Προς το περιεχόμενο

Garlic Crusher


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιά συσκευή Garlic Crusher χρησιμοποιείτε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού δοκίμασα 2-3 που δεν έκαναν (και έναν από τον βασιλόπουλο που φαινόταν ωραίος αλλά ήταν πλαστικός και έσπασε από την 2η χρήση) πήρα έναν μεταλλικό από το ΙΚΕΑ (τον πιο ακριβό από τους δύο που έχει) και είναι πολύ δυνατός.

Πατάω εκεί σκελίδες σκόρδο την μία πίσω από την άλλη, γερή χρήση και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει και πολύ καλό σχεδιασμό για να καθαρίζει εύκολα.

Το μόνο κακό είναι ότι η πλάκα που το πατάει από πάνω, έχει σχετικά μεγάλο διάκενο από το πλαινό τοίχωμα και όταν πρεσάρεις ξερνάει λίγο σκόρδο από το πλάι αντί να το κατευθύνει όλο προς τα κάτω. Αλλά υποθέτω δεν μπορείς να τα έχεις πάντα όλα.

Γενικά όμως ήταν καλή αγορά.

 

Τώρα συμβουλές του στυλ να το ψιλοκόβεις με το μαχαίρι κλπ μου φαίνονται δύσχρηστες, δεν παίζει να γίνει ίδια δουλειά και θα σου σπάσουν και τα νεύρα

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο.

#cthulhucarbide εσύ ποιό από τα δύο έχεις κ λες πως έχει αυτό το θεματάκι με το "πλαϊνό ξέρασμα";

Δημοσ.

Δηλωνω μαγειρικα ασχετος αλλα στην τιβι εχω δει σεφ να λυωνουν το σκορδο με την πλατεια πλευρα της λαμας μαχαιριου...τσακ , του δινουν μια μπουνια και το σκορδο απο κατω γινεται πολτος....παειιιιι. Προσοχη η μπουνια στην πλατεια πλευρα οχι στην κοψη....μην εχουμε αιματα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο.

#cthulhucarbide εσύ ποιό από τα δύο έχεις κ λες πως έχει αυτό το θεματάκι με το "πλαϊνό ξέρασμα";

Το δεξί που έβαλε ο whargoul. με τις μαύρες λαβές. Το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...