markoliaz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 καθε χρονο παρακολουθω το εθιμο 2 χρονια τωρα που εχει ερθει, περσι προπερσι ps4 σκετη κονσολα 199E...φετος αν δεν το κανουν θα ειναι απλα για γελια... 1
greed Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Και θα έχουμε black η επόμενη εβδομάδα για όσους δεν πρόλαβαν Γιατί γουστάρουν τα μαγαζιά να μπαίνουν μέσα με τις σουπερ τιμές που βάζουν... 1
opera Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δήθεν προσφορές στη πλειοψηφία τους αλλά όχι μόνο εδώ και στο amazon.uk είδα μία περίπτωση δήθεν.
bromiaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xaratsi είπε Ομορφιές... Εγώ πάντως δεν κοιτάζω τις δήθεν φουσκωμένες αρχικές τιμές ούτε το ποσοστό έκπτωσης… Κοιτάζω το τι θέλω να αγοράσω και πόσο το δίνει… Δεν πα να λέει 800% έκπτωση… αν δεν μου κάνει ή είναι εκτός μπατζετ δεν το παίρνω… Το μόνο που έχει ουσιαστική αξία από τον πίνακα, είναι ότι πριν τις «εκπτώσεις» έδιναν πιο φτηνά τα κινητά… εκεί είναι καθαρή κοροϊδία! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από bromiaris
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιος αγοραζει απο Πλαισιο Mediamarket Κοτσωβολο ? Τα βλακ Φραιντει τους ειναι οι τιμες του σκρουτζ ολη τη χρονια Για ξεκαρφωμα να βαλουν και 10 iphone 4 και samsung s6 απο την εποχη του Νωε Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από adi32
mclein Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, adi32 είπε Ποιος αγοραζει απο Πλαισιο Mediamarket Κοτσωβολο ? Τα βλακ Φραιντει τους ειναι οι τιμες του σκρουτζ ολη τη χρονια Για ξεκαρφωμα να βαλουν και 10 iphone 4 και samsung s6 απο την εποχη του Νωε οταν λες ποιος, αναρωτιεσαι ή κανεις οτι δεν ξερεις ; διοτι εχθες ειχε τοσο μεγαλη κινηση σε ολα αυτα τα μαγαζια & τοσα πολλα προβατα φορτωμενα που απο περσι ιδια εποχη δεν απορω για τιποτα. 3 1
Getta Robo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, mclein said: οταν λες ποιος, αναρωτιεσαι ή κανεις οτι δεν ξερεις ; διοτι εχθες ειχε τοσο μεγαλη κινηση σε ολα αυτα τα μαγαζια & τοσα πολλα προβατα φορτωμενα που απο περσι ιδια εποχη δεν απορω για τιποτα. Απορια μου ειναι παντως, η γενικη γραμματεια του καταναλωτη και λοιποι φορεις, υφιστανται μονο για διακοσμητικους λογους; Μετα βιας επιπληξη σε οσους κολοσους παρανομουν και τιποτα αλλο δεν κανουν. Παρεπιπτωντος, χθες ακουσα πως υπηρχε ενταση εξω απο το public στο κεντρο. Και ολα αυτα για να παρουν τις ψευτοπροσφορες οι μαζανθρωποι. Τι να πεις. 1
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Είχε κάποιες καλές προσφορές, αρκεί να γνωρίζεις τι θέλεις. Αν δεν γνωρίζεις τι θέλεις και απλά αγοράζεις ότι γράφει πάνω "έκπτωση", δεν έχει νόημα. 3 1
Diskimpex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρε κοσμε Στη Λάρισα το τερμάτισαν: Black Friday και στο... αρνάκι! https://www.iefimerida.gr/news/460702/sti-larisa-termatisan-black-friday-kai-sto-arnaki Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από Diskimpex
Aggeluska Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 νταξει καποιες προσφορες καλες επαιξαν αλλα λιγες... Θελει καλη προετοιμασια και ψαξιμο. αν πας χωρις ερευνα αγορας να παρεις κατι κατα 98% εφαγες φολα...
tornado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 το εχω ξαναπει αλλα μιας και αφορα το θεμα, θα το πω και εδω, στην Ελλαδα δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει black friday και πως λειτουργει στο εξωτερικο. Για τους ελληνες εμπορους ειναι μια καλη promotion ημερα και τελος. Βαζουν δηθεν προσφορες η καποιες προσφορες με ελαχιστη εκπτωση μηπως τσιμπισει κανεις ασχετος. Καμια σχεση με τον υπολοιπο κοσμο, οπου σε καποιες χωρες, βλεπεις τρελες προσφορες που βγαζουν ματι. Περυσι τετοιο καιρο στο αντιστοιχο black friday, κτυπησα ενα δερματινο scott σε απιστευτη ποιοτητα, απο 400 ευρω στα 120 μαζι με τα μεταφορικα. Θα το εκανε ποτε αυτο ελληνας εμπορος? θα πουλαγε μια οθονη κανονικη τιμη 200 ευρω στα 100 ευρω? σου λεει κοροιδο ειμαι? ας την ανεβασω λιγο και μετα τις κοπαναω μια 50% εκπτωση, βαφω και την βιτρινα μαυρη νατο το black friday.... 1
Aggeluska Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 6 hours ago, tornado said: το εχω ξαναπει αλλα μιας και αφορα το θεμα, θα το πω και εδω, στην Ελλαδα δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει black friday και πως λειτουργει στο εξωτερικο. Για τους ελληνες εμπορους ειναι μια καλη promotion ημερα και τελος. Βαζουν δηθεν προσφορες η καποιες προσφορες με ελαχιστη εκπτωση μηπως τσιμπισει κανεις ασχετος. Καμια σχεση με τον υπολοιπο κοσμο, οπου σε καποιες χωρες, βλεπεις τρελες προσφορες που βγαζουν ματι. Περυσι τετοιο καιρο στο αντιστοιχο black friday, κτυπησα ενα δερματινο scott σε απιστευτη ποιοτητα, απο 400 ευρω στα 120 μαζι με τα μεταφορικα. Θα το εκανε ποτε αυτο ελληνας εμπορος? θα πουλαγε μια οθονη κανονικη τιμη 200 ευρω στα 100 ευρω? σου λεει κοροιδο ειμαι? ας την ανεβασω λιγο και μετα τις κοπαναω μια 50% εκπτωση, βαφω και την βιτρινα μαυρη νατο το black friday.... Καταλαβαινω γιατι μερικοι παραπονιεστε που δεν παιζουν τιμες χωμα. Καλο θα ητανε να ητανε έτσι δεν λεω, αλλά εστω και ετσι οπως ειναι τωρα απο κει που τον νοεμβρη δεν ειχαμε τιποτα απο άποψη προσφορων, ξαφνικα ήρθε αυτο που το λεμε Black Friday(ας το πουνε οπως θελουν) και τουλαχιστον καποιοι οντως ψωνιζουν φτηνοτερα καποια πραγματα που θελουν. Θελει προετοιμασια ομως το πραγμα, αν βγεις ετσι να ψωνησεις σε πιανουν κοροιδο. Αλλα και Γερμανια που κοιταω, σε 2-3 ηλεκτρονικα καταστηματα, δεν παιζει κατι καλυτερο απο δω. Περσυ την ιδια περιοδο ηθελα να παρω μια καρτα γραφικων και οντως δεν επαιξε τιποτα και δεν πηρα. Φετος ηθελα δυο αλλα πραγματα και ημουν τυχερος και εκατσαν σε καλη τιμη. Πρεπει γενικα να εισαι συνειδητοποιημένος καταναλωτης και να μην πέσεις θύμα των "προσφορών"
Προτεινόμενες αναρτήσεις