zoranb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιά συσκευή Garlic Crusher χρησιμοποιείτε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από zoranb
jakegate7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Κανεις αναλογη δουλεια με εναν μικρο τριφτη.
Comic maniak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, mylo είπε Μαχαίρι και το ψηλοκοβεις.... Αλλιώς γουδί Perfectly said 10/10 😂😂 .
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού δοκίμασα 2-3 που δεν έκαναν (και έναν από τον βασιλόπουλο που φαινόταν ωραίος αλλά ήταν πλαστικός και έσπασε από την 2η χρήση) πήρα έναν μεταλλικό από το ΙΚΕΑ (τον πιο ακριβό από τους δύο που έχει) και είναι πολύ δυνατός. Πατάω εκεί σκελίδες σκόρδο την μία πίσω από την άλλη, γερή χρήση και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει και πολύ καλό σχεδιασμό για να καθαρίζει εύκολα. Το μόνο κακό είναι ότι η πλάκα που το πατάει από πάνω, έχει σχετικά μεγάλο διάκενο από το πλαινό τοίχωμα και όταν πρεσάρεις ξερνάει λίγο σκόρδο από το πλάι αντί να το κατευθύνει όλο προς τα κάτω. Αλλά υποθέτω δεν μπορείς να τα έχεις πάντα όλα. Γενικά όμως ήταν καλή αγορά. Τώρα συμβουλές του στυλ να το ψιλοκόβεις με το μαχαίρι κλπ μου φαίνονται δύσχρηστες, δεν παίζει να γίνει ίδια δουλειά και θα σου σπάσουν και τα νεύρα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από cthulhucarbide 1
Whargoul Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Καμιά φωτό έχεις; google + Ικεα + σκόρδος = https://www.ikea.gr/eidi-kouzinas/ergaleia-kouzinas/koncis-pressa-skordoy-2215/00089163/ ή https://www.ikea.gr/eidi-kouzinas/ergaleia-kouzinas/ikea-365-pressa-skordoy-13142/20152158/ Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Whargoul 1
zoranb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο. #cthulhucarbide εσύ ποιό από τα δύο έχεις κ λες πως έχει αυτό το θεματάκι με το "πλαϊνό ξέρασμα";
ELTASSOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δηλωνω μαγειρικα ασχετος αλλα στην τιβι εχω δει σεφ να λυωνουν το σκορδο με την πλατεια πλευρα της λαμας μαχαιριου...τσακ , του δινουν μια μπουνια και το σκορδο απο κατω γινεται πολτος....παειιιιι. Προσοχη η μπουνια στην πλατεια πλευρα οχι στην κοψη....μην εχουμε αιματα.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, zoranb είπε Το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο. #cthulhucarbide εσύ ποιό από τα δύο έχεις κ λες πως έχει αυτό το θεματάκι με το "πλαϊνό ξέρασμα"; Το δεξί που έβαλε ο whargoul. με τις μαύρες λαβές. Το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ωχ τώρα θα ανοίξει topic ο zoranb και θα ψάχνει να κατασκευάσει garlic crusher με ηλεκτροκίνητο σύστημα.
γροσερισοπ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 το πρώτο το χω εγώ ειναι άψογο και δεν ξερναει σορδο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα