skoudinio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα παιδια.. ψαχνω να αγορασω γωνιακο καναπε. διαστασεις 2.70 η 2.80 επι 2 μετρα. θα με βολευε να ειναι πολυμετρικος(δηλαδη να αλλαζει η γωνια του). θελω υφασμα αλεκιαστο και αδιαβρωχο. ψαχνω κατι καλο οχι οικονομικο. εχει αγορασει κανενα μελος προσφατα? μπελας ειναι. εβλεπα και για συνθετο ειμαι αναμεσα σε μελαμινη και κατι πιο καλο. εδω ποια η γνωμη σας.? ευχαριστω πολυ...
momotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, skoudinio είπε για συνθετο ειμαι αναμεσα σε μελαμινη και κατι πιο καλο. εδω ποια η γνωμη σας.? Πρόσφατα αγόρασα μία σύνθεση,δρύς. 3-4 φορές ακριβότερες απο αυτές της μελαμίνης που είχε αλλα τα σχέδια σχεδόν στην πλειοψηφία των καταστημάτων ήταν μάπα. Δοκίμασα μερικές εκθέσεις επίπλων πρόσφατα που έγιναν στην Αττική,πλήρης απογοήτευση στα εκθέματα. Τώρα είμαι στην έρευνα αγοράς για καναπέ.Ψάχνω σε δερμάτινο λευκό,οπότε οι επιλογές λιγοστεύουν αν έχεις ιδιαίτερες προτιμήσεις. Κάνε μία βόλτα πέριξ της βουλιαγμένης/ηλιουπόλεως στο ύψος λχ Δάφνης και θα βρείς αρκετά καλά μαγαζιά με έπιπλα. Επίσης στην παραλιακή στο ύψος Π.Φαλήρου γκουγκλαρε ιστοσελίδες καταστημάτων,θα δείς και εκεί καλά μαγαζιά. Να ξέρεις επίσης οτι αν έχεις κασέρι κόβεις άνετα ενα 10% τουλάχιστον,απο αρχικές τιμές,με μειωμένη απόδειξη.Σε μένα ήταν 18%. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από momotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα