GoDRiC- Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα αντιμετωπίζω για 2η φορά αυτό το πρόβλημα και θα ξενερώσω αν μου το ξανακλείσουν, μπορώ να το προλάβω κάπως; Είχα σβήσει το παλιό μου profile και είχα κάνει καινούργιο και μετά το facebook μου το έκλεισε και ήθελε να βγάλω φωτογραφία για να γίνει ταυτοποίηση και μετά απο κάτι μέρες μου έκλεισε το καινούργιο.. Τα'χασα εγώ δεν κατάλαβα γιατί, έκανα πάλι new και το χρησιμοποιώ τώρα κανα μήνα και ξαφνικά σήμερα πήγα να μπω και πάλι τα ίδια μου ζήτησε να βγάλω φωτογραφία και δε μπορώ να ξαναμπω μέχρι να γίνει επαλήθευση αλλά φοβάμαι ότι πάλι θα το κλείσουν γιατί στο profile είχα μόνο 1 φώτο profile με γυαλλιά και εγώ τους έστειλα κανονική selfie στην ταυτοποίηση, και κουρέυτηκα κιόλας και μπορεί να νομίζουν ότι δεν είμαι εγώ, έλεος... Μπορώ να επικοινωνήσω με το facebook ή να κάνω κάτι από το να περιμένω; Σας έχει ξανατύχει;
Sakisss!!! Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μηπως spammαρεις? με τον λογαριασμό σου. Βάλε το κινητό σου την άλλη φορά.
Aggeluska Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Λογικά κάποιος/κάποια σε κάνει report και για αυτό τον λόγο το φβ ζητάει ταυτοποίηση
Oscar_Mike Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Aggeluska είπε Λογικά κάποιος/κάποια σε κάνει report και για αυτό τον λόγο το φβ ζητάει ταυτοποίηση αυτό εδώ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μάλλον θα σου έκανε κάποιος report, κάποιος ή και κάποια που έχει απωθημένα μαζί σου. Έχω λογαριασμό από το 2009 χωρίς καμιά φωτογραφία και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Με τόσα δισεκατομμύρια λογαριασμούς που υπάρχουν, μόνο με report θα κίνησαν διαδικασία.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Μάλλον θα σου έκανε κάποιος report, κάποιος ή και κάποια που έχει απωθημένα μαζί σου. Έχω λογαριασμό από το 2009 χωρίς καμιά φωτογραφία και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Με τόσα δισεκατομμύρια λογαριασμούς που υπάρχουν, μόνο με report θα κίνησαν διαδικασία. έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο φτάχνεις προφίλ πλεον εδώ και μερικά χρόνια, χωρίς φωτο προφιλ η με φωτο απο κάτι ακυρο δεν σου δημιουργεί λογαριασμό.
Kostasspil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 8 hours ago, Xristaras12 said: έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο φτάχνεις προφίλ πλεον εδώ και μερικά χρόνια, χωρίς φωτο προφιλ η με φωτο απο κάτι ακυρο δεν σου δημιουργεί λογαριασμό. Εχω φτιαξει προφιλ για τη δουλεια, χωρις το κανονικο μου ονομα, με φωτο το logo μου κι εχω 3.000 φιλους. It goes without saying οτι σπαμαρω friend req, δε μου το χουν κλεισει. Μαλλον παιζει το σεναριο του report.
Ather Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Έχεις φτιάξει δηλαδή ένα προφίλ που αντιπροσωπεύει εταιρία;
Kostasspil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 33 minutes ago, Ather said: Έχεις φτιάξει δηλαδή ένα προφίλ που αντιπροσωπεύει εταιρία; Αν η ερωτηση ειναι προς εμενα εχω βαλει σαν last name την επωνυμια της εταιριας και δεν ειχα προβλημα
Ather Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τα προφίλ είναι μόνο για φυσικά πρόσωπα. Διαφορετικά θα πρέπει να φτιάξεις σελίδες. Φίλος μου με προφίλ στο fb έφαγε αναφορά διότι το προφίλ αντιστοιχούσε σε οργανισμό. Οπότε το έκλεισε και έφτιαξε σελίδα.
Kostasspil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Έχω σελίδα την οποία τη διαχειρίζομαι απ' το συγκεκριμένο προφίλ, το οποίο το χω για να μαζεύω κόσμο στη σελίδα και να διαχειρίζομαι και social πελατών. Κανένα πρόβλημα εδώ και 1 χρόνο+
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Xristaras12 είπε έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο φτάχνεις προφίλ πλεον εδώ και μερικά χρόνια, χωρίς φωτο προφιλ η με φωτο απο κάτι ακυρο δεν σου δημιουργεί λογαριασμό. Αααα καλά κρασιά δηλαδή.... ευτυχώς που φτιάξαμε προφίλ. Anyway, φωτογραφία δεν πρόκειται να βάλω ποτέ.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρά φτιάχνεις προφίλ με παπάτζες. Κάτι άλλο φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα