Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε χρονο παρακολουθω το εθιμο 2 χρονια τωρα που εχει ερθει, περσι προπερσι ps4 σκετη κονσολα 199E...φετος αν δεν το κανουν θα ειναι απλα για γελια...

• Like 1
Δημοσ.

Και θα έχουμε black η επόμενη εβδομάδα για όσους δεν πρόλαβαν ;) Γιατί γουστάρουν τα μαγαζιά να μπαίνουν μέσα με τις σουπερ τιμές που βάζουν...

• Like 1
Δημοσ.

Δήθεν προσφορές στη πλειοψηφία τους αλλά όχι μόνο εδώ και στο amazon.uk είδα μία περίπτωση δήθεν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xaratsi είπε

Ομορφιές...

bf.jpg

Εγώ πάντως δεν κοιτάζω τις δήθεν φουσκωμένες αρχικές τιμές ούτε το ποσοστό έκπτωσης…

Κοιτάζω το τι θέλω να αγοράσω και πόσο το δίνει…

Δεν πα να λέει 800% έκπτωση… αν δεν μου κάνει ή είναι εκτός μπατζετ δεν το παίρνω…

Το μόνο που έχει ουσιαστική αξία από τον πίνακα, είναι ότι πριν τις «εκπτώσεις» έδιναν πιο φτηνά τα κινητά… εκεί είναι καθαρή κοροϊδία!

ffff.jpg

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος αγοραζει απο Πλαισιο Mediamarket Κοτσωβολο ?

Τα βλακ Φραιντει τους ειναι οι τιμες του  σκρουτζ ολη τη χρονια 

Για ξεκαρφωμα να βαλουν και 10 iphone 4 και samsung s6 απο την εποχη του Νωε

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ποιος αγοραζει απο Πλαισιο Mediamarket Κοτσωβολο ?

Τα βλακ Φραιντει τους ειναι οι τιμες του  σκρουτζ ολη τη χρονια 

Για ξεκαρφωμα να βαλουν και 10 iphone 4 και samsung s6 απο την εποχη του Νωε

οταν λες ποιος, αναρωτιεσαι ή κανεις οτι δεν ξερεις ;

διοτι εχθες ειχε τοσο μεγαλη κινηση σε ολα αυτα τα μαγαζια & τοσα πολλα προβατα φορτωμενα που απο περσι ιδια εποχη δεν απορω για τιποτα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, mclein said:

οταν λες ποιος, αναρωτιεσαι ή κανεις οτι δεν ξερεις ;

διοτι εχθες ειχε τοσο μεγαλη κινηση σε ολα αυτα τα μαγαζια & τοσα πολλα προβατα φορτωμενα που απο περσι ιδια εποχη δεν απορω για τιποτα.

Απορια μου ειναι παντως, η γενικη γραμματεια του καταναλωτη και λοιποι φορεις, υφιστανται μονο για διακοσμητικους λογους; Μετα βιας επιπληξη σε οσους κολοσους παρανομουν και τιποτα αλλο δεν κανουν.

Παρεπιπτωντος, χθες ακουσα πως υπηρχε ενταση εξω απο το public στο κεντρο. Και ολα αυτα για να παρουν τις ψευτοπροσφορες οι μαζανθρωποι. Τι να πεις.

• Like 1
Δημοσ.

Είχε κάποιες καλές προσφορές, αρκεί να γνωρίζεις τι θέλεις. Αν δεν γνωρίζεις τι θέλεις και απλά αγοράζεις ότι γράφει πάνω "έκπτωση", δεν έχει νόημα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

νταξει καποιες προσφορες καλες επαιξαν αλλα λιγες... Θελει καλη προετοιμασια και ψαξιμο. αν πας χωρις ερευνα αγορας να παρεις κατι κατα 98% εφαγες φολα...

Δημοσ.

το εχω ξαναπει αλλα μιας και αφορα το θεμα, θα το πω και εδω,

στην Ελλαδα δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει black friday και πως λειτουργει στο εξωτερικο.

Για τους ελληνες εμπορους ειναι μια καλη promotion ημερα και τελος.

Βαζουν δηθεν προσφορες η καποιες προσφορες με ελαχιστη εκπτωση μηπως τσιμπισει κανεις ασχετος.

Καμια σχεση με τον υπολοιπο κοσμο, οπου σε καποιες χωρες, βλεπεις τρελες προσφορες που βγαζουν ματι.

Περυσι τετοιο καιρο στο αντιστοιχο black friday, κτυπησα ενα δερματινο scott σε απιστευτη ποιοτητα,

απο 400 ευρω στα 120 μαζι με τα μεταφορικα.

Θα το εκανε ποτε αυτο ελληνας εμπορος?

θα πουλαγε μια οθονη κανονικη τιμη 200 ευρω στα 100 ευρω?

σου λεει κοροιδο ειμαι? ας την ανεβασω λιγο και μετα τις κοπαναω μια 50% εκπτωση, βαφω και την βιτρινα μαυρη

νατο το black friday....

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, tornado said:

το εχω ξαναπει αλλα μιας και αφορα το θεμα, θα το πω και εδω,

στην Ελλαδα δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει black friday και πως λειτουργει στο εξωτερικο.

Για τους ελληνες εμπορους ειναι μια καλη promotion ημερα και τελος.

Βαζουν δηθεν προσφορες η καποιες προσφορες με ελαχιστη εκπτωση μηπως τσιμπισει κανεις ασχετος.

Καμια σχεση με τον υπολοιπο κοσμο, οπου σε καποιες χωρες, βλεπεις τρελες προσφορες που βγαζουν ματι.

Περυσι τετοιο καιρο στο αντιστοιχο black friday, κτυπησα ενα δερματινο scott σε απιστευτη ποιοτητα,

απο 400 ευρω στα 120 μαζι με τα μεταφορικα.

Θα το εκανε ποτε αυτο ελληνας εμπορος?

θα πουλαγε μια οθονη κανονικη τιμη 200 ευρω στα 100 ευρω?

σου λεει κοροιδο ειμαι? ας την ανεβασω λιγο και μετα τις κοπαναω μια 50% εκπτωση, βαφω και την βιτρινα μαυρη

νατο το black friday....

Καταλαβαινω γιατι μερικοι παραπονιεστε που δεν παιζουν τιμες χωμα. Καλο θα ητανε να ητανε έτσι δεν λεω, αλλά εστω και ετσι οπως ειναι τωρα απο κει που τον νοεμβρη δεν ειχαμε τιποτα απο άποψη προσφορων, ξαφνικα ήρθε αυτο που το λεμε Black Friday(ας το πουνε οπως θελουν) και τουλαχιστον  καποιοι οντως ψωνιζουν φτηνοτερα καποια πραγματα που θελουν. Θελει προετοιμασια ομως το πραγμα, αν βγεις ετσι να ψωνησεις σε πιανουν κοροιδο. Αλλα και Γερμανια που κοιταω, σε 2-3 ηλεκτρονικα καταστηματα, δεν παιζει κατι καλυτερο απο δω. Περσυ την ιδια περιοδο ηθελα να παρω μια καρτα γραφικων και οντως δεν επαιξε τιποτα και δεν πηρα. Φετος ηθελα δυο αλλα πραγματα και ημουν τυχερος και εκατσαν σε καλη τιμη. Πρεπει γενικα να εισαι συνειδητοποιημένος καταναλωτης και να μην πέσεις θύμα των "προσφορών"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...