Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Υπαρχει κατι με καλη εμβελεια ? Εχω ενα αντιγραφο αλλα πιανει στα 3-4 μετρα μακρυα.Ειναι σπαστικο για τους πισω να περιμενουν να ανοιξει η ποτρα.
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μήπως αν έκανες επέκταση την κεραία ; Τι μοντέλο είναι ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει ξεθωριάσει πια και δεν φαίνεται. Ο μηχανισμός είναι της Αναφορά σε κείμενο standoor http://www.standoor.gr/home . Πιάνει πιο καλά από το original πάντως. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
talibanakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ειναι σπαστικο για τους πισω να περιμενουν να ανοιξει η ποτρα. Μ'αρεσει που το βλεπεις ετσι,ελπιζω να μην το λες απλα ετσι..
agamoi-thytai Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Έχει ξεθωριάσει πια και δεν φαίνεται. Ο μηχανισμός είναι της http://www.standoor.gr/home . Πιάνει πιο καλά από το original πάντως. Ρώτησε στους ίδιους καλύτερα. Εγώ πρώτα θα έβαζα εμα μεγαλύτερο καλώδιο να επεκτείνω την κεραία. Μετά αλλαγή δεκτή και πομπού αλλα δεν ξερω αν συμφέρει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, talibanakos είπε Μ'αρεσει που το βλεπεις ετσι,ελπιζω να μην το λες απλα ετσι.. Οχι βεβαια ....Θα ηθελα να πατω να ανοιξει η γκαραζοπορτα πιο πισω οταν φτανω ωστε να εχει προλαβει να ανοιξει οταν μπαινω στη θεση σταθμευσης.Και υπαρχει αυτη η δυνατοτητα . 1
AristidisZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Κι αν το πατήσεις εσύ 30 μέτρα πιο πίσω (χωρίς να βλέπεις φυσικά) και εκείνη τη στιγμή βγαίνει κάποιος άλλος τι γίνεται ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Η θεση παρακαρισματος ειναι μονο μια και ειναι δικια μου.Ειναι υμιυπαιθριο γκαραζ που ξεκιναει λιγο μεσα απο το πεζοδρομιο προς τον ακαλυπτο χωρο της τριωροφης οικοδομης 4 διμερισματων..
christopher0016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Κι αν το πατήσεις εσύ 30 μέτρα πιο πίσω (χωρίς να βλέπεις φυσικά) και εκείνη τη στιγμή βγαίνει κάποιος άλλος τι γίνεται ; αυτό σκέφτηκα και εγώ, για λογούς ασφάλειας δεν θα πρέπει να έχουν μεγάλη εμβελια αυτα τα τηλεχειριστηρια .για αμα δεν βλέπεις την ώρα που ανοιγοκλεινει η πόρτα , αργα η γρηγορα καποιος θα τρυπωσει
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε αυτό σκέφτηκα και εγώ, για λογούς ασφάλειας δεν θα πρέπει να έχουν μεγάλη εμβελια αυτα τα τηλεχειριστηρια .για αμα δεν βλέπεις την ώρα που ανοιγοκλεινει η πόρτα , αργα η γρηγορα καποιος θα τρυπωσει Αν διαβασεις οτι εγραψα πιο πανω δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα