Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nikola2001 είπε

Δεν είναι οικονομικό το θέμα γιατί έτσι και αλλιώς θα μείνω σε ξενοδοχείο ένα βράδυ στην Αθήνα για να ξεκινήσω πρωί με το λεοφωρείο περίπου στις 8 και μέχρι το Νις είναι 12 ώρες. Πάω με λεοφωρείο για την εμπειρία, γιατί έχω χρόνια να πάω

Επειδή είναι χρήσιμο να ξέρουμε εναλλακτικές κι εγώ μέχρι τώρα ξέρω για λεωφορεία που φεύγουν γύρω στο μεσημέρι (1-2μμ) και πηγαίνουν για Βελιγράδι, με στάση στη Nis βέβαια, μπορείς να μου πεις ποιο είναι το γραφείο για το οποίο μιλάς που φεύγει 8;

Πάει μόνο Nis ή συνεχίζει και για Βελιγράδι (ή και παραπάνω);

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Επειδή είναι χρήσιμο να ξέρουμε εναλλακτικές κι εγώ μέχρι τώρα ξέρω για λεωφορεία που φεύγουν γύρω στο μεσημέρι (1-2μμ) και πηγαίνουν για Βελιγράδι, με στάση στη Nis βέβαια, μπορείς να μου πεις ποιο είναι το γραφείο για το οποίο μιλάς που φεύγει 8;

Πάει μόνο Nis ή συνεχίζει και για Βελιγράδι (ή και παραπάνω);

Δεν θυμάμαι ποιο γραφείο είναι γιατί τα εισιτήρια τα έκλεισε ο πατέρας μου αλλά είναι για να πάω στο Νις μόνο και όχι Βελιγράδι

Δημοσ.

Αν είναι να πας στο Νις τότε αναγκαστικά λεωφορείο γιατί αν πας Βελιγράδι θα θες σίγουρα άλλο ένα 4ωρο βελιγράδι Νις με λεωφορείο ή τρένο.

Εκτός αν βρεις κάτι φθηνό Αθήνα Σκόπια με aegean και μετά πας με λεωφορείο στο Νις από Σκόπια.

Η διαδρομή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, την έχω κάνει άπειρες φορές σε σημείο που την σιχάθηκα. Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία είναι η καθυστέρηση στα σύνορα και όχι το ίδιο το ταξίδι μιας και ο δρόμος πλέον είναι αξιοπρεπέστατος.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikola2001 είπε

Δεν θυμάμαι ποιο γραφείο είναι γιατί τα εισιτήρια τα έκλεισε ο πατέρας μου αλλά είναι για να πάω στο Νις μόνο και όχι Βελιγράδι

Καλύτερα να ρωτήσεις σε ένα τμήμα τι χρειάζεται. Σίγουρα θα πρέπει να έχεις γραπτή συγκατάθεση από την μητέρα σου, ειδικά από την στιγμή που οι δικοί σου είναι χωρισμένοι. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

τα κτελ ειναι ιδιωτικα

Εντάξει κι εσύ. Μην αφήσεις να πέσει τίποτα κάτω. Δε νομίζω κανείς να θεωρεί τα ΚΤΕΛ ως παρακλάδι του δημόσιου τομέα. Φαντάζομαι ότι κατάλαβες ότι , με τη σαφέστατα λάθος διατυπωμένη πρότασή μου εννοούσα ότι αυτά τα γραφεία που οργανώνουν τα δρομολόγια προς Βελιγράδι έχουν κανονικότητα στον ρυθμό των δρομολογίων ίδια με αυτή των ΚΤΕΛ (και όχι αραιά και που, όπως κάνουν με τις λοιπές εκδρομές).

ΟΚ, πάντως. Έβαλες τα πράγματα στη θέση τους ακόμα και σε τυπικό επίπεδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...