spipan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα. το monitor του τιτλου στα 499 από you.gr https://www.you.gr/pc-printing-peripherals/othones-pc/othones/monitor-gaming-led-asus-32-rog-strix-ultra-hd%2C-2k%2C?ref=bestprice.gr επόμενη τιμή 567 1
dotas_86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα, το είδα και εγώ εχθές και έψαχνα κριτικές που είδα ότι στις περισσότερες αναφέρουν οτι το εργοστασιακό καλιμπράρισμα της δεν είναι καθόλου καλό αλλά με custom καλιμπράρισμα ανεβαίνει πολύ. Είναι γενικά καλή και ποιοτική οθόνη, την έχω δει και από κοντά πρόσφατα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Το μόνο που μου χτυπάει (αλλά είναι καθαρά προσωπική άποψη) είναι οι 32 ίντσες. Όχι γιατί τις θεωρώ πολύ, αλλά ο συνδυασμός με qhd κάνει το ppi της να πέφτει κάτω του 100 (γύρω στο 93)που εγώ το θεωρώ δικό μου όριο. Σε αυτές τις ίντσες συνιστάται 4Κ. Κατά τα άλλα στην Ελλάδα δύσκολα θα βρεις το συνδυασμό 144 hz, 2K, VA και όμορφης οθόνης κάτω από τα 420€. θεωρώ σε κάθε περίπτωση ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία
Thrylos7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 32" 4k και 27" 1440p αυτες ειναι οι σωστες αναλογιες. Δυστυχως σε προσφορες μεχρι τωρα μπηκαν αυτη και 27αρα 4k του Πλαισιου που καμια απο τις 2 δεν ηταν "σωστη" . 500ε για αυτην δεν αξιζουν.
dotas_86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Διαφωνώ ότι δεν αξίζει τα 500 ευρώ αλλά είναι προσωπική μου άποψη. μιλάω πάντοτε για Ελλάδα και σε καμία περίπτωση για αγορά από εξωτερικό. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ποιοτικά, σε αυτή την ανάλυση, σε αυτό το refresh rate και χωρίς το πάνελ να είναι tn με αυτά τα χρήματα.
T0m Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, στα ίδια λεφτά είναι και η Samsung LC32HG70 σε Πλαίσιο και Public, που στα χαρτιά τουλάχιστον φαίνεται να είναι καλύτερη.
dotas_86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, T0m είπε Καλησπέρα, στα ίδια λεφτά είναι και η Samsung LC32HG70 σε Πλαίσιο και Public, που στα χαρτιά τουλάχιστον φαίνεται να είναι καλύτερη. Στα χαρτιά και μόνο γιατί σύμφωνα με reviews και κριτικές, η Samsung εμφανιζει συχνα προβλήματα. Το επόμενο είναι απο συζήτηση στο reddit για τα μοντέλα HG70 (27 και 32). Although I have not owned this monitor, I'd have to say I do not recommend. I was also considering buying this monitor before but after searching and reading a lot I was convinced this monitor has too many issues. The response times are very high, it's not flicker free as advertised (it uses high frequency PWM), no overdrive control, too many users reporting a knuckle mark caused by pressing the panel too hard during the manufacturing process, hdr is fake and useless and the stand is too big. Here's a thread on overclock forums of users complaining, there's a guy who returned this monitor 9 times: http://www.overclock.net/forum/44-monitors-displays/1625438-various-samsung-2017-monitor-lineup.html#/topics/1625438 You might also want to read this in depth review by tftcentral: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/samsung_c32hg70.htm Νομίζω δείχνει όλα τα αδύνατα σημεία του συγκεκριμένου μοντέλου της Samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα