BloodDonor89 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Για αρχή θέλω ένα σετ (καλάμι, μηχανάκι, άγκιστρα, πετονιά, δόλωμα, βαριδια) για να αρχίσω το άθλημα και σιγά σιγά να εξελίσσομαι. Δεν θέλω κάτι ακριβό όσο πιο φθηνό γίνεται γτ μπορεί εν τέλει να μην μ αρέσει η όλη φάση και να μην το συνεχίσω. Γενικά δεν ξέρω τπτ και δεν θέλω απλά να πάω σε ένα κατάστημα και να πάρω ότι μου δώσουν γι αυτό και ρωτάω εδώ εσάς που εχετε σίγουρα γνώσεις για το χόμπι αυτό. Το μονο που ξερω απο ψαρεμα ειναι οταν ημουν πιτσιρικας που ψαρευα με τον πατερα μου με καρουλι πετονιας τπτ αλλο!
frapes87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Να σου προτείνω κάτι;. Πάρε πετονιά και ξεκίνα (πεταχταρι έτοιμο ζήτα) δόλωμα το πιο φτηνό και απλό( σκουλήκι) να μάθεις λίγο τους κόμπους και πως παίζει η φάση γιατί έχω δει άπειρους να παίρνουν εξοπλισμό και μετά να κάθονται να τον κοιτάνε. Κάνε αυτό να πάρεις μία γεύση και βλέπεις 4
xrist0s4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/14939775/Σετ-Ψαρέματος-με-Τηλεσκοπικό-Καλάμι-2-1μ-Μηχανάκι-Πετονιά-Αγκίστρια-Fishing-Set-For-Beginners.html Απλά δώσε αλλά 5 ευρώ κ πάρε αγκιστρακια πολύ μικρά ένα φελλό κ το πιο μικρό βαριδιο. Βρες πως φτιάχνεις δολώματα, πως ψαρεύεις κ πήγαινε...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Προσωπικά έχω καλάμι και με καλό μηχανισμό. Το οποίο σκέφτομαι να το δώσω γιατι είναι πολύ μπελάς. Προτιμώ το πεταχτάρι γιατι σκοπός μου στο ψάρεμα ειναι η ηρεμία. Μου αρέσει να κάθομαι στην ακρη του εκάστοτε λιμανιού και να ρίχνω. Δεν έχω υπομονή και για αυτό άφησα το καλάμι στην άκρη. Κάθομαι , έχω 3-4 βαρίδια ακόμα, 2-3 έτοιμες πετονιές και την αράζω. Μπυρίτσα, τσιγαράκι.. Τα μικρά τα πετάω μέσα πάλι. Αν τύχει και πιάσω κάτι πιο μεγάλο καλώς, αλλά μου αρέσει γενικά η ηρεμία και για αυτό τον λόγο πάω Τώρα βέβαια έχει κρύο και υγρασία για να πεις οτι θα πας να κάνεις την πλάκα σου. Βέβαια πάνε αρκετοί Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από ΜΑΝΩΛΗΣ1 1
aspirini Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Πηγαινε σε κανενα κινεζικο κ παρε ενα καλαμι 2,5 - 3μετρα κ ενα φθηνο μηχανακι.μερικα αγκυστρια χυμα κ πετονια. Μετα βαλε youtube στο σπιτι και κατσε μαθε 1-2 βασικους κομπους να δενεις το αγκυστρι σωστα.Να ξερεις πως το ψαρεμα το "σοβαρο" εχει και αρκετη προεργασια την οποια καποιοι δε την αντεχουν .Κοινως θελει μερακι το ψαρεμα. Κοντα στο λιμανι που θες να ριξεις βρες που πουλνε δολωματα κ ζητα σκουλικι κ εισαι ετοιμος. Θα σου προτεινα αρχικα να πας αρκετα μακρυα απο τους υπολοιπους ψαραδες να μαθεις να πετας με το καλαμι γιατι αν αρχισεις να πετας πανω σε αλλους θα σου ζαλισου τα @@.Μετα ειναι πολυ καλο να προσεγγιζεις καποιους ψαραδες να σου μεταδωσουν γνωση. Προσωπικα απο ξενους που συναντισα στο ψαρεμα εμαθα πως να ψαρευω και εγω. 1
frapes87 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Στις Tue Nov 20 2018 στις 10:37 ΜΜ, xrist0s4 είπε https://www.skroutz.gr/s/14939775/Σετ-Ψαρέματος-με-Τηλεσκοπικό-Καλάμι-2-1μ-Μηχανάκι-Πετονιά-Αγκίστρια-Fishing-Set-For-Beginners.html Απλά δώσε αλλά 5 ευρώ κ πάρε αγκιστρακια πολύ μικρά ένα φελλό κ το πιο μικρό βαριδιο. Βρες πως φτιάχνεις δολώματα, πως ψαρεύεις κ πήγαινε... Ρε φίλε να σε ρωτήσω επειδή αυτό με ψήνει από το σκρουτζ είναι δοκιμασμένο; γιατί δεν έχει καθόλου σχόλια.
xrist0s4 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχω άποψη αλλά για τη δουλειά που το θες μια χαρά θα είναι..Αν δεις κ σε τραβάει το χόμπυ πας σε καλύτερο μετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 θα πρότεινα να ξεκινήσεις με ένα απλό πτυσσόμενο καλάμι, χωρίς μηχανισμό.
ELTASSOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ξεκινα με ψαροντουφεκο καλυτερα, να βλεπεις τι ψαρευεις... 1
papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θα έλεγα και προκειμένου να βγεις από όλη αυτή την ταλαιπωρία που σε βάζουν προλαλήσαντες να δώσεις 6 ευρώ να πάρεις ένα κιλό γαύρο και να την κάνεις ταράτσα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα