Προς το περιεχόμενο

[ANC Headphones] Sony WH1000-XM2 Wireless noise-cancelling headphones 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, billomnia είπε

Ψήθηκα και εγώ για τα xm2 αλλά τα θέλω και για τηλεόραση. Είδα μεγάλη καθυστέρηση. Προτείνατε κάποια άλλα;

Οι περισσοτερες TV της τελευταιας 5ετιας τουλαχιστον εχουν επιλογη audio lag-καθυστερηση στις εξοδους ηχου τους. Οποτε ρυθμιζεις απο εκει να εχει προβαδισμα ο ηχος αναλογως δοκιμαζοντας διαφορες τιμες.

Το ιδιο κανεις και στα media player με kodi, στο pc με οποιοδηποτε προγραμμα πχ kodi,vlc

Οτι παιζει μεσω bluetooth (ακουστικα, ηχεια, bluetooth audio receiver) εχει συνηθως lag.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδία, η media markt με ειδοποίησαν τηλεφωνικά ότι το προιόν(xm2) δεν θα μπορέσουν να το δώσουν γιατί έχει εξαντληθεί 2 βδομάδες μετά την παραγγελία μου . Μέσω e-mail δεν μου στέλνουν τίποτα μόνο τηλεφωνικά απαντάνε. Τα ίδια χάλια με κοτσόβολο και γερμανό απ ότι βλέπω.

Επεξ/σία από ddoottaa
Δημοσ.

Ξανά μήνυμα σήμερα από Κωτσόβολο για αναβολή παραλαβής από τον προμηθευτή. Μου φαίνεται αστεία δικαιολογία όταν μιλάμε για καινούριο προιον στην αγορά. 

Δημοσ.
Στις 25/11/2018 στις 8:14 ΜΜ, imvrios είπε

Κάτσε να σε φτιάξω: στα 283€ τελική με μεταφορικά από το Amazon Ισπανίας: https://www.amazon.es/dp/B07G95TJ3P Όχι όλα τα χρώματα, όμως αυτό που κοστίζει τόσο είναι αυτό που εμένα περισσότερο από όλα.

Ενώ το Amazon Γαλλίας έχει daily deals για πολλά προϊόντα της Bose: https://www.amazon.fr/s/browse/ref=gbps_tit_m-6_87c1_dd88c7b7?ie=UTF8&node=16062460031&field-enc-merchantbin=A1X6FK5RDHNB96&smid=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_p=0004b220-dc4b-4f45-b7be-ed6621e787c1&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_t=101&pf_rd_i=8372000031&pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_r=J87S22NR2N4HW63THDK9

επειδη δεν εχω ξαναψωνισει απο amazon ειναι ασφαλες να αγορασω απο κει? επισης εγγυηση θα εχουν εδω στην Ελλαδα με την αποδειξη του καταστηματος του amazon? 

τελος μπορω να τα συνδεω και στο pc η στη τηλεοραση χωρις προβληματα? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Castiel είπε

Ξανά μήνυμα σήμερα από Κωτσόβολο για αναβολή παραλαβής από τον προμηθευτή. Μου φαίνεται αστεία δικαιολογία όταν μιλάμε για καινούριο προιον στην αγορά. 

Ποια πήρες?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cpetro είπε

επειδη δεν εχω ξαναψωνισει απο amazon ειναι ασφαλες να αγορασω απο κει? επισης εγγυηση θα εχουν εδω στην Ελλαδα με την αποδειξη του καταστηματος του amazon?

τελος μπορω να τα συνδεω και στο pc η στη τηλεοραση χωρις προβληματα?

Ψωνίζεις άφοβα, για εγγύηση μιλάς μαζί τους. Καλύτερη εγγύηση από κάθε ελληνικό κατάστημα.

Αν το PC σου ή η τηλεόραση σου υποστηρίζουν Bluetooth, ναι μπορείς να τα συνδέσεις χωρίς προβλήματα. Έρχονται επίσης με καλώδιο για θύρα ακουστικών.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Ποια πήρες?

Τα XM3. Μου φαίνεται απλά αστείο να μην μπορούν να προμηθευτούν ολοκαίνουριο προιον ένα μήνα τωρα

Δημοσ.
Στις 11/12/2018 στις 6:34 ΜΜ, imvrios είπε

Ψωνίζεις άφοβα, για εγγύηση μιλάς μαζί τους. Καλύτερη εγγύηση από κάθε ελληνικό κατάστημα.

Αν το PC σου ή η τηλεόραση σου υποστηρίζουν Bluetooth, ναι μπορείς να τα συνδέσεις χωρίς προβλήματα. Έρχονται επίσης με καλώδιο για θύρα ακουστικών.

τι εννοεις μιλαω μαζι τους ? πρεπει να το στειλω ισπανια αμα παθει κατι ? 

επισης, ξερει κανεις αν  εχει καθολου lag σε ταινιες απο κινητο pc η τηλεοραση ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cpetro είπε

τι εννοεις μιλαω μαζι τους ? πρεπει να το στειλω ισπανια αμα παθει κατι ? 

επισης, ξερει κανεις αν  εχει καθολου lag σε ταινιες απο κινητο pc η τηλεοραση ? 

Όλα τα bluetooth έχουν lag, αλλά άμα δεν κάνω λάθος ρυθμίζεται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...