logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) νυχού που πάει σε σπίτια έχει πολύ χρήμα εντάξει το πρόβλημα της κοπέλας είναι η δουλειά που κάνει τώρα, ούτε το οικονομικό ούτε το δημιουργικό, ούτε το ακαδημαϊκό και φυλλάδια να πήγαινε να μοιράσει θα ήταν πιο ευτυχισμένη Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
zio10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Από μένα ή τουριστική ή κομμώτρια. Και τα δύο έχουν δουλειά και δεν χρειάζεται ούτε μεταπτυχιακά, ούτε τίποτα. 1
christopher0016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, zio10 είπε Από μένα ή τουριστική ή κομμώτρια. Και τα δύο έχουν δουλειά και δεν χρειάζεται ούτε μεταπτυχιακά, ούτε τίποτα. 2 επαγγέλματα που έχουν και θα έχουν ψωμί! ενα κομμωτήριο σε χωρίο , εάν δεν υπάρχει και άλλο τότε θα έχει δουλειά πιστεύω.. 1
bluesattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Eγω ψηφιζω αισθητικη κομμωτικη.Γιατι (μπορει να ) εχει αρκετο χρημα, χωρις ιδιαιτερα εξοδα , στο δωματιο του σπιτιου σου.Γιατι μπορεις να το εξασκεις καποιες ωρες ακομα και αν δουλευεις σαν λογιστρια.Ακομα και αν διαβαζεις για φιλολογια, ακομα και πηγαινεις στο πανεπιστημιο.
ΛεναΛενα Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Και γω για αισθητική θα σου πρότεινα!έχω παράδειγμα μια συνάδελφό που πήγε σε ΙΕΚ αισθητικής και με αυτό το μοναδικό πτυχίο ΚΑΙ δούλεψε εδώ με καλά λεφτά αλλά έκανε και το μεγαλο βήμα και μετανάστευσε στην Αγγλία οπου και εργαζεται πλέον!μην διστασεις να κανεις αυτό που αγαπάς,θα ανταμοιφθεις κάποια στιγμη,είμαι σίγουρη!!!
tornado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) να στραφεις στην εκπαιδευση, και τα δυο πτυχια που εχεις δουλευουν αναλογα βεβαια που μενεις κλπ. Απλα θελει πολυ ψαξιμο ετσι ωστε να καταφερεις να περασεις σε φαση να αρχισεις να δουλευεις, και αυτο γιατι οι πιστοποιησεις που χρειαζεσαι ειναι αρκετες. Λεφτα δεν θα βγαλεις πολλα, ομως με δεδομενο οτι εισαι μητερα και εχεις υποχρεωσεις, αν εισαι τυχερη μπορεις ολα να τα συνδυασεις και μιλαω για θεμα ευελιξιας ωραριου. Και παλι ξαναλεω αναλογα την περιοχη που εισαι και τι παιζει γυρω γυρω σου. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από tornado
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στη ζωή για να είσαι πετυχημένος σε κάτι καταρχήν πρέπει να το αγαπάς.Αν όχι το πιο πιθανό δεν θα πετύχεις ποτέ εκτός και πέσεις σε πλανητική συνωμοσία.☺️ Άποψή μου.Ξεκινάς από αυτό που αγαπάς και από αυτό που θέλεις να κάνεις όταν είσαι υποχρεωμένος να κινηθείς στην ελεύθερη αγορά και να πετύχεις με την αξία σου και τις δυνάμεις σου. Όταν ταλαντεύεσαι μεταξύ εκπαίδευσης, τουριστικών επιχειρήσεων , αισθητικής κομμωτικής , λογιστικού γραφείου και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί απλά για κάποια φεγγάρια να βρεις και να κάνεις κάποια από αυτές τις δουλειές αλλά τον περισσότερο καιρό θα είσαι στον ΟΑΕΔ και στο ταμείο ανεργίας. Και να κλείσω. Βάλτα κάτω σκέψου πιο από όλα αγαπάς ποιο από όλα ήταν το όνειρό σου όταν ήσουν σε πιο μικρή ηλικία και ξεκίνα το. Σίγουρα θα έχει τα ρίσκα του όπως ρίσκα θα έχουν όποιο και από όλα αν επιλέξεις. Κάνοντας όμως αυτό που αγαπάς και αυτό που πάντα ήθελες θα το κάνεις με άλλη ψυχολογία από αυτή που βρίσκεσαι τώρα και έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις από το αν έκανες κάτι άλλο που δεν ήθελες αλλά αυτή τη στιγμή το βρήκες πιο εύκολο.
mastoras007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Εγω πιστευω το καλυτερο που εχεις να κάνεις ειναι να ασχοληθείς με νυχια..η επενδυση ειναι πολυ μικρή και αν το εχεις θα βγαλεις πολύ χρήμα αν δεν το εχεις θα βγαλεις λίγο.. συγγενικό μου πρόσωπο επαρχία παρόμοια φάση με σένα με 3 παιδια οχι 1 ασχολείστε με αυτο δεν ξέρω πόσα βγάζει λογικά οχι τρελά νουμερα αλλά κατι ειναι για αρχή. η επένδυση ειναι μικρή το φουρνακι πχ εχει κανα 25άρι ενα καλό (πήρα δωρο πέρυση στην δικιά μου) ολα τα τσιμπράκαλα απο ebay ειναι παμφθινα....1-2€ και ουτε σεμινάρια ουτε τίποτα ψαξου you tube αρχικά και αν γουσταρεις κάνεις και σεμινάρια
simaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ειλικρινής απορία. Τοσο άσχημο είναι το επάγγελμα του λογιστή;
tornado Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Και να κλείσω. Βάλτα κάτω σκέψου πιο από όλα αγαπάς ποιο από όλα ήταν το όνειρό σου όταν ήσουν σε πιο μικρή ηλικία και ξεκίνα το. papous διαφωνω με το σκεπτικο ιδιως οταν μιλαμε για φτασμενους ενηλικες.... αν πας με οτι αγαπας δεν ειναι κακο, αντιθετως, αλλα πρωτα παιζει το να εχεις επαγγελματικη αποκατασταση και αν εχει και αγαπη μεσα, ευχης εργον.... Οσο για τα σεναρια νυχουδων και οτι αυτες κονομανε, εχουν υποψη τους ολες αυτες τι σοι συνταξη θα παρουν? θα μου πεις μην τα θες ολα δικα σου, αλλα ας τα βαλουμε ολα πανω στο τραπεζι. Οταν θα ερθει η ωρα του ταμειου στα 67 σου ελα να κανουμε λογαριασμο. Εκτος αν καποια σκοπευει μεχρι τα 80 της να τριβει νυχια... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από tornado 1
mastoras007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, tornado είπε ολες αυτες τι σοι συνταξη θα παρουν την ιδια που θα πάρω και εγώ που πληρωνα τεβε και τωρα εφκα αχαχαχαχαχα τίποτα δηλαδή... 1 1
teri23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ξεκινά να κανείς το όνειρο σου πραγματικότητα. Πρώτα βάλε τον στόχο και μετά κάνε το πλάνο, πως θα φτάσεις εκεί, σκέψου ανοιχτά . Κάνε μικρά βήματα, θα συναντήσεις δυσκολίες, δεν πειράζει, όταν βλέπεις τον στόχο σου θα τα ξεπεράσεις. Τα χρήματα και η αποκατάσταση δεν είναι το παν αν δεν έχεις έναν σκοπό. Όσο θα προχωράς θα πετυχαίνεις κάποιους μικρότερους στόχους, όπως π.χ να κανείς ένα ταξίδι που το ονειρευόσουν αυτό θα σε δώσει αυτοπεποίθηση, ικανοποίηση θα δεις ότι δεν είναι δύσκολο να πετυχαίνεις στόχους θα συνεχίσεις όμως να προχωράς, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε αμφισβητήσουν τους αγνοείς, θα γνωρίσεις άτομα όμως που θα σε βοηθήσουν επικεντροσου στον στόχο σου, κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν, που θα αποβάλουν το στρες π.χ περπατα με φίλους, πες τους τι σκέφτεσαι, άκου μουσική που σου αρέσει. Εσυ έχεις και βάσεις, εγώ όταν ξύπνησα και ξεκίνησα είχα απλά ένα απολυτήριο λυκείου. Σε αυτό το διάστημα των 5 χρόνων έχω διαψεύσει πολλά άτομα, έχω καταφέρει πράγματα που ούτε εγώ δεν το φανταζόμουν ότι μπορούσα να κάνω και θα συνεχίσω να διαψεύδω. Δεν είμαι πλούσιος, αλλά δεν θέλω να γίνω πλούσιος με την έννοια των χρημάτων. Για εμένα η ψυχική υγεία είναι πολύ ανώτερη από τα χρήματα. Αν τώρα βγάλω χρήματα κάνοντας αυτό που θέλω καλώς. Ελπίζω με αυτά να βοηθήσω εσένα αλλά και άλλους που πιθανών είναι σε δύσκολη θέση.
idomeneas7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 2:35 ΜΜ, simaras είπε Ειλικρινής απορία. Τοσο άσχημο είναι το επάγγελμα του λογιστή; Δεν το έχω εξασκήσει αλλά έχω κάνει μαθήματα λογιστικής και μου είναι απολύτως μισητά. Θα προτιμούσα καθαρίστρια παρά λογίστρια. 'Οπως και θα προτιμούσα καθαρίστρια από ιδιαίτερα μαθήματα (που το έχω κάνει και το απεχθάνομαι). Θα πρότεινα μακριά από σπουδές εκπαιδευτικού, είναι τζάμπα κόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα