Προς το περιεχόμενο

[ANC Headphones] Sony WH1000-XM2 Wireless noise-cancelling headphones 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, imvrios είπε

Κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά αλλά έχοντας δοκιμάσει τα ΧM2 στο κατάσστημα και ακούγοντας σήμερα ώρες ολόκληρες μουσική από τα Bose, δε γίνεται να θεωρήσει κάποιος πιο άνετα τα Sony. Απλά δε γίνεται. Μια μικρή  ενόχληση μόνο μου δημιούργησαν κάποια στιγμή με ενεργοποιημένο το noise cancellation στο full. Μιας και είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς δε μου χρειάζεται, μέσω του app το όρισα στη μέση τιμή και όλα καλά. Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά τους. 

Το κάθε κεφάλι ειναι διαφορετικό δεν σημαίνει ότι το ένα εχει χειρότερη εφαρμογή από το άλλο. Ειναι καθαρα υποκειμενικό γι'αυτο λέμε οτι πρεπει να τα δοκιμαζεις τα ακουστικα πριν τα αγοράσεις. 🙂

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/11/2018 στις 12:54 ΠΜ, cpetro είπε

Τα bose qc35 δε τα προλαβα σημερα. Ξερετε αν θα παιξει παλι στην ιδια τιμη καποια στιγμη;

Κάτσε να σε φτιάξω: στα 283€ τελική με μεταφορικά από το Amazon Ισπανίας: https://www.amazon.es/dp/B07G95TJ3P Όχι όλα τα χρώματα, όμως αυτό που κοστίζει τόσο είναι αυτό που εμένα περισσότερο από όλα.

Ενώ το Amazon Γαλλίας έχει daily deals για πολλά προϊόντα της Bose: https://www.amazon.fr/s/browse/ref=gbps_tit_m-6_87c1_dd88c7b7?ie=UTF8&node=16062460031&field-enc-merchantbin=A1X6FK5RDHNB96&smid=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_p=0004b220-dc4b-4f45-b7be-ed6621e787c1&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8372000031&pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_r=J87S22NR2N4HW63THDK9

Δημοσ.

Καλημέρα

Εχει παραλάβει κανείς από online παραγγελία Κωτσόβολου? Βλεπω χαρακτηριστική καθυστέρηση στην εξέλιξη και ανησυχώ...

Δημοσ.

Μια βδομάδα ήδη και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ακόμα γράφει υπό εκτέλεση στην κατάσταση παραγγελίας. Μόνο σε εμένα μυρίζει άκυρο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Castiel είπε

Μια βδομάδα ήδη και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ακόμα γράφει υπό εκτέλεση στην κατάσταση παραγγελίας. Μόνο σε εμένα μυρίζει άκυρο;

Έχει γίνει η χρέωση των δόσεων στην κάρτα..

Δημοσ.

Τελικά ήρθε μήνυμα σήμερα λέγοντας για αναβολή παραλαβής από προμηθευτή, άρα και περαιτερω καθυστέρηση. Τουλάχιστον έδωσαν σημεία ζωής

Δημοσ.

Ψήθηκα και εγώ για τα xm2 αλλά τα θέλω και για τηλεόραση. Είδα μεγάλη καθυστέρηση. Προτείνατε κάποια άλλα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billomnia είπε

Ψήθηκα και εγώ για τα xm2 αλλά τα θέλω και για τηλεόραση. Είδα μεγάλη καθυστέρηση. Προτείνατε κάποια άλλα;

Φιλε ειμαι στην ιδια φαση....πειτε ρε παιδια ενα καλο bluetooth ακουστικο για χρηση σε τηλεοραση-pc με μικρο delay

Δημοσ.

1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Για τηλεόραση μη κοιτάτε σύνδεση bluetooth... Kαλώδιο....

Δεν βοηθας......αμα παμε σε RF?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...