Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια ηθελα τις γνωμες σας για αγορα ρολογιου στην τιμη που γραφω πιο πανω αυτο που με ενδιεφερει φυσικα ειναι να ειναι εμφανισιμο και να εχει δερμα το ρουλακι αλλα καλης ποιτητας. Τελος θα ηθελα να ειναι και αρκετα ανθεκτικ ωστε αν το χτυπησω καπου σε μια γωνια μπαινοντας απο πορτες και τα σχετικα να μην δημιουργηθουν γρατζουνιες αρα τι να προσεξω στο υλικο κατα καποιο τροπο. Αν ειναι ευκολο προτεινεται μου και καποια μαρκα που θα προτιμουσατε σε αυτην την κατηγορια. Να σημειωθει οτι το θελω κυριως ως κοσμημα και οχι τοσο πολυ να βλεπω την ωρα .

Επεξ/σία από Gkortzias
Δημοσ.

αυτα τα ρολογια στα μαγαζια ειναι πιο ακριβα ? η ειναι η ιδια τιμη ? 

επιπλεον μεταξυ αρμανι και tommy τι προτινεις το συγκεκριμενο το εχεις που μου εστειλες ?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Gkortzias είπε

αυτα τα ρολογια στα μαγαζια ειναι πιο ακριβα ? η ειναι η ιδια τιμη ? 

επιπλεον μεταξυ αρμανι και tommy τι προτινεις το συγκεκριμενο το εχεις που μου εστειλες ?

Σε δέρμα Tommy και σε μέταλλο Armani σαν ποιότητα ειναι εφάμιλλη.
Το συγκεκριμένο όχι αλλα είχα Tommy ρολόγια και ήταν απο τα καλύτερα και πιο elegance.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Gkortzias είπε

θα ηθελα να ειναι και αρκετα ανθεκτικ ωστε αν το χτυπησω καπου σε μια γωνια μπαινοντας απο πορτες και τα σχετικα να μην δημιουργηθουν γρατζουνιες

Με 150 ευρώ λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να έχεις πραγματική προστασία από γρατζουνιές. Για πραγματική προστασία που δεν γρατζουνιούνται σχεδόν με τίποτα χρειάζονται κρύσταλλοι από ζαφείρι κ.λ.π. Στο λέω απλά για να έχεις τον νου σου να το προσέχεις οτι πάρεις και να μην νομίζεις οτι θα είναι άφθαρτο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Stamer είπε

Με 150 ευρώ λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να έχεις πραγματική προστασία από γρατζουνιές. Για πραγματική προστασία που δεν γρατζουνιούνται σχεδόν με τίποτα χρειάζονται κρύσταλλοι από ζαφείρι κ.λ.π. Στο λέω απλά για να έχεις τον νου σου να το προσέχεις οτι πάρεις και να μην νομίζεις οτι θα είναι άφθαρτο.

Δε πειράζει και τόσο απλώς να είναι εμφανίσιμο κυρίως όπως γράφω έχετε να προτείνετε κάτι ;

Δημοσ.

Δύσκολο να σου προτείνει κάποιος άγνωστος γιατί το γούστο είναι υποκειμενικό. Αυτό που θα έκανα εγώ, θα ήταν μία αναζήτηση κάπου που έχει πολλά μαζί συγκεντρωμένα (ακόμα και στο skroutz) για να πάρω μια γεύση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε μία ματιά προς calvin klein που παίζουν σε αυτές τις τιμές. Εγώ που είμαι του minimal έχω ένα με δερμάτινο μαύρο λουράκι και με έχει βολέψει πολύ, κοντά στα 160 το είχα πάρει. Από ποιότητες δεν ξέρω, κι εγώ σαν κόσμημα το φοράω (ακόμα κι όταν το φοράω, ασυναίσθητα στο κινητό κοιτάω την ώρα!)

Μετά από 3-4 χρόνια μου έπεσε και έσπασε το κρύσταλλο και μου ζητούσαν κοντά στα 100 για αλλαγή! Τελικά έβαλα ένα με 10 ευρώ, αλλά δεν είναι το ίδιο ωραίο με αυτό που είχε.

Επεξ/σία από Par1s*
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...