Προς το περιεχόμενο

HYPERX HX-HSCA-RD/EM CLOUD ALPHA GAMING HEADSET ESHOP.GR 79.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τι άποψη έχετε για τη σχέση τιμής με απόδοση για το συγκεκριμένο headset (https://www.e-shop.gr/hyperx-hx-hsca-rd-em-cloud-alpha-gaming-headset-p-PER.573931)? Σε σύγκριση με το HYPERX Cloud Pro (https://www.public.gr/product/hyperx-cloud-silver-gaming-headset-mayro/prod8957622pp/) στα 49.99 ποιο θα προτιμούσατε ως value for money?

Επεξ/σία από mousmoulis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mousmoulis είπε

Παιδιά τι άποψη έχετε για τη σχέση τιμής με απόδοση για το συγκεκριμένο headset (https://www.e-shop.gr/hyperx-hx-hsca-rd-em-cloud-alpha-gaming-headset-p-PER.573931)? Σε σύγκριση με το HYPERX Cloud Pro (https://www.public.gr/product/hyperx-cloud-silver-gaming-headset-mayro/prod8957622pp/) στα 49.99 ποιο θα προτιμούσατε ως value for money?

αντικειμενικα και τελειως πρακτα σου λεω να αγορασεις το 50ευρω headset καθως ειμαι χρηστης του και εγω ο ιδιος.Το ειχα ψαξει παλιοτερα και τα alpha δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες απο τα core.Παρε τα core .Αλλιως περιμενεις να μαζεψεις χρηματα και αγοραζεις τα cloud 2 που ειναι καλυτερα και απο τα προηγουμενα 2 που ανεφερες,επειδη εχουν virtual 7.1 κυριως και σου δινουν μεγαλο πλεονεκτημα σε games που πρεπει να ακους βηματα.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

και τα 3 ιδια ειναι σχεδον (τα 2 εχουν λιγο καλυτερο μικροφωνο).

με το razer surround εχεις το ιδιο αποτελεσμα 7.1 με των cloud 2. μερικες καρτες ηχου εχουν και αυτες surround επιλογη.

Δημοσ.

Το μοντέλο Αlpha είναι το πιο πρόσφατο και απο τα Cloud 1 και 2. Το περίμενα καιρό προσφορά, thanks :D έχει πολύ καλά reviews (αδιάφορο το 7,1 προσωπικά, προτιμώ καλά stereo headsets) εγώ τα ζαχάρωνα τώρα κανα 3μηνο για να πάνε επιτέλους να ξεκουραστούν τα Cloud μου των 3,5 χρόνων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι διαφορες ειναι πολυ μικρες για να κανεις αναβαθμιση, πεταμενα λεφτα.

σαν να πηγαινεις απο το iphone X στο iphone Xs ενα πραμα 😛

Επεξ/σία από iakoboss7
Δημοσ.

Τεράστια ακουστικά τα HyperX. Μετά από 2.5 χρόνια που τα έχω δεν δουλεύει πλέον το δεξί ακουστικό, αλλά με 50€ τα ξαναπαίρνω άνετα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τα cloud 1 3.5 χρονια. Πιστευω στα 50 ειναι κομπλε τιμη να τα παρω για τον αδερφο μου. Ειναι σκυλια και ανετοτατα για πολυωρη χρηση.

Αυτα στα 50 ευρω ειναι τα παλια καλα  cloud σαν αυτα που εχω απο το 2015 η τα pro? Επισης τι εννοει με αυτο;

Απαιτείται χρήση adapter για την εφαρμογή του Jack 3.5mm

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά των 50 ευρώ είναι τα Pro Silver:

Έχουν jack των 3.5mm οπότε αν πρέπει να τα συνδέσεις σε συσκευή που δεν διαθέτει τέτοια υποδοχή (πχ Xbox), χρειάζεσαι αντάπτορα. Για pc δεν χρειάζεσαι κάτι.

Περιέχουν αποσπώμενο μικρόφωνο, έξτρα καλώδιο-επέκταση-διακλαδωτή σε Mic/output, ένα μικρό τσαντάκι μεταφοράς, ενώ διαθέτουν αυξομείωση έντασης/σίγαση μικροφώνου πάνω στο καλώδιο. Δεν είναι 7.1, μόνο στέρεο και δεν περιέχουν έξτρα μαξιλαράκια.

Τα τσίμπησα στο κατάστημα του Βόλου, παρόλο που δεν έδειχνε διαθεσιμότητα το site τους, όταν πήγα για βόλτα τα έβγαζαν από την κούτα...

Σε σύγκριση με το παλιό headset NATEC των 25 ευρώ που είχα, η διαφορά στην ποιότητα του ήχου είναι χαώδης.

Για 50 ευρώ συνιστάται ανεπιφύλακτα και με κλειστά μάτια! Για κάποιον που θέλει να δώσει 100+ ευρώ  για headset, καλύτερα είναι να κοιτάξει προς τα ποιοτικότερα Seinnheiser. 

Επεξ/σία από NickTheGreek
Δημοσ.
1 minute ago, astral7 said:
  Reveal hidden contents

Τα δοκίμασες σε κάποιο παιχνίδι να μας πεις εντυπώσεις? 

Είμαι ανάμεσα σε αυτά και στα sennheiser GSP 300. 

Το ίδιο και εγώ.Στα 80-90 ευρώ που παίζουν κανονικά τα Sennheiser είναι καλύτερα αλλά στα 50 ευρώ είναι πολύ καλή προσφορά τα hyper x αν τα βρεις σε διαθεσιμότητα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, timos71 είπε

Το ίδιο και εγώ.Στα 80-90 ευρώ που παίζουν κανονικά τα Sennheiser είναι καλύτερα αλλά στα 50 ευρώ είναι πολύ καλή προσφορά τα hyper x αν τα βρεις σε διαθεσιμότητα.

Ναι στα 50 ευρώ είναι δελεαστική πρόταση. 

Ίσως περιμένω μέχρι την Παρασκευή μήπως πέσουν στα 60 ευρώ τα sennheiser. 

Δημοσ.

Παρέλαβα από public Καλλιθέας τα pro. Ίδια με τα cloud 1 από όλες τις απόψεις θα έλεγα μετά από τις πρώτες δοκιμές. Μια χαρά τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...