Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα διέρρευσαν, από την ίδια ιστοσελίδα που δημοσίευσε πρώτη και τις φωτογραφίες του Google Pixel 3 XL αλλά και hands-on video αρκετό καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του.

Από τις φωτογραφίες είναι φανερό ότι η συσκευή είναι κατασκευασμένη κατά πάσα πιθανότητα από «polycarbonate» υλικό με ένα πλήκτρο σε χρώμα «neon» και εμφανισιακά μοιάζει με το Pixel 2.

Διαθέτει «μονή» κύρια κάμερα που συνοδεύεται από flash (κάτι που είναι βεβαίως φυσιολογικό λαμβάνοντας υπόψη των εξοπλισμό των ναυαρχίδων) καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Επίσης διαθέτει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

Η νέα, mid-range συσκευή της Google φαίνεται να βρέθηκε στις λίστες του Geekbench (επιβεβαιώνοντας το κωδικό όνομα Sargo που είχε διαρρεύσει) με αποτέλεσμα να έχουμε μία ιδέα για τα χαρακτηριστικά της. Έτσι, μαθαίνουμε ότι βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 670 SoC (με γραφικά Adreno 615) και πως διαθέτει 4GB RAM kai 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα είναι 12 Megapixels. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2915mAh. Η οθόνη είναι τύπου IPS LCD με διαγώνιο 5,56 ιντσών και ανάλυση 2220 x 1080 pixels.

111.jpg.3ed5139356474bd4fd081812496060c2.jpg

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μιας που θα κανουν τρελες πωλήσεις με τα μεγαλα μοντελα,βγαζουν και μικρα για να καλυψουν και τους οχι τοσο ματσωμενους youtubers...!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Good news, θα περιμένω τον Σι Ι Οου μας @ο Εντερπρενερ να το φέρει και ενδεχομένως να το παραλάβω από εκείνον. 

Τιμή μου :)

Επεξ/σία από xaratsi
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, xaratsi είπε

Good news, θα περιμένω τον Σι Ι Οου μας @ο Εντερπρενερ να το φέρει και ενδεχομένως να το παραλάβω από εκείνον. 

Τιμή μου :)

Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Το σωστό μάρκετινγκ όμως είναι να δώσω πρώτα τα πίξελ 2 εξ ελ που έχω και μετά να πάμε στα επόμενα μοντέλα της γκουκγλ. 😎

Επεξ/σία από ο Εντερπρενερ
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μ αρέσει που αναρωτιούνται κάποιοι γιατί η Huawei είναι δεύτερη μετά τη samsung και μετά ακολουθεί η xiaomi.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 9
Δημοσ.

Αν βάλει και καμερα pixel 2 τοτε ισως να αξιζει την θεωρητικα τσιμπημενη τιμη με την οποια θα κυκλοφορησει. Αλλιως θα προκειται για μια αρκετά ακριβή mid range συσκευή.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Σε αυτή την κατηγορία τιμής, το Oneplus κάνει πάρτι, θα πρέπει να πέσει σε επίπεδο pocophone, για να έχει τύχη.

Στα 300-350 παίζει μπάλα μόνο του το poco με top specs και χρήση Gcam από pixel 3. Προσπαθεί απλά να χτυπήσει τα android one. Κατά τη γνώμη μου η google δεν έχει ιδέα τι κάνει.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...