Δε σε συμφέρει ...-> https://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409
Getta Robo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξερω κατα ποσο εχει αρχισει να εφαρμοζεται η συμβαση της CETA και στην Ελλαδα. Επισημως σε καποιες χωρες της ΕΕ ξεκινησε απο την 21η Σεπτεμβριου 2018. https://ec.europa.eu/greece/news/20172009_eu_canada_el Εχω ρωτησει στα παραπανω θεματα αν ειχε καποιος ζητημα με Καναδα, αλλα δεν βρηκα καποιον. Δοκιμασε να σου στειλουν κατι μικροτερης αξιας και δοκιμαζεις επειτα για το iphone. Στη χειροτερη το επιστρεφεις στους δικους σου και ψαχνετε αλλο τροπο αποστολης.
Chazzy Chaz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Ok! Ευχαριστω! Θα κοιταξω τι μπορω να κανω
Chazzy Chaz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο μπορω να το κανω και εγω? Να βαλω δηλαδη διευθυνση χωρας ΕΕ? και αξια μιας διακοσμιτικης πετρας ενυδρειου πχ? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Chazzy Chaz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα