di maria kun Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 πολυ μετρια και φετος τα πραματα,εγω μονο βγαζω το καπελο στον τζερμαν για την μαγκια εστω με την τραπεζα οι υπολοιποι κατα 98%σσκουπιδια
Diskimpex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στα σουπερ μαρκετ μια απο τα ιδια http://www.fimes.gr/2018/11/basilopoulos-black-friday-kataggelia/
sexymwro7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Γιατι παραπονιεστε μερικοι για το Black Friday στην Ελλαδα? Καταρχας αν θελετε πραγματικο Black Friday, δε σας σταματαει καποιος να πατε Αμερικη (ή οποια αλλη χωρα νομιζετε) να το χαρειτε ρε παιδια. Επειτα, επειδη ο Μπαμπης απο την Κωλοπετινιτσα θελει το ps4 με δωρο 4 παιχνιδια, 2ο controller και 12μηνη συνδρομη ps plus με 49 ευρω, δε σημαινει οτι η Sony θα το βαλει τοσο...Εταιρειες ειναι, το κερδος επιζητουν. Μετα, παραπονιεστε που οι μεγαλες αλυσιδες τολμουν να εχουν ιδιες τιμες με τα skroutzομαγαζα...Συγγνωμη, αλλα εγω ειμαι απο επαρχια και θα με βολευε αφανταστα αν το Public, ο Κωτσοβολος και το Πλαισιο που εχω διπλα μου και μπορω να παω οτι ωρα θελω ειχε το ιδιο προιον στην ιδια τιμη με ενα skroutzομαγαζο με βαση την Αθηνα, που το παραγγελνεις σημερα και αν σου κατσει περιοδος αιχμης, σουκου, γιορτες κλπ το περιμενεις μερες. Τελος αν αγοραζετε πραγματα οπως η μανα μου (δηλαδη μπαινει σε ενα μαγαζι με ρουχα και λεει "αυτο ποσο εκπτωση εχει?" αντι να πει "αυτο ποσο κανει?" και να κρινει την τιμη και οχι το ποσοστο εκπτωσης, που μαλλον θα ειναι παραπλανητικο) τοτε προφανως θα σας πιασουν τον πισινο...Επομενως μην κρινετε απο το ονομα "Black Friday" και απο το ποσοστο εκπτωσης και μην εχετε παραλογες απαιτησεις. Σας λειπει κατι? Το χρειαζεστε? Ειναι καλη η τιμη του τωρα? Παρτε το αμα ειναι. Δε σας εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο και δε σας αναγκασε για τιποτα. TL;DR: Μην γκρινιαζετε και μην ειστε μιζεροι, καντε τις αγορες που θεωρειτε εσεις εξυπνες και αφηστε τους αλλους. 1
tornado Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, sexymwro7 είπε Επειτα, επειδη ο Μπαμπης απο την Κωλοπετινιτσα θελει το ps4 με δωρο 4 παιχνιδια, 2ο controller και 12μηνη συνδρομη ps plus με 49 ευρω, δε σημαινει οτι η Sony θα το βαλει τοσο...Εταιρειες ειναι, το κερδος επιζητουν. τα ανωθεν ισχυουν και για το Μπαμπη απο το Λονδινο? για τον κιτσο απο την Νεα Υορκη? Επισης μπερδευεις ασχετα πραγματα, αλλο ο Κωτσοβολος, αλλο η Sony, αλλο το public, αλλο η LG και παει λεγοντας.... Οι πρωτοι δινουν στανταρ τιμες (εκτος τις προωθητικες ενεργειες) οι δευτεροι κανουν τις εκπτωσεις. Καμια μιζερια, το να σχολιαζεις ομως την συμπεριφορα των ελληνικων αλυσιδων σε σχεση με του εξωτερικου, δεν βλεπω να ειναι ουτε κακο ουτε μιζερο.
kon1to Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, tornado είπε Επισης μπερδευεις ασχετα πραγματα, αλλο ο Κωτσοβολος, αλλο η Sony, αλλο το public, αλλο η LG και παει λεγοντας.... Οι πρωτοι δινουν στανταρ τιμες (εκτος τις προωθητικες ενεργειες) οι δευτεροι κανουν τις εκπτωσεις. Καμια μιζερια, το να σχολιαζεις ομως την συμπεριφορα των ελληνικων αλυσιδων σε σχεση με του εξωτερικου, δεν βλεπω να ειναι ουτε κακο ουτε μιζερο. Μα και η Black Friday προωθητική ενέργεια είναι... οι τιμές "έρχονται" από τη Sony, την LG και πάει λέγοντας, μιας και αποτελούν ειδικές παραγγελίες... γιαυτο εξάλλου οι τιμές των μεγάλων αλυσίδων είναι πάνω-κάτω ίδιες...
tornado Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, kon1to είπε Μα και η Black Friday προωθητική ενέργεια είναι... οι τιμές "έρχονται" από τη Sony, την LG και πάει λέγοντας, μιας και αποτελούν ειδικές παραγγελίες... γιαυτο εξάλλου οι τιμές των μεγάλων αλυσίδων είναι πάνω-κάτω ίδιες... Όταν βλέπειςPlayStation από πχ 400 ευρώ σε κατάστημα του εξωτερικού 200 ευρώ σε black Friday ενώ στην Ελλάδα ρίχνουντην τιμή 40-50 ευρώ αυτή η διαφορά δεν σου λέει κάτι?
Diskimpex Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δεν μπορεις να ξερεις τι συμφωνουν οι εταιριες με τους εμπορους
kon1to Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/12/2018 στις 2:39 ΜΜ, tornado είπε Όταν βλέπειςPlayStation από πχ 400 ευρώ σε κατάστημα του εξωτερικού 200 ευρώ σε black Friday ενώ στην Ελλάδα ρίχνουν την τιμή 40-50 ευρώ αυτή η διαφορά δεν σου λέει κάτι? προσωπικά δεν μου λέει κάτι... δεν έχω υπάρξει σε Black Friday του εξωτερικού, αλλά απ' όσα διάβασα φέτος, σε όλες τις χώρες -πλην Αμερικής προφανώς- όλοι διαμαρτύρονται για τις μη-εκπτώσεις... εγώ αυτό που σου λέω απλά είναι, αν πχ το Πλαισιο αγοράζει τα Playstation 400€ και τα πουλαει 450€, δεν μπορει ξαφνικά να τα πουλήσει 200 επειδη ειναι Black Friday... Θα πρέπει να κάνει συμφωνία/νέα παραγγελία και να τα αγοράσει 150€ (λέμε τώρα)
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Αφού πουλάει με ανύπαρκτο service και στα 500 γιατί να το κάνουν αυτό ; 1
tornado Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kon1to είπε προσωπικά δεν μου λέει κάτι... δεν έχω υπάρξει σε Black Friday του εξωτερικού, αλλά απ' όσα διάβασα φέτος, σε όλες τις χώρες -πλην Αμερικής προφανώς- όλοι διαμαρτύρονται για τις μη-εκπτώσεις... μιλαμε για διαφορετικο πραγμα, να ασχοληθω με black friday και να στηθω εξω απο τα μαγαζια? αν εισαι πιτσιρικας εχει και λιγο πλακα, αν εισαι μετα απο καμποσα -αντα το κανεις αυτο? δεν νομιζω ε? Οταν μιλαμε για black friday εγω αναφερομαι αποκλειστικα σε προωθητικες κινησεις ιντερνετικων μαγαζιων και ιδιως αυτες του amazon. Εχουν σκασει και προσφορες 80%! εσυ αμα βρεις κατι ενδιαφερον μειον 70-80% δεν θα το αγορασεις + βεβαια τα οποια ταχυδρομικα? Τωρα αν εγω θελω σωνει και καλα ενα μηχανημα μειον 80%? οχι δεν απαιτω κατι τετοιο, αν και εφοσον ομως το βρω το κτυπαω χωρις δευτερη σκεψη. Πες μου τωρα εσυ, πως υπαρχουν τετοιες εκπτωσεις του τυπου 70-80%....
Προτεινόμενες αναρτήσεις